Motivul pentru care un barbat nu si-a mai facut baie de 12 ani. Explicatia data de specialisti Americanul Dave Whitlock a decis in urma cu 12 ani sa renunte la dusuri, iar de atunci si pana in prezent, el nu a mai facut baie. El vrea sa pastreze bacteriile care apar pe piele. Dave isi da zilnic pe piele cu un spary care contine o anumita bacterie care ar face bine epidermei. "Nu am mai facut un dus de 12 ani. Sper ca tot mai multi oameni sa imi urmeze exemplul", a declarat Dave. Desi nu face dus sau baie, barbatul foloseste un burete umed pentru a isi curata piele din cand in cand. "Toate produsele pentru igiena corporala aparute in ultima vreme nu fac altceva decat sa strice echilibrul epidermei, ducand la aparitia alergiilor si altor boli de piele", spun cativa specialisti din New York, inormeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Doi copii de cinci ani au sapat un tunel si au "evadat" de la gradinita Nu doar cei aflti in penitenciar se gandesc sa evadeze, ci si copiii. Doi dintre ei au incercat sa scape de la gradinita si au reusit. "Cei doi baieti au plecat de la gradinita din Magnitogorsk printr-un mic pasaj sapat cateva zile cu lopatele de nisip pe sub cladire", scrie presa din orasul rus Urali. Micutii au mers pe jos doi kilometri pana la un concesionar de masini de lux de unde credeau ca pot cumpara un Jaguar. Cei doi i-au spus unei femei care i-a vazut ca au plecat de la gradinita sa cumpere o masina mare. Femeia nu a stat prea mult la discutii si predat pe baietei politiei, iar agentii i-au dus la randul lor pe minori inapoi la familiile lor, scrie Libertatea.

Un barbat a fugit din arest ca sa-si bata fosta iubita Culmea ghinionului. Un barbat arestat la domiciliu pentru ca isi batuse fosta iubita a fost oprit in trafic chiar in momentul in care acesta plecase de la femeie, pe care tocmai o agresase din nou. In timpul unei razii in Bucuresti, facuta joi noapte, politistii au oprit in trafic, intamplator, masina in care se afla un barbat arestat la domiciliu, pentru ca isi batuse fosta iubita. Joi seara, barbatul a incalcat conditiile arestului la domiciliu si s-a dus la fosta lui iubita, pe care a batut-o din nou. Imediat dupa ce a fost depistat de politisti, barbatul a fost retinut. Magistratii vor decide daca modifica masura arestului la domiciliu cu cea a arestului preventiv, scrie Click.

Sotul a simtit ca se intampla ceva cu sotia sa si a angajat un detectiv particular. Totul s-a terminat cu femeia arestata Un barbat din Utah, Statele Unite, a angajat un detectiv particular, care sa ii urmareasca sotia. Amber Telford, proprietara unui studio de dans, incepuse o relatie amoroasa cu unuld intre fostii ei elevi, un adolescent de 17 ani. Cei doi se intalneau la salade dans, iar detectivul a fost cel care i-a prins intr-un moment de intimitate. Cei doi erau goi, in momentul in care detectivul a intrat in sala. Acesta din urma a anuntat imediat sotul inselat, care l-a randul lui a sesizat politia. Amber si-a recunoscut vina si a fost condamnata la o luna de inchisoare pentru ca a intretinut relatii sexuale cu un minor. "Ea a fost cea care a inceput sa ii faca avansuri elevului. Intalnirile aveau loc fie la sala de dans, fie in masina ei sau acasa la mama femeii", a declarat detectivul, informeaza Stirile ProTv.

Cui a lasat o parte din averea sa o milionara din New York Milionara Leslie Ann Mandel a avut o dorinta neobisnuita: femeia a lasat suma de 100.000 de dolari celor 32 de papagali pe care femeia ii avea. Ba mai mult, afacerista a cerut in mod explicit ca cele 32 de pasari sa fie lasate sa traiaca in continuare in vila ei, o prorpietate estimata la 4 milioane de dolari. Leslie Ann Mandel, care a murit la varsta de 69 de ani, detinea o firma care se ocupa cu strangeri de fonduri si avea o avere de 5,3 miliane de euro. Restul averii va merge catre fiul vitreg al americancei, anunta Libertatea.