Descoperire cu ajutorul fizicii cuantice. Moartea nu exista. Ce ne asteapta pe lumea cealalta. Cea mai noua teorie stiintifica demonstrata cu ajutorul fizicii cuantice dovedeste ca moartea nu exista si ca trupul nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, ci ne asteapta o calatorie lunga. Prin observatii ce tin de fizica cuantica s-a ajuns la notiunea de "lumi multiple" sau "multivers", in loc de "univers", scrie efemeride.ro. Noua teorie care demonstreaza ca moartea nu exista are la baza conceptul de biocentrism, potrivit RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cand va putea omul sa ajunga pe Marte? NASA a oferit raspunsul. Agentia spatiala americana (NASA) a dat publicitatii un plan de "cucerire" a planetei Marte, ce include trei etape majore. Intr-un articol publicat pe site-ul ei oficial, NASA a subliniat numeroasele obstacole care trebuie sa fie depasite inainte ca primii oameni sa paseasca pe planeta Marte. "Cand va putea omul sa ajunga pe Marte?" este intrebarea la care a dorit sa raspunda agentia spatiala americana, aflam din Gandul.

O moda bizara devine populara pe Facebook. De ce tot mai multi utilizatori se pozeaza in pozitia "gainii inghetate". O noua moda bizara devine tot mai populara pe Facebook. Din ce in ce mai multi utilizatori de Facebook se pozeaza intr-o pozitie bizara, "de gaina inghetata". Aceasta moda a pornit din Noua Zeelanda, dar s-a raspandit in jurul lumii. Imaginile au aparut prima data pe pagina de Facebook Frozenchook, iar initiatorul acestei pagini spune ca totul a inceput de la o petrecere. Amanunte pe Stirile Pro Tv.ro.

Povestea soldatului care a intrat in Auschwitz de bunavoie. La inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial, majoritatea oamenilor nu erau constienti de ororile ce se petreceau in lagarul de la Auschwitz. Un soldat al armatei poloneze, Witold Pilecki, s-a oferit voluntar sa desluseasca misterul din tabara si sa faca publice terorile de acolo. In septembrie 1940, Pilecki nu stia exact ce se petrecea la Auschwitz, dar era constient ca cineva trebuia sa afle. Asadar, acesta si-a petrecut doi ani in lagarul de concentrare, oferind informatii in exterior despre metodele de executie si interogare. Continuarea pe Playtech.ro.

10 persoane ciudate pe care le intalnesti in club. E seara si vrei sa iesi la distractie. Daca totul merge bine, poate noaptea se va termina si cu o "prada" pentru tine. Invariabil, in drumul catre "trofeu", vei cunoaste diversi oameni ciudati, care iti vor ramane fie in minte, fie in memoria telefonului. Urmatoarele zece fotografii infatiseaza tot atatea persoane care stiu sa se distreze. Sau cel putin ii distreaza pe ceilalti cu prostia lor. Integral in Click.

Obsedati de sex? Uite ce ii face el, intr-un supermarket aglomerat. Un cuplu a atras toate privirile intr-un supermarket algomerat. Si nu in sensul bun. Cei doi se aflau la cumparaturi, insa din cate se pare poftele carnale nu le dadeau pace. Prin urmare, el a gasit oportun sa pusa mana pe fundul femeii, dar... prin pantaloni. Ea nu a parut deranjata de gest, insa ceilalti cumparatori au ramas uimiti cand au vazut scena. Unul dintre ei a facut chiar si o fotografie pe care ulterior a publicat-o pe internet, scrie Libertatea.

Motivul pentru care o profesoara din Olanda s-a dezbracat in fata elevilor. "Dupa 7 ani de predat, ma plictisisem". O profesoara de biologie din Olanda este data drept exemplu de originalitate, dupa ce a ales o metoda insolita de a le prezenta elevilor structura sistemului muscular. Profesoara s-a urcat pe catedra si s-a dezbracat, ramanand intr-un costum mulat, pe care era desenate principalele grupe de muschi ale corpului. Initial, copiii au fost surprinsi sa o vada dandu-si jos hainele. Insa dupa ce s-a convins ca le-a atras atentia, tanara a inceput sa le explice anatomia complexa a corpului omenesc, anunta Stirile Pro Tv.ro.