Si-a cerut iubita moarta in casatorie si i-a fotografiat inelul pe mana. Ce a facut apoi un tanar depaseste orice imaginatie. Josh Thompson si iubita lui, Abigail Hall, faceau un cuplu pe cinste. Tanarul o iubea enorm si planuia sa o ceara in casatorie. Planurile i s-au spulberat cand Abigail a murit pe neasteptate. Josh se afla in Corfu cand a primit un telefon in care era anuntat ca iubita lui in varsta de 18 ani a murit. Tanara a fost gasita moarta in apartamentul in care locuia.Cu inima franta, el a facut insa un pas pe care il planuia de mult: a cerut-o in casatorie si i-a pus un inel de logodna pe deget, dupa care a publicat pozele pe Facebook, potrivit Stirile ProTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Isi ia bona pentru sanii de 20 de kilograme. Cand iti atarna de piept 20 de kilograme, pana si taiatul unghiilor la picioare devine sport extrem. Intr-un interviu acordat recent pentru revista "In Touch", fotomodelul german Beshine, pe numele ei real Mayra Hills, a anuntat ca isi cauta bona pentru sani fiindca nu mai face fata. Nu poate conduce masina, isi trage foarte greu tricourile pe cap si nu gaseste niciodata sutien marimea 32Z pentru "pepenii" pe care ii etaleaza cu dezinvoltura ori de cate ori are ocazia. La cei 31 de ani ai ei, Beshine este fotomodelul cu cei mai mari sani artificiali din lume. Nu a apelat la bisturiu decat o singura data, cand i-au fost montati saculetii umpluti cu solutie salina din zona pieptului, scrie Click.ro.

Un elev a trecut intamplator pe langa biroul directorului din scoala sa. Cand a auzit ce se petrece inauntru, a scos telefonul mobil. Un director de scoala din Marea Britanie a fost filmat in timp ce facea sex cu o profesoara, chiar in biroul sau. Graham Daniels, in varsta de 51 de ani si totodata insurat si profesoara de chimie Bethan Thomas, de 37 de ani, risca consecinte grave, dupa ce au devenit protagonistii unui adevarat "film" deocheat, realizat chiar de un elev. Clipul video scandalos a ajuns pe internet si o comisie disciplinara va analiza "gemetele" inregistrate de elevi, in apropierea biroului in care profesorii faceau sex, in spatele usilor inchise. Inregistrarea video de 30 de secunde a fost realizata cu un telefon mobil si a ajuns pe YouTube, relateaza gandul.info.

Cel mai vechi si bizar caz de decapitare din Lumea Noua. Arheologii au scos la lumina craniul unui tanar care a trait acum 9000 de ani pe teritoriul Braziliei. Se pare ca ar fi vorba de cea mai veche decapitare din Lumea Noua, dar cu adevarat ciudat este alt aspect: mainile taiate ii acopera fata intr-un mod misterios: mana stanga pe partea dreapta a fetei, cu degetele indreptate in sus, iar mana dreapta pe partea stanga, cu degetele in jos.Nimeni nu a mai vazut asa ceva pana acum. De ce a fost decapitat si mai ales, ce inseamna pozitia ciudata a mainilor, care aminteste de melodia "Vogue" a Madonnei? Si unde este restul trupului? Descoperirea a fost facuta de catre Andre Strauss de la Institutul de Antropologie Max Planck, care excava situl Lapa do Santo, dar nu se astepta deloc la o astfel de ramasita umana, tinand cont ca pana atunci recordul il detinea un craniu vechi de 3000 de ani, dezgropat tocmai in Peru. Mai multe informatii pe Historia.ro.

Zeci de femei au nascut in Marea Britanie, in ultimii ani, desi sunt virgine. "Nu le pasa de implicatii". Multumita stiintei, in prezent, femeile nu mai trebuie sa intretina relatii sexuale ca sa ramana insarcinate.Conform Metro, care citeaza Mail on Sunday, in Marea Britanie sunt aproximativ 25 de femei care au nascut in ultimii 5 ani desi erau virgine. Si nu este niciun miracol. Maha Ragunath, medic la clinica Care Fertility din Nottingham spune ca ea a ajutat 3 virgine sa nasca: "Cand le intreb de ce vin sa faca acest tratament, deseori ele raspund ca sunt pregatite sa nasca un copil, dar ca nu vor sa mai astepte ca sa gaseasca un partener potrivit.Un procent mic dintre ele nu au avut niciodata o relatie sentimentala si nu au avut nici relatii sexuale. Ele sunt extrem de fericite sa mearga mai departe in viata, pe cont propriu, si nu le pasa de implicatiile care ar putea aparea sau cum se vor descurca intr-o viitoare relatie", relateaza Stirile ProTV.

Au facut-o intr-o parcare. Zeci de oameni au stat sa vada scena de sex. Doi tineri, pe jumatate dezbracati, intr-o scena fierbinte de sex, in vazul lumii, lipiti de geamul biroului. Asta au observat toti cei care au intrat in parcarea din imagini. Numai ca scena de sex pe care trecatorii au urmarit-o cu... nesat, in unele cazuri, a fost o farsa menita sa surprinda reactiile celor din jur. Experimentul a fost mai mult decat elocvent, dar si foarte haios. Doar cateva persoane au fost prea sfioase ca sa priveasca, ceilalti zabovind minute bune pentru a urmari cat mai mult din scena deocheata pe care o credeau reala, potrivit Libertatea.