Mowgli de Romania! O fetita, data disparuta in Italia, a fast gasita teafara intr-o padure, dupa 18 ore in care a fost cautata de o armata de oameni. Povestea unei romance, in varsta de doi ani si jumatate, i-a tinut cu sufletul la gura pe locuitorii unui oras intreg din Italia. Micuta, data disparuta, a fost gasita teafara intr-o padure din Italia, dupa 18 ore de cautari, oamenii aplaudand de fericire. Micuta de origine romana, pe nume Catia, se juca vineri, in apropierea casei, in orasul Teramo, care e situat intr-o zona muntoasa. Intr-un moment de neatentie al mamei, aceasta a disparut fara urma, in jurul orei 19.00. Femeia a inceput sa o caute disperata impreuna cu vecinii si a alertat imediat autoritatile, care au demarat de urgenta un plan de cautare, mobilizand o adevarata armata, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Trend bizar pe retelele sociale din Asia. Fetele si baietii se pozeaza imbracati doar in pungi de plastic. Un nou trend bizar a luat amploare pe retele sociale din Asia, unde fetele si baietii se pozeaza in timp ce sunt "imbracati" doar intr-o punga de plastic. Oamenii din Taiwan se dezbraca complet si se "imbraca" doar cu pungi de plastic, parand foarte incantati ca incap in ele, relateaza Daily Mail. Se pare ca unele dintre cele mai populare pungi sunt cele de la magazinul 7-Eleven, iar fetele le folosesc pe post de body. In timp ce fetele incearca sa fie sexy, baietii se multumesc doar sa se introduca cu totul in saci de plastic, anuntaStirileProtv.ro.

A scos tigrul la o bere de ziua lui. Soc in orasul Letovice din Cehia! Localnicii au ramas cu gura cascata cand la o terasa si-a facut aparitia Jaromir Joo, tinand in lesa un ditamai tigrul ca pe un caine. Barbatul, care este proprietarul unui circ, se comporta ca si cand nu s-ar intampla nimic neobisnuit. A cerut o bere, pentru a-si serba implinirea varstei de 60 de ani. Barbatul a spus ca nu putea sa-si sarbatoreasca aniversarea fara tigroaica Taiga, care ii este cea mai buna prietena, informeazaClick.

Gaini din Romania, la concurs de frumusete in Franta. In noiembrie, sase gaini din Romania vor participa la un concurs de frumusete in Franta. O mare speranta este Cochinchina Bobat Pitic - galbena, din Brasov. Cresterea gainilor. Nu pentru oua, nu pentru carne, ci pentru... frumusete. Acest hobby numara cateva zeci de persoane in Romania si se alatura pasiunii de a creste porumbei si iepuri de rasa. Este o pasiune ca oricare alta, cum sunt timbrele sau masinile, doar ca in acest caz este vorba de "piese de colectie" vii. Proprietarii participa frecvent la concursuri de frumusete pentru a vedea la ce nivel se ridica "colectia". "Anul acesta vom participa cu sase gaini si patru porumbei la concursul de frumusete de la Metz, Franta, in perioada 13-15 noiembrie. Concuram cot la cot cu occidentalii, nu suntem mai prejos", ne-a spus Valentin Chima, presedintele Asociatiei Crescatorilor de Pasari si Animale Mici din Brasov, scrieLibertatea.

Sotia a dat divort de el cand i-a vazut tatuajul. Ce si-a desenat pe corp barbatul, dupa o noapte de betie. Un barbat care s-a autointitulat "cel mai prost din Marea Britanie", dupa ce a fost parasit de sotie din cauza tatuajului pe care si l-a facut la betie, este decis sa indrepte situatia. In urma cu cateva luni, Stuart Valentino, 34 de ani, din Southsea, si-a tatuat pe picior un penis de aproape 20 de centimetri, dupa ce a baut peste masura cu un prieten. La momentul respectiv, barbatul a crezut ca face o gluma foarte buna, insa sotia lui, Samantha, n-a fost de aceeasi parere, potrivit The Sun. Dupa certuri interminabile, in urma cu o luna, Samantha i-a spus lui Stuart ca divorteaza si l-a dat afara din casa. Hotarat sa-si recastige sotia, Stuart si-a scos tatuajul in urma cu cateva zile, apeland la o procedura costisitoare cu laserul, anuntaStirileProtv.ro.