A vrut sa-i trimita iubitului o poza cu ea goala, dar a gresit destinatarul. Ce raspuns i-a dat seful ei cand a vazut poza. O imagine cu care o tanara a vrut sa-si incite iubitul s-a viralizat pe internet, dupa ce fata a gresit destinatarul. Poza cu pricina a ajuns la seful ei. Tanara si-a facut o poza in care-si lasa la vedere abbomenul si un san dar, cand sa o trimita iubitului, a facut o gafa de zile mari. Din graba, imaginea a ajuns chiar la seful tinerei, care nu a fost deloc incantat de "pornirile" fetei. Omul i-a dat acesteia o replica taioasa, care s-a viralizat in mediul virtual. "Buna, probabil nu intentionai sa-mi trimiti asta mie, fii, te rog, mai atenta. Sunt SEFUL tau", a scris barbatul care, pentru a intari cele afirmate, a scris si majuscule cuvantul "seful", scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A confundat spuma de par cu spuma poliuretanica si a ajuns la urgente. Cum a fost fotografiata femeia la spital. Imaginea unei femei care a confundat spuma de par cu spuma poliuretanica a ajuns virala pe internet. Femeia, care ar fi din Europa de Est, potrivit The Sun, a ajuns la urgente si a fost fotografiata in timp ce astepta sa fie consultata de un medic. Spuma poliuretanica, folosita adeseori in constructii si bricolaj, s-a expandat rapid si s-a lipit inclusiv de hainele femeii, anuntaStirileProtv.ro.

Dulapul asta iti curata hainele. Compania sud-coreeana LG a lansat recent dulapul care iti curata si iti calca hainele. Inventia, anuntata la inceputul anului, la un salon din SUA, este intr-adevar miraculoasa. Hainele care se afla in dulap sunt perfect curatate fara detergenti si alte chimicale. Un abur patrunde in interior si elimina bacteriile in proportie de 99,99 %. In plus, intinde materialele, astfel incat hainele vor deveni perfect calcate. De asemenea, in dulap se imprastie un parfum suav. Tehnologia folosita prezinta avantajul ca nu distruge materialele cum se intampla la curatatoria clasica. Dulapul-minune costa 2.000 de dolari (7.902 de lei), informeazaClick.

Incredibil, dar adevarat! Barbatii isi pot da seama daca o femeie este infidela in functie de aspectul fizic! Cativa psihologi de la o universitate din Australia au intreprins un experiment care a constat in identificarea femeilor infidele de catre un grup de barbati doar pe baza unor fotografii cu acestea. Au fost puse la dispozitia lor 34 de imagini de tip portret ale mai multor femei fara a li se oferi alte informatii despre acestea. Subiectii au identificat corect 59% dintre cazurile in care femeile respective si-au inselat sau isi insala partenerul. Rezultatul nu este chiar surprinzator, psihologii considerand ca, din punct de vedere al evolutiei umane, este normal ca persoanele de sex masculin sa poata identifica femeile care au o predispozitie pentru inselat intrucat barbatii sunt sceptici cu privire la paternitatea urmasilor cuplului din care fac parte. De asemenea, desi pana acum se credea contrariul, se pare ca aspectul fizic al unei femei nu influenteaza parerea persoanelor de sex opus cu privire la increderea care ar putea sa le fie oferita intr-o relatie, scrieLibertatea.

Un ambuteiaj s-a transformat intr-o experienta inedita pentru soferi. Ce au vazut cand au coborat din masini. Un ambuteiaj pe o autostrada din Anglia s-a transformat intr-un concert in aer liber, oferit de patru muzicieni, captivi si ei in aglomeratia creata. M5, una dintre cele mai mari autostrazi din tara, a fost inchisa in ambele sensuri de mers dupa ce un TIR incarcat cu cai s-a rasturnat duminica pe carosabil. Din fericire, intr-una dintre masinile blocate in trafic se aflau patru muzicieni profesionisti, care se intorceau de la o nunta. Acestia si-au scos instrumentele, trei viori si un violoncel, si au inceput sa cante muzica clasica, relateaza The Telegraph. Curand, ceilalti participanti la trafic s-au adunat in jurul lor, iar o spectatoare chiar a filmat momentul si l-a postat pe Facebook, anuntaStirileProtv.ro.