S-a fotografiat zi de zi, timp de 3 ani. Transformarea prin care a trecut acest transsexual dupa ce a decis sa devina barbat Jamie Raines a inceput procesul de transformare in urma cu 3 ani, cand avea 18 ani. Adolescenta isi dorea sa devina barbat, asa ca a inceput niste tratamente hormonale si s-a fotografiat in fiecare zi pentru a arata procesul de schimbare. Adolescentul transsexual s-a pozat in fiecare zi, pentru a surprinde modificarile prin care trece corpul lui, dupa ce a inceput administrarea de testosteron. In cei trei ani de tratament, tanarul a capatat alte trasaturi fizice, i-a crescut par pe fata, iar pozele sale arata schimbarea considerabila facuta, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Razbunarea nevestei a fost crunta! Gonit din vila de un milion de dolari, doarme sub cerul liber Un barbat de 69 de ani din Texas, SUA, traieste de o jumatate de an pe gazonul din fata vilei sale de un milion de dolari, dupa ce sotia l-a dat afara din casa si a schimbat incuietorile, in urma unei dispute conjugale. Asadar, barbatul nu are acces la banii familiei si e nevoit sa doarma sub cerul liber, desi, din punct de vedere legal, detine jumatate din luxoasa vila. Vecinii se tem ca din cauza conditiilor in care traieste barbatul va muri, aspectul si sanatatea lui avand de suferit in tot acest timp. Desi i-au adus paturi si mancare, sotia acestuia i le confisca si a avertizat pe toata lumea sa nu-l mai hraneasca decat daca vor sa il ia la ei acasa. Oamenii legii spun ca in ultimele 6 luni au fost chemati de 30 de ori la aceasta adresa. Insa nu pot face nimic impotriva omului care sta pe peluza casei sale. Dar nici impotriva nevestei care l-a dat afara. Vecinii au decis sa se implice si cauta solutii juridice pentru ca omul sa-si reintre in drepturi, scrie Libertatea.

Bordelul asta le plateste scoala fetelor Zeci de fete din intreaga America si-au trimis actele sa se angajeze cand au auzit ca patronul bordelului Bunny Ranch, din Nevada, le plateste studiile. Dennis Hof sustine ca in doar doua luni orice fata harnica isi poate achita datoria de 40.000 de dolari. Asta le intrece pe toate! Bunny Ranch a devenit primul bordel din lume care plateste scolarizarea angajatelor. Patronul localului, vizitat inclusiv de fostul presedinte american Bill Clinton, vrea sa se implice serios in educarea tinerelor. Intr-un interviu acordat HBO, Dennies Hof a declarat ca ideea i-a venit de la o fata pe nume Krissy Summers, care l-a anuntat de la bun inceput ca lucreaza la el pe o perioada scurta de timp pentru ca voia sa acopere un imprumut in banca, anunta Click.

Facebook ar putea inlocui butonul de "like" cu o serie de emoticoane Potrivit variantei in spaniola a site-ului Engadget, Facebook va integra un buton ce va contine mai multe emoticoane care sa exprime anumite reactii precum furie, tristete, surprindere sau dragoste. Potrivit zvonurilor, reteaua sociala va face disponibila noua optiune incepand chiar de maine, in Spania si Irlanda. Daca zvonurile se vor dovedi a fi adevarate, noile reactii vor fi afisate intr-un meniu amplasat in partea de jos a postarilor, sub butonul de like, si vor fi disponibile atat pe profilurile utilizatorilor obisnuiti, cat si pe paginile oficiale. In septembrie, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a anuntat ca reteaua sociala va integra o functie prin care utilizatorii sa-si poata exprima empatia in legatura cu anumite publicari. Desi initial s-a crezut ca va fi vorba de un buton de dislike, oficialii au negat acest lucru si au declarat ca vom afla in curand despre ce este vorba, scrie Playtech.ro.

Socul pe care l-a avut acest client, intr-un local din China. Momentul in care pestele gatit incepe sa se miste in farfurie Incident bizar intr-un restaurant din china. Un client a ramas socat cand a vazut ca pestele pe care l-a comandat, desi era gatit, a inceput sa miste in farfurie. Un client dintr-un restaurant din China a avut parte de o cina neplacuta. Acesta a cerut un peste in sos dulce-acrisor, dar cand i s-a adus comanda, a observat cu stupefactie ca pestele se misca, desi era gatit, incalzit si nu avea decat capul. In timp ce incerca sa manance cu betisoarele, clientul a observat cum i se misca cina pe farfurie. "Pestele zombie", asa cum l-a numit barbatul, nu este primul caz bizar din China, informeaza Stirile ProTv.