Imaginile au ajuns pe net! Ce face aceasta tanara cu o broasca testoasa gasita pe strada. O tanara care a gasit pe strada o broasca testostoasa a decis sa faca o fapta buna, dar a sfarsit prin a o ucide. Fata a publicat pe internet un filmulet in care marturiseste ca a gasit pe strada o broasca testoasa, careia vrea sa-i salveze viata. Drept urmare, o arunca intr-un iaz adanc. Bunavointa ei nu a facut decat sa omoare animalul, deoarece acea specie de broasca testoasa este una de uscat si nu stie sa inoate, noteaza Libertatea.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Suparata ca iubitul a parasit-o, o britanica a intrat peste el in casa, in timp ce dormea. Ce a urmat. O femeie din Marea Briatnie a fost condamnata la sase luni de inchisoare cu suspendare dupa ce si-a terorizat iubitul care tocmai se despartise de ea, relateaza Daily Mail. Jeanette Barrington, de 56 de ani, si mama a patru copii nu a putut suporta ideea ca iubitul a intrerupt brusc relatia lor. S-a imbatat si a intrat in casa peste barbatul in varsta de 57 de ani, in timp ce acesta dormea. Femeia i-a taiat parul si a amenintat ca il omoara cu o foarfeca. Ingrozita, victima a luat-o la fuga din casa moment in care a fost impins pe scari, informeaza stirileprotv.ro.

Tehnologia care poate face ca telepatia sa devina realitate. O tehnologie experimentala, ce functioneaza ca un fel de interfata creier-creier, ar putea fi folosita pentru ca telepatia (transmiterea gandurilor la distanta, fara mijlocirea organelor de simt obisnuite, n.r.) sa devina intr-o buna zi realitate, informeaza europe.newsweek.com. Ar putea fi posibil ca oamenii sa afle ceea ce gandesc cu adevarat ceilalti oameni - cel putin cu ajutorul unei noi tehnologii experimentale. Cercetatorii de la Universitatea Washington au inventat o modalitate pentru a conecta creierele de la doi oameni, prin intermediul internetului, care au participat apoi la un fel de joc - ce a inclus 20 de intrebari -, fara sa vorbeasca absolut deloc intre ei. In acel experiment, primul participant - cel care avea sarcina de a raspunde la intrebari, fiind denumit "respondent" - si-a pus pe cap un fel de bereta ce era conectata la un encefalograf, care inregistra activitatea undelor cerebrale. Cercetatorii americani au aratat "respondentului", pe monitorul unui computer, un set de fotografii cu imagini ale unor obiecte comune, iar "respondentul" era invitat sa aleaga cate un obiect. Integral in Descopera.ro.

"Cel mai sexy mormant" din Franta atrage anual mii de turisti. De ce vor toti sa il atinga. Desi suna cat se poate de nepotrivit, intr-un cimitir din Franta exista un mormant considerat "sexy". Iar vititatorii se inghesuie sa il atinga. Cimitiorul Pere Lachaise din Paris este vizitat, anual, de mii de turisti. Insa nu monumentele funerare ale unor personalitati precum Oscar Wilde sau Jim MOrisson sunt vizitat cel mai des, ci... mormantul unui necunoscut. Este vorba despre Victor Noir, un jurnalist din secolul 19 care a ajuns mai cunoscut dupa moarte decat atunci cand traia. Asta, deoarece statuia facuta, se spune, dupa chipul si asemanarea lui si care troneaza la mormant este... foarte dotata. In legenda urbana, se spune ca cine va atinge statuia in zona intima va fi foarte fertil si se va bucura de o viata sexuala fericita, asa ca vizitatorii nu se feresc sa-l atinga pe jurnalist acolo, scrie Libertatea.ro.

Tanara care a fost angajata si concediata dupa 30 de minute. Motivul pentru care compania a renuntat la ea. O tanara de 27 de ani a fost concediata la doar o jumatate de ora dupa ce a fost angajata, din cauza unui tatuaj controversat de pe mana acesteia. Claire Shepperd a aplicat pentru un post la un centru de logistica din orasul Swansea, Tara Galilor. Impresionati de experienta acesteia, angajatorii i-au oferit postul in urma unui interviu telefonic, relateaza Daily Mail. Numai ca atunci cand Claire s-a prezentat in prima zi de serviciu, acestia au fost deranjati de tatuajul greu de acoperit pe care aceasta il are pe mana stanga. Astfel ca au concediat-o pe motiv ca "ar putea deranja pe cineva", noteaza stirileprotv.ro.