"Am o fantoma in bucatarie!". Imagini bizare surprinse de o femeie, in propria locuinta. O irlandeza sustine ca in casa ei au loc "activitati paranormale" si a adus si o dovada video prin care sa demonstreze acest lucru. Zgomote ciudate, vase de metal pe podea, usi de la dulap care se deschid si senin si o galeata care "zboara" prin bucutarie. Toate acestea se intampla, din motive necunoscute, in bucataria unei irlandeze din orasul Cork. Femeia este convinsa ca in casa ei au loc "activitati paranormale" si intentioneaza sa se mute din locuinta bantuita. Filmuletul in care a surprins miscarile ciudate din locuinta a fost postat pe internet si vazut de peste un milion de oameni. Multi cred insa ca totul e o facatura si ca obiectele care se misca sunt, de fapt, legate cu ata, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

S-a nascut fara picioare, dar a ajuns sa castige 1.000 de dolari pe zi. Povestea unei tinere de 23 de ani din Thailanda. La doar o saptamana de la nastere, Kanya Sesser a fost abandonata pe treptele unui templu budist. Se nascuse fara picioare, iar viata ei parea a nu avea niciun viitor. 23 de ani mai tarziu, Kanya este un model de succes si sustine ca a ajuns sa castige 1000 de dolari pe zi. Tanara din Thailanda locuieste acum in Los Angeles si pozeaza pentru Nike, Volcom si Rip Curl. "Nu am nevoie de picioare pentru a ma simti sexy", le-a povestit ea celor de la Daily Mail. In plus, Kanya se antreneaza din greu pentru Olimpiada Paralimpica, unde spera sa participe la proba de monoschi, anuntaStirileProtv.ro.

Zici ca-i inghetata, dar are gust de pizza. Americanii stiu cu siguranta sa faca bani din orice! Firma producatoare de inghetata Coolhaus, din Los Angeles, a inregistrat un succes incredibil dupa ce a lansat inghetata cu gust de pizza. "Atunci cand gusti poti sa juri ca e pizza: se simt branza dulce, rosiile, uleiul de masline, busuiocul, oregano, iar pentru cei care vor, ciupercile si topping-ul de prosciutto", a declarat pentru Daily Mail, un reprezentant al firmei. Tot in SUA exista in comert inghetata cu gust de sunca afumata, hamburger si chiar gratar de vita. Un cornet de 200 de grame costa 0,85 dolari, informeazaClick.

Premierul din Kosovo, atacat cu oua in Parlament! Cum a fost aparat de garzile de corp. Premierul din Kosovo a fost atacat cu oua de reprezentatii opozitiei, in timp ce tinea un discurs in Parlament. Parlamentarii din opozitie au aruncat cu oua in premierul Isa Mustafa, in semn de protest fata de un acord cu Serbia, mediat de Uniunea Europeana. Acordul acorda noi drepturi minoritatii sarbe, careia ii sunt sporite puterile pe plan local cu privire la educatie, cheltuielile municipale si acces la finantari din Serbia. Garzile de corp ale premierului au intervenit imediat pentru a-l proteja cu o umbrela, scrieLibertatea.

Chipul lui Iisus Hristos aparut intr-o tomografie. Ce s-a intamplat cu femeia careia i s-a intamplat "minunea". O femeie este convinsa ca interventia divina a jucat un rol foarte important in recuperarea ei, dupa ce l-a vazut pe Iisus Hristos in tomografia ei. Jennifer Lougee Mingramm si sotul ei, Tamaha MacDonald, s-au uitat pe fotografiile mai multor teste pe care femeia le-a facut, atunci cand s-au intors acasa, in Mexico City. Cei doi au fost uluiti cand au observat pe una din imagini chipul Mantuitorului, relateaza The Sun. Tamaha a spus: "Amandoi i-am distins chipul din prima." Acum, familia este convinsa ca Iisus a vegheat asupra femeii, dupa ce a avut un atac cerebral, iar medicii i-au mai dat 20 la suta sanse de supravietuire. Dupa o interventie chirurgicala foarte riscanta, Jennifer si-a revenit in mod miraculos, anuntaStirileProtv.ro.