Ce aberatie! Cere daune de 38.000 de dolari de la o fetita de 6 ani! Caz uluitor in Austria! O femeie a dat in judecata o fetita de 6 ani si ii cere daune de 38.000 de dolari, dupa ce a suferit rani grave in urma unui accident de schi provocat de copila, in statiunea Hochhaderich. Fata schia cu un grup de copii, iar la un moment dat a facut un viraj brusc intrand in calea femeii care a cazut si s-a accidentat grav, iar acum nu mai are voie sa practice acest sport. Aceasta cere daune de la copila pentru neglijenta, dupa ce initial a incercat sa-l cheme in instanta pe supraveghetorul fetei, insa cererea i-a fost respinsa. Un judecator va urma sa decida daca un minor poate fi tras la raspundere legal pentru actiunile sale, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Urma uriasa de picior descoperita intr-o padure din Siberia. "Este dovada ca Yeti exista". Un baiat de 12 ani spune ca a descoperit inca o dovada ca Yeti exista, dupa ce a gasit in padure urma unui picior urias. Denis Alexandrov era intr-o excursie cu cativa prieteni in Siberia si a gasit urma intr-o padure din regiunea muntoasa a Parcului National Shorsky, regiunea Kemerovo. Andrei, tatal baiatului, a spus: "Sunt vanator si ma pricep un pic la urme. Nu este falsificata". Barbatul mai spune ca inainte de descoperirea fiului sau nu credea deloc ca Yeti exista, insa acum are mari semne de intrebare, potrivit The Siberian Times. "Am vazut urma cu ochii mei si acum zic ca aceasta creatura exista si este foarte inalta", a mai spus Andrei Alexandrov, anuntaStirileProtv.ro.

Socant! Ce a putut sa le spuna un android creatorilor sai. In ultima vreme, se pune din ce in ce mai mult accent pe inteligenta artificiala si pe dezvoltarea robotilor cu aspect uman. Este si cazul lui Dick, un android realizat de roboticianul David Hanson, care a reusit sa impresioneze prin capacitatea sa de a purta o conversatie inteligenta. Robotul a fost construit astfel incat sa semene cu scriitorul de fictiune Philip K. Dick, caruia ii poarta si numele. Creatorii sai au decis sa incarce toata opera autorului pe software-ul sau. De asemenea, ei au adaugat si conversatii purtate de acesta cu alti scriitori. Astfel, in cazul in care androidului ii este adresata o intrebare la care scriitorul deja a raspuns, Dick va oferi aceeasi explicatie. Robotul are capacitatea de a raspunde, insa, si la intrebari mai complexe, cu care nu este familiar, software-ul sau folosind o "analiza semantica latenta", informeazaLibertatea.

Fotografiile ei au impartit lumea in doua tabere. De ce spun multi ca tanara arata dezgustator. Cateva fotografii cu modelul australian Genevieve Baker, in varsta de 26 de ani, au starnit un val de discutii aprinse legate de felul in care tanara arata. Multi dintre cei care au vazut imaginile au criticat-o dur, spunand ca este exagerat de slaba. "Ma uit la tine si parca esti un schelet. Ti se vad coastele, ar trebui sa mananci ceva", a fost unul dintre miile de comentarii. "Si eu sunt foarte slaba, insa tu deja exagerezi. Mi se pare dezgustator", a fost o alta parere. Au fost si cativa care i-au luat apararea tinerei, spunand ca asa arata ea, mai micuta. "Sunt femei care sunt pur si simplu slabe, nu se infometeaza. Este si cazul ei", a spusn cineva, scrieStirileProtv.ro.

Un meniu folosit in timpul ultimului pranz servit pe Titanic, scos la licitatie. Un meniu folosit in timpul ultimului pranz oficial care a fost servit pe Titanic, in urma cu peste un secol, ar putea fi vandut cu fabuloasa suma de 70.000 de dolari. Meniul folosit in timpul ultimului pranz oficial care a fost servit pe Titanic, in urma cu peste un secol, va fi scos la o licitatie online ce va avea loc pe 30 septembrie. Alaturi de meniu va putea fi cumparata si scrisoarea unui supravietuitor de pe Titanic. In lume mai exista doar alte doua sau trei meniuri folosite in timpul ultimului pranz oficial servit pe Titanic. Potrivit expertilor, meniul va putea fi vandut cu o suma cuprinsa intre 50.000 de dolari si 70.000 de dolari. Meniul a fost salvat de un pasager de la clasa I, Abraham Lincoln Salomon, si este semnat pe verso de Isaac Gerald Frauenthal, un pasager originar din New York, care luase pranzul cu Salomon in acea zi, anuntaLibertatea.