Bebelușul unei refugiate din Siria s-a născut cu un semn incredibil. Ce scrie pe fruntea sa. Întâmplare mai puțin obișnuită, într-o tabără de refugiați din Turcia. Un bebeluș s-a născut cu un semn incredibil pe piele. O femeie care a fugit din Siria în luna iunie a acestui an a adus pe lume un copil cu un semn bizar. Fata a plecat din țara sa după ce casa ei a fost distrusă într-un conflict armat dintre ISIS și armata siriană. Deși era însărcinată, femeia și-a însoțit partenerul într-o lungă călătorie făcută pe jos, până în Turcia. Amanunte pe Realitatea.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Sex într-o piață aglomerată! Au făcut-o fără rușine. Doi tineri au încins o partidă de sex, în plină stradă, într-o piațetă din Torrevieja, Spania. Tânăra și iubiul ei s-au pus pe treabă, aproape complet dezbrăcați, fără să se teamă că pot fi văzuți de... oricine. Ei nu au mai ținut cont de nimic, s-au pus pe o bancă, în fața mai multor restaurante și cafenele și au dat frâu liber plăcerilor carnale. Numai că... așa cum era de așteptat, au fost văzuți de trecători, iar unii dintre ei au și filmat întâmplarea inedită, anunta Libertatea.

Motivul pentru care un american a jefuit o benzinarie complet dezbracat. Nu s-a oprit nici la venirea politiei. Stiind ca e posibil sa fie filmati de camerele de supraveghere, hotii isi ascund de obicei fetele, ca sa nu fie identificati. Sub influenta drogurilor, un hot din Alabama a facut exact pe dos. A intrat intr-o benzinarie asa cum venise pe lume, gol pusca, potrivit Stirile Pro Tv.

Iubita l-a anunţat că e însărcinată cu cvintupleţi. Când au ajuns la maternitate au avut un soc. Partenerul unei tinere însărcinate cu cvintupleţi a avut un adevărat şoc când a ajuns la ginecolog, alături de iubita sa. Tânăra de 37 de ani Barbara Bienvenue şi-a anunţat proaspătul iubit că este însărcinată cu cvintupleţi, la puţin timp după ce se cunoscuseră pe o reţea de socializare. Bărbatul s-a declarat fericit şi a rămas alături de noua sa parteneră pentru a îndeplini rolul de tată. Paul Servat a avut însă un adevărat şoc atunci când a ajuns la ginecolog, scrie Realitatea.net.

A prădat 3 bănci să-i facă fiicei sale petrecere. Incredibil! Cindy Sanchez Carabeo din Tampa, statul Florida, a reuşit să jefuiască 3 bănci, recent, în decurs de mai puţin de jumătate de oră. Faptul că a furat pentru a face o petrecere fiicei a uluit lumea. Mama era şomeră şi în pericol de a-şi pierde casa din cauza datoriilor la bănci, dar ţinea morţiş să-i facă o petrecere pe cinste fiicei ei, Pamela, de 18 ani, cu ocazia absolvirii liceului, potrivit Click.