Caz bizar: Stranuta de 12.000 de ori pe zi. O fata de doar 12 ani a ajuns sa stranute de 12.000 de ori pe zi, iar medicii se lupta sa gaseasca o cauza la acest fenomen bizar. Acum 3 saptamani Katelyn Thornley a inceput sa stranute, iar de atunci nu s-a mai oprit. Fata are in jur de 20 de crize pe minut, iar asta o face aproape incapabila sa comunice sau chiar sa manance. Cu toate ca a vizitat sase doctori diferiti, specialistii au ramas socati de acest caz si nu au putut sa dea o explicatie cu privire la ce ar putea declansa reactia ciudata. De obicei, stranutul este cauzat de virusuri, raceli sau alergii, insa toate acestea au fost excluse in cazul fetei de 12 ani, scrie Romania TV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Lacul din India care ia foc din senin. Oamenii de stiinta spun ca si vaporii de apa ce se ridica din el sunt periculosi. Lacul Bellandur din orasul indian Bangalore a devenit celebru in intreaga lume deoarece apele sale iau constant foc, dand nastere unor imagini desprinse parca din filmele de groaza.Explicatia acestui bizar fenomen este simpla: poluarea. Din cauza ca Bangalore este unul dintre centrele industriale cele mai active ale Indiei iar majoritatea reziduurilor sunt deversate in Lacul Bellandur, apele acestuia sunt toxice, avand o concentratie foarte ridicata de amoniac si fosfati. La suprafata, apele sunt acoperite cu o pelicula de grasime, ulei si detergenti usor inflamabila, care da nastere ciudatului fenomen al lacului in flacari. Iar cand nu ia foc, pelicula se transforma de multe ori intr-o spuma ce pare mai degrab scoasa din masina de spalat, relateaza Stirile ProTV.

Un actor care s-a deghizat in Hitler, primit cu caldura in Germania. Un actor care s-a deghizat in Adolf Hitler si a strabatut Germania timp de patru saptamani, pentru un film care va avea premiera in aceasta saptamana, s-a declarat socat de faptul ca a fost primit cu caldura de compatriotii sai. Filmul "Look Who's Back" reprezinta o adaptare cinematografica a unui volum de satira scris de Timur Vermes, care s-a vandut in peste 1 milion de copii. In acea carte, Hitler se trezeste in zilele noastre, devine o celebritate si intra din nou in politica, informeaza Reuters. Timur Vermes spune ca a scris acea carte pentru a critica atitudinea de complezenta pe care germanii o au fata de regimul nazist, informeaza Historia.ro.

Ia uitati ce blugi se poarta in America. Ultima moda in materie de blugi! Se numesc blugi XPOZ si au decupata intreaga zona a feselor. Americanii nu mai stiu ce sa mai inventeze in materie de moda. Dupa blugii rupti, cei cu talie joasa care se lasa pe fund si lasa chilotii la vedere, noile modele sunt cele mai indraznete cu putinta. Blugii cu fundul gol costa numai 9,9 dolari (circa 39 de lei). Tinerele nu mai concep sa poarte pantaloni obisnuiti, cum purtau bunicile. Si ce model putea sa fie mai interesant decat cu poponetul la vedere, scrie Click!.

Povestea barbatului al carui scrot a ajuns sa cantareasca 36 de kilograme. Un barbat american al carui scrot a ajuns sa cantareasca 36 de kilograme, echivalentul a cinci mingi de bowling, a trecut printr-o interventie chirurgicala ce a durat 14 ore pentru inlaturarea greutatii in exces, transmite Daily Mail. Dan Maurer, in varsta de 40 de ani, din statul Michigan, sufera de o forma agravata a unei boli numite limfedem scrotal, ce consta in umflarea accentuata a tesutului ce formeaza scrotul. In mod normal, umflaturile in asfel de cazuri tajung sa cantareasca cel mult 1 sau 2 kilograme. Dan a declarat ca a observat umflarea scrotului inca de la varsta de 20 de ani, dar ca aceasta a fost moderata la inceput. Doctorii i-au spus initial ca principala cauza este greutatea sa, iar Dan a inceput sa faca exercitii regulat, incluzand inotarea a 3 kilometri pe zi in piscina, pentru a slabi, scrie Adevarul.

Momentul in care un avion se apropie periculos de mult de o autostrada, la aterizare. Imaginile surprinse de martori. Un avion transatlantic al companiei Iberia s-a apropiat la doar cativa metri inaltime de o autostrada din Costa Rica, dupa ce pilotii au schimbat pista de aterizare.Avionul, un Airbus 340, care decolase din Madrid si a aterizat pe aeroporul Juan Santamaria, din Costa Rica, s-a apropiat periculos de mult de sosea, dupa ce si-a schimbat pista de aterizare din cauza vantului puternic, scrie Daily Mail. Martorii au declarat ca avionul era atat de aproape de pamant incat suruburile aparatului de zbor erau vizibile cu ochiul liber, iar casele din imprejurimi s-au clatinat puternic, potrivit Stirile ProTV.