A vrut sa castige o jucarie, insa a ramas blocata. Patania unei fetite de 6 ani din Texas, salvata doar de pompieri Dorinta de a castiga o jucarie a bagat-o in bucluc pe o fetita din statul american Texas. Copila de sase ani incerca sa manevreze un cleste pentru a ridica o minge dintr-o cutie transparenta. Sigura pe ea, eroina noastra nu a renuntat usor. A reusit sa deschida usa cutiei si a sperat ca va putea sa ia jucaria fara sa cada inauntru, dar nu a fost asa. A ramas blocata printre premiile puse la bataie, iar parintii ei au fost nevoiti sa ceara ajutorul pompierilor. Copila a fost scoasa teafara, cu tot cu jucaria dorita, dar parintii spun ca nu va scapa nepedepsita, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Sutienul i-a salvat viata unei femei din China O chinezoaica va ramane vesnic recunoscatoare sutienului pe care l-a purtat intr-una din zile pentru ca articolul de lenjerie intima i-a salvat viata. Femeia originara din orasul Guangzhou iesise in parc sa-si aduca fiul inapoi din pricina furtunii care se apropia. Femeia a fost surprinsa de o ploaie torentiala si un fulger i-a lovit umbrela pe care o avea in mana. Datorita balenelor de metal din sutien, descarcarea electrica nu a ajuns la organele vitale ale femeii si astfel i-a fost salvata viata. Victima a fost dusa la spital de un trecator si desi a suferit arsuri pe piept, aceasta se afla in afara oricarui pericol, scrie Libertatea.

Contul de Instagram dedicat lui Vladimir Putin este mai amuzant decat ai crede Internetul adora sa puna mesaje inspirationale pe fotografii cu peisaje, momente din viata, sau obiecte oarecare. Cand acest tip ce mesaje sunt plasate pe fotografii cu temutul presedinte al Rusiei, Vladimir Putin, acestea devin de o mie de ori mai amuzante si parca te indeamna sa le urmezi sfatul. Daca nu de buna voie, poate de frica lui Putin. Pozele in cauza sunt opera unui utilizator de Instagram cu o idee geniala. @Putininspiration foloseste imaginile in care presedintele Vladimir Putin este in ipostaze demne de un adevarat macho, la bustul gol, lucrand la sala de forta, inotand, sau jucandu-se cu cainii sai, pe care plaseaza mesaje inspirationale care par ca s-ar potrivi de minune. Descrierea contului de Instagram, demna de un hipster veritabil, este la fel de amuzanta - "You only get out what you putin", scrie Playtech.ro.

A trait 46 de ani cu un ac in creier De 46 de ani are migrene zilnic! Chinezoaica Liu Kao a mers pe la toti doctorii si nimeni nu a reusit sa-i gaseasca un leac. Recent, ea a ajuns la un spital, unde s-a descoperit ca are un ac in creier. Biata Liu Kao, o femeie de 48 de ani din Anhui, o provincie din estul Chinei, a aflat socata, recent, care era cauza durerilor de cap care nu ii mai dau pace. Dupa ce medicii de la spitalul din Wuhan, provincia Huibei, i-au facut o tomografie computerizata, au observat ca, in emisfera stanga a creierului sau, se afla un ac de 4,5 centimetri. Ei cred ca obiectul ascutit i-a fost infipt in cap inainte de implinirea varstei de 1 an si 6 luni, cand creierul inca nu era bine format. De aceea nu i-a impiedicat dezvoltarea. Liu a ajuns la spitalul din Wuhan cand deja durerile de cap devenisera insuportabile. De aceea, dupa ce doctorii i-au spus ca o pot opera ca sa i-l scoata, insa interventia chirurgicala este riscanta, ea nu a stat pe ganduri sa ia o decizie. Liu Kao prefera sa moara, in caz ca operatia nu va reusi, decat sa mai traiasca in continuare cu migrenele ingrozitoare, anunta Click.

Razbunarea unei tinere din SUA dupa ce a aflat ca iubitul o insala: "Am vrut sa-l lovesc unde il doare mai tare" Suparata pe iubitul ei infidel, o tanara din SUA s-a gandit sa se razbune si sa-i scoata la vanzare masina pe un site, scrie The Independent. Dupa ce Amy Estrada a descoperit ca iubitul ei avea o aventura, a vrut sa-i dea o lectie, asa ca a postat un anunt pe un site de vanzari, pentru a scapa de masina barbatului. Tanarul, un fan inrait al filmelor cu Batman, isi transformase masina, un Dodge Nitro, intr-un adevarat "Batmobil". Asta nu a oprit-o pe Amy sa scoata la vanzare masina pe care chiar ea i-o facuse cadou, dar, asa cum avea sa afle mai tarziu, cealalta femeie din viata barbatului i-o tunase. In anuntul publicat online, Amy a recunoscut cu sinceritate motivul pentru care vrea sa scape de autoturism: "Iubitul meu infidel se credea Batman. Eu i-am cumparat aceasta masina, iar amanta a platit pentru toate celelalte ajustari", informeaza Stirile ProTv.