In SUA s-a lansat pusca ce nu poate fi folosita de "teroristii musulmani". O companie americana a decis sa scoata pe piata pusti de asalt pe care "teroristii musulmani" sa nu le poata utiliza. Cum se poate una cu asta? Pe arma sunt scrise versete din Biblie. Armele AR-15 vor fi lansate de fostul puscas marin Ben "Mookie" Thomas. Acestea vor avea gravate emblema templierilor, simbol al cruciadelor crestine in Orientul Mijlociu, precum si un psalm din Biblie prin Dumnezeu este rugat "sa-i binecuvanteze mainile in lupte si degetele in batalie" celui care va detine o astfel de arma. Pustile vor fi disponibile in trei modele: "Safe" ("Pacea"), "War" ("Razboi") si "God Wills It ("Asa vrea Dumnezeu") si vor avea un pret de 1395 de dolari, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Record mondial. Un calugar a mers pe apa 125 de metri. Un calugar shaolin, Shi Liliang, de la templul din Quanzhou a stabilit recordul mondial dupa ce a mers pe apa mai bine de 125 de metri, distanta echivalenta a 200 de scanduri. El se antreneaza mai bine de 10 ani pentru a atinge aceasta performanta. "Trebuie sa fii rapid, insa trebuie sa faci doar pasi mici", a marturisit Shi jurnalistilor care au asistat la incercarea sa. Conform rt.com, tot el a atins si recordul anterior de 120 de metri. Calugarul a explicat jurnalistilor ca cel mai greu este sa-ti gasesti un echilibru in modul in care pasesti si in felul in care iti distribui greutatea in alergare, anuntaClick.

Cum a ajuns sa arate femeia care consuma 14 litri de cola pe saptamana. O femeie din Marea Britanie a slabit 60 de kilograme, dupa ce a renuntat la cola, bautura racoritoare pentru care dezvoltase o dependenta in ultimii ani. Kira Walker, 29 de ani, ajunsese sa cantareasca 135 de kilograme, dupa ce, ani in sir, a baut cate 14 litri de cola pe saptamana, adica o sticla de doi litri in fiecare zi, relateaza The Sun. Femeia consuma cate 840 de calorii pe zi numai din bautura carbogazoasa. Recunoaste insa ca nici meniul zilnic nu era cel recomandat pentru persoanele care vor sa-si mentina silueta. Desi era dependenta de cola, lucru pe care acum il recunoaste, Kira a renuntat la bautura atunci cand a inceput sa aiba palpitatii si nici macar nu mai reusea sa se joace cu cei doi copii ai ei, informeazaStirileProtv.ro.

Un barbat obsedat de Kim Kardashian si-a cheltuit toti banii ca sa semene cu ea. Cum a ajuns sa arate. Obsedat de Kim Kardashian, un barbat si-a cheltuit toate economiile pe operatii menite sa-l faca sa semene cu starleta americana. Thalia Almodovar si-a facut operatie de schimbare de sex inca din adolescenta, iar la 20 de ani si-a pus implanturi in sani si in fese. Dupa ce a facut o obsesie pentru Kim Kardashian, barbatul a inceput sa-si modifice chipul, pentru a semana cat mai mult cu starleta americana. Dupa ce a cheltuit aproape 100.000 de euro pe operatii estetice, haine si produse cosmetice, Thalia si-a vazut visul cu ochii, scrieLibertatea.

Milionara a lasat averea papagalilor. A vrut sa se asigure ca vor trai fericiti! Milionara Leslie Ann Mandel a lasat prin testament o adevarata avere celor 32 de papagali ai sai. Ea a mai scris si detalii precise pentru ingrijirea pasarilor. S-a stins din viata recent, la 69 de ani, la Spitalul Southampton, in urma unor complicatii cauzate de pietrele la rinichi. Leslie Ann Mandel a avut insa prevederea ca, inainte de a se stinge, sa lase 100.000 de dolari (circa 397.360 de lei) pentru ca cei 32 de papagali nimfa ai ei sa fie la fel de bine ingrijiti ca pe vremea cand ea traia. In testament, milionara a scris numele tuturor pasarilor: Wheetie, Port, Blackie, Zippy, Tara, Zara, Shasha, Pigeon, Victory, Alie, Zack 12, Dart, Cubby, Max, Baby, Ruthie, Pumpkin, Tattoo, Susie, Tracy, Margie, Sammy, Angel, Inky, Sara, Tundra, Tanteleah, Eva, Cody, Nicki, Avis si Dragon, anuntaClick.