Cadeti din Marina thailandeza, obligati sa-si sparga smartphone-urile dupa ce au venit cu ele la scoala. Totul a fost filmat Un video in care mai multi cadeti de la Marina thailandeza sunt fortati sa-si sparga telefoanele cu o caramida a ajuns viral. In imaginile postate pe internet se poate auzi un ofiter care ii intreaba pe recruti ce modele de telefoane au, dupa care le ordona sa le distruga, relateaza BBC. Oficialii din Marina au spus ca incidentul s-a petrecut la o scoala unde telefoanele mobile sunt interzise, insa studentii au incalcat aceasta regula. Imaginile au fost vizualizate de mii de oameni pe Youtube si pe retelele sociale, iar numeroase comentarii au fost critice la adresa scolii.Momentul a fost filmat, se pare chiar cu un telefon, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Se nasc fete si se transforma in barbati Fenomen nemaiintalnit in Republica Dominicana. Copiii din satul Salinas se nasc, aparent, fetite, insa se transforma in barbati la pubertate, din cauza unei deformari genetice. Mai exact, 1 din 90 de copii de aici arata la nastere ca o fetita, fara penis si testicule. Insa, abia la pubertate, penisul incepe sa creasca, iar testiculele incep sa coboare. Potrivit medicilor, aceasta afectiune apare din cauza lipsei unei enzime in timpul sarcinii, iar tranzitia e atat de des intalnita in regiune, incat copiii au fost numiti "Guevedoces", "penis la 12 ani" sau "machihembras", care se traduce prin "mai intai femeie, apoi barbat". Un astfel de exemplu este Johnny, acum in varsta de 20 de ani, care era numit Felicita. Parintii au crezut ca este fata si au imbracato in rochii si fuste. Cand era copil, se juca cu alte fete, dar dupa varsta de 7 ani a inceput sa se schimbe, deoarece, ajuns la pubertate, nivelul de testosteron din organism a crescut si au inceput sa i se dezvolte organele sexuale, scrie Libertatea.

Dezmatul bunicutelor: dansul lor e demential Cine a zis ca doar tinerii o pot face lata s-a inselat amarnic. Distractia e pentru toata lumea, inclusiv pentru persoanele trecute de prima tinerete. Dezmat mai mare ca acesta nu ati vazut pana acum. Bunicutele au dat o petrecere in toata regula, de la care nu putea lipsi alcoolul, dar mai ales muzica, care a avut darul de a le scoate pe pensionare la dans. Dupa cum se poate vedea in clipul de mai jos, care a devenit viral pe internet, meniul a fost unul de sarbatoare si a multumit pe toata lumea, mai ales ca nu au lipsit bautura si prajiturile. Si fiindca la distractie e musai sa fie veselie cat mai multa, babutele nu s-au dat in laturi de la dans si au incins ''ringul'' cu cele mai aiurite miscari, scrie Click.

Nu le-a venit sa creada ce au gasit intr-un aparat foto ruginit de pe fundul unui rau In urma cu 5 ani, o tanara din Australia si-a pierdut aparatul foto subacvatic intr-o vacanta petrecuta in Cehia. Chloe Hutson era convinsa ca gadget-ul cu peste 1000 de fotografii din vacanta avea sa ramana pe fundul raului Vlatva, insa soarta i-a suras. Tanara de 28 de ani a fost contactata pe Facebook de o persoana din Cehia care a reusit intr-un mod extraordinar sa-i gaseasca aparatul pierdut in timpul unor scufundari alaturi de sotul sau. Mai mult decat atat, cuplul de cehi a pornit in cautarea proprietarului prin intermediul unei super campanii pe reteaua sociala. "Am fost complet socata. A venit de nicaieri. Am fost uimita ca a putut sa ma gaseasca", a declarat norocoasa tanara. Surprinzator este faptul ca, desi aparatul a stat pe fundul raului timp de 5 ani si nu mai functioneaza, cardul de memorie este intact, fata reusind sa recupereze toate pozele din vacanta pe care nu o va uita niciodata, anunta Libertatea.

Momentul in care unui barbat ii cade un geam urias in cap, in timp ce mergea pe strada. Ce s-a intamplat cu acesta Imagini incredibile au fost surprinse pe o strada din Arabia Saudita, acolo unde un barbat a fost lovit din senin de un geam cazut din cer. Intr-un clip publicat pe internet se observa cum barbatul merge linistit, iar la un moment dat un geam urias il loveste pe partea stanga cu o viteza uriasa. Barbatul s-a prabusit la pamant, iar geamul s-a facut bucati, insa surprinzator, acesta se ridica teafar, informeaza Stirile ProTv.