Cea mai geloasa femeie din Anglia a pozat goala: "Acum sotul meu este gelos". Cum arata pozele care l-au facut posesiv pe sot Cea mai geloasa sotie din Marea Britanie, care odata isi obliga barbatul sa mearga lunar la detectorul de minciuni ca sa fie sigura ca nu o insala, spune ca acum roata s-a intors si barbatul ei este cel posesiv. Printre multe altele, Debbi Wood ii verifica zilnic telefonul partenerului de viata si isi obliga barbatul sa mearga periodic la detectorul de minciuni, dar dupa ce a slabit sase kilograme si a mers la prima ei sedinta foto sexy, spune ca are mult mai mare incredere in ea. Deja s-a calificat la un concurs de frumusete pentru femei supraponderale si este sigura ca nu va mai dura foarte mult pana va aparea pe copertile revistelor de moda si va deveni prezentatoare TV, relateaza Stirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cat aur exista in oceanele de pe Terra? Cat aur avem in corp? Iata 10 curiozitati despre aur: 1. Cel mai mare lingou de aur cantareste 250 de kg. 2. Aurul este comestibil. 3. Corpul nostru contine aproximativ 0.2 miligrame de aur in sange. 4. Cutremurele transforma apa in aur. 5. Medaliile olimpice de aur contin doar 1.34% aur. 6. Anual, 6 miligrame de aur dintr-o verigheta se pierd doar purtand-o. 7. Oceanele Terrei contin 20 de milioane de tone de aur. 8. Aproape tot aurul de pe Terra vine de la meteoritii care au bombardat Pamantul in urma cu 200 de milioane de ani. 9. In scoarta terestra este atat de mult aur incat ar putea fi acoperita suprafata Pamantului cu un strat de o jumatate de metru. 10. Frica de aur se numeste aurofobie, scrie Libertatea.

Nu-l angajeaza nimeni pentru ca are penisul prea mare Este singur si plin de nevoi! Mexicanul Roberto Esquivel Cabrera, in varsta de 52 de ani, traieste o drama din cauza penisului sau urias de 48,2 centimetri si circumferinta de 25 de centimetri. Roberto Esquivel Cabrera din Saltillo, Coahuila (nord-estul Mexicului), a cerut ajutorul presei pentru ca nimeni nu vrea sa il angajeze din cauza organului sau sexual urias. "Nu pot sa fac nimic din cauza asta, imi ajunge pana la genunchi, nu pot munci, sunt handicapat", se plange barbatul, care a vrut ca intreaga lume sa afle de cazul sau. Dupa ce a cerut ajutorul ziarului "24 Horas", barbatul a fost dus la spitalul din localitate pentru investigatii, pentru a se constata daca nu cumva si-a facut injectii sau a luat medicamente care au facut ca penisul sa ii creasca in asa hal. Medicii l-au cercetat in amanunt timp de sase luni si au ajuns la concluzia ca organul sau sexual este natural, scrie Click.

A cheltuit 100.000 de dolari pentru a arata ca idolul sau, Justin Bieber, insa a fost gasit mort. Ce s-a gasit langa el Un tanar american care a cheltuit 100.000 de dolari pe operatii estetice pentru a arata ca idolul sau, Justin Bieber, a fost gasit mort la o saptamana dupa ce a fost dat disparut. Tobias Strebel, in varsta de 35 de ani, a facut o pasiune pentru cantaretul Justin Bieber si a facut totul pentru a arata ca el si astfel a aparut la numeroase emisiuni televizate. El a fost gasit mort vineri intr-un motel din Los Angeles, California, iar in camera lui au fost descoperite droguri. Cauza mortii nu a fost inca determinata, relateaza Daily Mail. Tobias ar fi disparut dupa o cearta cu iubitul sau si a fost vazut pentru ultima data pe 18 august. In 2013, americanul a explicat intr-o emisiune de ce isi dorea atat de mult sa semene cu adolescentul Justin Bieber. "Ce m-a atras a fost pachetul complet: pometii plini, ochii mari si luminosi, buzele. Justin este extraordinar de frumos", spunea Tobias, care a incercat sa se lanseze ca si cantaret, precum idolul sau, informeaza Stirile ProTv.

Selfie periculos! Risca sa-si piarda o mana din cauza unei fotografii Alex Gomez, un barbat de 36 de ani, din California, SUA, trece prin clipe cumplite din cauza unui selfie. Acesta a vrut sa faca o poza cu un sarpe cu clopotei de 1,2 metri pe un camp de pe domeniul fermei familiei, insa s-a ales cu rani grave dupa ce reptila l-a muscat de mana dreapta, pe care risca acum sa o piarda. Alex si-a pus reptila in jurul gatului, fara sa se gandeasca la pericol. Tanarul a fost dus de urgenta la spital, unde a primit antivenin, insa, potrivit mamei sale, pielea de pe mana lui a inceput sa putrezeasca, scrie Libertatea.