Sexul si yoga il mentin tanar! Un barbat din Turcia arata la 95 de ani ca la 50. Un turc in varsta de 95 de ani a socat intreaga lume. Barbatul pare sa fi descoperit secretul tineretii vesnice, intrucat, in ciuda venerabilei sale varste, oamenii nu-i dau mai mult de 50 de ani. Desi in curand va deveni centenar, Kazim Gurbuz spune ca nimeni nu il crede ca e asa batran. Barbatul sustine ca felul in care arata se datoreaza exercitiilor zilnice de yoga, dietei sanatoase si vietii sexuale active, cat si plimbarilor in aer liber. El a devenit vegetarian in urma cu 54 de ani si consuma multe alimente bogate in vitamine, ulei de masline si miere cu alune, iar zilnic bea mult ceai verde. In plus, Kazim e de parere ca orice om poate trai pana la varsta de 130 de ani, fara probleme, daca aplica stilul lui de viata, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Hotnews

S-a nascut fara dinti, fara par si partial oarba. Cum a ajuns aceasta fata una din cele mai bine cotate modele. Melanie Gaydos este una din modelele care schimba industria modei. Tanara, in varsta de 27 de ani, a reusit sa defileze in cadrul New York Fashion Week si a lucrat cu cei mai buni fotografi ai momentului. Melanie s-a nascut cu displazie ectodermala hipohidrotica (HED), o maladie rara care afecteaza in pielea, dintii, parul si unghiile. In plus, sufera si de alopecie (chelie) si este partial oarba. De-a lungul vietii, tanara a fost tratata ca si cum ar suferi de o boala contagioasa. Oamenilor le era frica sa se apropie de ea, motiv pentru care la 26 de ani, a decis sa-si faca implant dentar ca sa para mai normala, anuntaStirileProtv.ro.

A incercat sa se dea mare, dar s-a facut de ras! Ce a patit un sofer care a intrat cu un Bentley pe plaja. Patanie jenanta pentru soferul unui Bentley! A incercat sa se dea mare, intrand cu masina pe o plaja, insa automobilul de peste doua tone si jumatate a ramas intepenit in nisip. Soferul de origine rusa a intrat cu masina in valoare de peste 160.000 de euro pe o plaja din Cornwall, in sudul Angliei. Rotile automobilului s-au scufundat in nisip, iar soferul a fost nevoit sa ceara ajutorul localnicilor. Masina a fost scoasa se pe plaja dupa cinci ore, remorcata de un tractor adus de un localnic, informeazaLibertatea.

Oaia care a stabilit un nou record mondial. Cat cantarea blana de pe ea in momentul in care a fost tunsa. O oaie din Canberra, Australia, ajunsese sa aiba atat de multa lana incat viata ii era pusa in pericol daca nu era tunsa. Cei de la Protectia Animalelor au reusit sa o prinda si sa se ocupe de ea. Oaia era in pericol, deoarece lana care o acoperea era de 4-5 ori mai grea decat in mod obisnuit. De asemenea, animalul era in stare de stres si, cel mai probabil, a trait izolat. Cei de la Protectia Animalelor au apelat la Ian Elkins, campion national la concursul de tuns oi de 4 ori, pentru a rezolva problema. Dupa ce lana a fost inlaturata, s-a constatat ca oaia a batut un record mondial. Cantitatea de lana pe care o purta cantarea 40.45 de kilograme, fata de 28.9, cat avea Big Ben, o oaie din Noua Zeelanda, fosta detinatoare a recordului, scrieStirileProtv.ro.

Vrea sa nasca in ocean, asistata de un delfin! Cine are nevoie de un spital cand ai un ocean intreg la dispozitie sa nasti? Asa se pare ca gandeste o tanara din Hawaii, SUA, insarcinata in 38 de saptamani. Dorina Rosin, care e vindecator spiritual, si-a socat apropiatii cand i-a anuntat ca a decis sa aiba o nastere diferita si ca vrea sa-si aduca pe lume copilul in apele Oceanului Pacific. In plus, moasa ii va fi un delfin, intrucat delfinii sunt extrem de inteligenti si ea simte ca are o legatura speciala cu ei. Medicii au criticat insa decizia femeii, spunand ca gestul ei este extrem de periculos, anuntaLibertatea.