El este primul om care va trai vesnic? Zice ca nu mai face nici o boala si se simte mai puternic ca oricand! Cercetatorul rus Anatoli Brouchkov a dezvaluit pentru prima oara ca s-a injectat cu bacterii care, zice el, il vor face nemuritor. Anatoli Brouchkov, in varsta de 58 de ani, sustine ca a descoperit elixirul vietii eterne, scrie ziarul "The Siberian Times". Barbatul a dezvaluit recent ca si-a injectat bacterii numite Bacillus F care au ramas vii in permafrost (n.r. - permafrost este un termen care defineste solurile din tinuturile cu climat polar, unde temperaturile nu depasesc -1 grad Celsius) de 3,5 milioane de ani. De atunci, zice el, nu s-a mai imbolnavit niciodata de raceala, gripa sau alta boala, desi nu are deloc grija sa se pazeasca. Integral in Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Barbatii cu cea mai ciudata meserie din lume. Clientii ii opresc pe strada si ii roaga sa-i ajute. 30 de barbati dintr-o provincie din sud-vestul Chinei au cea mai ciudata meserie din lume. Acestia sunt curatatori profesionisti de urechi si recent au depus o petitie prin care cer ca meseria lor sa fie recunoscuta ca parte a mostenirii culturale antice. Maestrii folosesc chiar si opt unelte diferite pentru curatarea urechilor. Acestia, poarta pe frunte o lanterna speciala care ii ajuta sa vada mai bine in interiorul urechilor, potrivit RomaniaTv.net.

Face mai multi bani daca posteaza un selfie decat in patru zile de munca. Cat castiga aceasta tanara din Instagram. O poza publicata pe Instagram iti poate aduce mai multi bani decat patru zile de munca, potrivit unei tinere celebre in mediul online. Gabrielle Epstein, in varsta de 21 de ani, are aproape 700.000 de fani pe Instagram, iar acum castiga mii de dolari pe luna din publicitatea pe care o face unor produse in fotografiile ei, anunta StirileProTv.ro.

Cercetatorii americani construiesc o gradina zoologica "inghetata", pentru a salva speciile pe cale de disparitie. Centrul de Biostiinta Regenerativa din cadrul Universitatii din Georgia construieste o gradina zoologica "inghetata", in care vor depozita celulele speciilor pe cale de disparitie. Proiectul ii apartine directorului RBC (Regenerative Bioscience Center), Steven Stice si a profesorului asistent Franklin West, aflam din Gandul.

El e cel mai viril barbat din lume! Are 100 de copii. Un barbat de 46 de ani din Olanda este tatal a 100 de copii si ar putea fi considerat cel mai viril din lume. Ed Houben a primit acest titlul dupa ce a inceput sa ajute familii care nu puteau avea copii, iar metoda lui e una putin diferita fata de cea folosita de donatorii traditionali de sperma. Ed a inceput prin a dona sperma la o clinica, dar a fost nemultumit de proces, care i s-a parut prea impersonal. Continuarea in Click.

Nu e gluma! Locuri din lume unde moartea este interzisa. Omenirea a incercat dintotdeauna sa desluseasca misterul mortii, multi au fost cei care au incercat sa o pacaleasca, dar la un moment dat aceasta tot i-a ajuns din urma, chiar daca in unele cazuri au trecut mai bine de 100 de ani. Exista insa pe Pamant cateva locuri unde este interzis cu desavarsire sa mori, indiferent de circumstante. Care sunt acestea, aflam de la RomaniaTv.net.