Se mascheaza in papusi din plastic si poarta peruci blonde. Viata secreta a barbatilor care se transforma in femei. O noua subcultura traieste in secret in Statele Unite. Este vorba de barbati care se constumeaza in femei, isi pun peruci si se intalesc in numar foarte mici cu alte persoane care fac acelasi lucru. Persoanele care se mascheaza fac parte dintr-o comunitate secreta, iar ceea ce fac ei inca este considerat un tabu. Refinery29.com a stat de vorba cu Robert, un barbat din California de Sud care, atunci cand ajunge acasa, se transforma in "Sherry". Sherry este blonda si feminina, se imbraca in rochii sexy sau in costume de baie. Cand Robert isi pune aceasta masca pe el, care ii acopera tot corpul, se simte liber, spune el, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Izvorul care transforma orice obiect in piatra. Unul dintre cele mai bizare locuri de pe Pamant, care reprezinta, totodata, si o atractie turistica extraordinara se afla in Marea Britanie, pe malurile raului Nidd, in apropierea orasului Knaresborough. Este vorba de un izvor a carui apa bogata in minerale transforma orice obiect lasat aici in piatra. Mult timp s-a crezut ca acest loc a fost blestemat de diavol, astfel ca oamenii il evitau. Cea mai veche referinta legata de acest loc ii apartine lui John Leyland, anticarul regelui Henric al VIII-lea, care a vizitat fantana. Potrivit acestuia, existau oameni care veneau sa bea si sa spele cu apa din ea deoarece credeau ca are puteri miraculoase pentru organism. Inclusiv el a baut din fantana, informeaza descopera.ro.

L-au angajat la Google dupa ce a cautat ceva pe internet. Luand in calcul aura de mister din jurul procesului de angajare la Google, nu ar trebui sa va mire ca cineva a ajuns sa fie angajat dupa niste cautari norocoase. Oricine a urmarit un documentar despre angajatii Google sau a avut ocazia sa vorbeasca cu unul dintre ei, va poate confirma ca respectivele persoane sunt foarte bune in activitatile pe care le intreprind. Partea ciudata este ca multi dintre ei s-ar putea sa nu fi cautat sa se angajeze la Google, in schimb Google i-a gasit pe ei. Conform unei postari detaliate legate de aventura prin care a trecut pentru a deveni un angajat Google, un individ cu numele de Max Rosett nu a depus niciodata un CV la gigantul din Mountain View, asteptand o lunga perioada de timp dupa aceea sa fie contactat de un expert in recrutare. In cazul lui, a fost suficient sa caute de mai multe ori termeni de programare in popularul motor de cautare pentru ca la un moment dat sa fie intampinat de mesajul de mai jos, scrie Playtech.ro.

Au vrut sa-si renoveze bucataria si au gasit un seif cu 50.000 de dolari ascuns intr-un perete. Ce se mai afla inauntru. Un cuplu din Phoenix, Statele Unite, a avut o surpriza de proportii atunci cand a decis sa-si renoveze casa. Un seif plin cu bani era ascuns intr-un perete al bucatariei. Cei doi au povestit cum s-au mutat intr-o casa veche si au demolat bucataria, iar acolo au gasit seiful. Imediat si-au amintit ca atunci cand s-au mutat au gasit un cod in spatele unui dulap de medicamente, iar dupa cateva incercari au reusit sa deschida seiful. Inauntru erau nu mai putin de 51.080 de dolari, majoritatea in bancnote de 100 de dolari, dar si o sticla de bourbon din 1960, noteaza stirileprotv.ro.

Misterul Mona Lisei, descifrat dupa 500 de ani. "Inselatoria" la care a recurs Leonardo da Vinci. Misterul zambetului celebru al Mona Lisei a fost descifrat de o echipa de cercetatori din Marea Britanie, care, analizand o alta pictura realizata de Leonardo da Vinci, au ajuns la concluzia ca maestrul renascentist s-a folosit de o iluzie optica pentru a insela vederea periferica a privitorului. Expresia misterioasa a Mona Lisei captiveaza de cateva secole lumea intreaga, insa ea nu reprezinta singurul zambet enigmatic pe care l-a creat Leonardo da Vinci, se afirma intr-un articol publicat in dailymail.co.uk. Cercetatorii britanici de la Universitatea Sheffield Hallam si de la Universitatea Sanderland au examinat o pictura mai veche a maestrului italian si afirma ca au descoperit secretul acestuia pentru a realiza pe panza "un zambet ce nu poate fi descifrat". Studiul lor a dezvaluit felul in care "La Bella Principessa", pictata de Leonardo da Vinci inainte ca maestrul italian sa finalizeze Mona Lisa la sfarsitul secolului al XV-lea, foloseste un truc inteligent pentru a insela atentia privitorului, scrie Descopera.ro.