Ce performanta! Un calugar saolin poate sa stea intr-un deget. Calugarul saolin Shi Liliang reuseste o perfoarmanta greu de egalat: poate sa stea intr-un deget. Calugarul saolin si-a demonstrat abilitatea de ziua Chinei, in cadrul unui concurs din muntii Fenghuang. Calugarul, in varsta de aproape 40 de ani, este unul dintre putinii oameni din lume care pot reusi sa stea intr-un deget, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Barbatul care s-a culcat cu peste 100 de femei, desi nu are penis. Cum le-a pacalit in tot acest timp ca este perfect normal. Arata bine si este fermecator, fiind usor de inteles de ce acest barbat este un magnet pentru femei. Dar in timp ce s-a culcat cu peste 100 de femei, britanicul Andrew Wardle, 34 de ani, a avut un secret incredibil fata de prietenii lui - s-a nascut fara penis. Defectul din nastere i-a provocat agonie psihica, iar la un moment dat chiar a fost in pragul sinuciderii. Insa acum se pregateste pentru o operatie revolutionara in urma careia va deveni unul dintre primii barbati din lume cu penis construit din propria mana, anuntaStirileProtv.ro.

Cercetatorii din Antarctica, beti tot timpul. La baza americana de cercetare de la Polul Sud, oamenii de stiinta au luat-o complet razna, se arata intr-un raport al Fundatiei Nationale de Stiinta, publicat de Wired. In timpul verii (n.r. cand temperaturile ajung la -17 grade Celsius), la baza stiintifica McMurdo stau aproximativ 1.000 de persoane, iar la Statia Scott-Amundsen, 150 de persoane. Pentru ca din cauza alcoolului, cercetatorii se iau la bataie intre ei, conducerea Fundatiei, aflata la Washington, vrea sa trimita acolo alcool-teste si sa desfiinteze distileriile improvizate. Si pentru ca pe viitor masuratorile lor sa nu mai fie gresite, intentioneaza sa angajeze personal de securitate care sa nu le mai permita cercetatorilor sa vina beti la serviciu, informeazaClick.

Cum au fost pedepsiti angajatii unei companii chineze care nu si-au implinit targetul? Pentru ca nu au reusit sa faca suficiente vanzari pentru seful lor, angajatii unei companii chineze au fost pusi sa mearga in genunchi. onform Daily Mail, cei care nu si-au implinit targetul au fost obligati sa inconjoare un lac din orasul Zhengzhou in genunchi. Alaturi le-au stat superiorii care au avut grija ca pedeapsa sa fie facuta "ca la carte". Imaginele cu angajatii care s-au tarat pe malul lacului Ruyi au facut inconjurul lumii si au starnit comentarii negative. In imagini se poate vedea ca multi dintre angajati plangeau pe marginea lacului... in genunchi, scrieLibertatea.

Un barbat din SUA a sunat la politie pentru a se plange ca iubita sa nu doreste sa intretina relatii intime cu el. Patrick Dogget, un barbat in varsta de 53 de ani din SUA, s-a plans autoritatilor, la telefon, ca prietena sa nu doreste sa intretina relatii intime cu el. Satul sa fie refuzat de catre iubita, americanul a decis ca este timpul sa ia atitudine si a sunat direct la politie, scrie Huffington Post. Cand oamenii legii au ajuns insa acasa la el, lucrurile au inceput sa mearga si mai prost, dupa agentii au constatat ca era in stare de ebrietate. Barbatul le-a povestit ca a baut toata ziua si ca dorea doar sa se distreze putin cu prietena sa, insa femeia a refuzat, deoarece in apartament se afla si nepotul ei. Asa ca a decis sa ii cheme la el acasa pentru a-l ajuta sa isi rezolve problema, anuntaStirileProtv.ro.

A scapat de testiculele de 36 de kilograme. Dan Maurer (40 de ani) din Battle Creek, Michigan, traia o viata de cosmar dupa ce vasele limfatice din zona sexului i s-au blocat cand avea putin peste 20 de ani. Testiculele lui au luat proportii, ajungand la 36 kg. Din cauza asta Maurer nu a mai putut face sex cu Mindy, sotia lui, in ultimii sapte ani. Insa recent, o echipa de medici de la un Institut medical din California l-au scapat de cosmar. Dupa o operatie deosebit de dificila, care a durat 14 ore, americanul a redevenit un om normal si a reusit sa faca sex in sfarsit cu nevasta lui. Din cauza durerilor insuportabile, Maurer a fost pensionat pe caz de boala si isi petrecea toata ziua scufundat intr-un fotoliu. Din cauza testiculelor uriase, mersul pe jos devenise un adevarat sport extrem, informeazaClick.