Un rechin care l-a atacat i-a salvat, in mod paradoxal, viata unui american. Un american aflat in vacanta cu familia sa in California a fost atacat de un rechin. Din fericire, barbatul a scapat cu bine si va trebui sa-i multumeasca pradatorului intreaga sa viata. Eugene Finney este unul dintre putinii oameni de pe Terra care a fost atacati de rechin. "Ceva m-a atins in spate, era o senzatie ciudata, pe care nu o cunoscusem niciodata pana atunci. Socul a fost puternic si l-am resimtit ca o lovitura de maciuca", a dezvaluit americanul. Barbatul avea o plaga insangerata pe spate in urma atacului si a fost nevoit sa se prezinte la medic. "In acea noapte, am simtit o durere intensa la nivelul toracelui si spatelui", a povestit victima. Desi atacul nu a avut urmari grave, dupa o serie de investigatii doctorii au descoperit cu totul altceva. "Medicii au gasit o tumoare la rinichi de marimea unei nuci. Era un cancer", a spus Eugene Finney, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A slabit peste 60 de kilograme facand sex de trei ori pe zi. Cum arata acum femeia. O femeie de 39 de ani, care era obeza, a reusit sa slabeasca peste 60 de kilograme printr-un "regim" original: a facut sex cu iubitul ei de trei oro pe zi, timp de doi ani. Dawn Chappell, din Marea Britanie, a avut o perioada foarte neagra cand supraponderala si din aceasta cauza barbatii cu care se vedea refuzau de obicei sa vina si la a doua intalnire. Totusi, femeia a avut noroc si in cele din urma l-a cunoscut pe Russ Beach, cu care este impreuna de peste doi ani, scrie The Mirror. Femeia spune ca noul iubit nu doar i-a inseninat viata, dar relatia asta a ajutat-o sa slabeasca foarte mult. De la o greutate de 139 de kilograme, in doar doi ani, Dawn a reusit sa ajunga la doar 76 de kilograme. Secretul ei nu sta intr-o dieta speciala, pentru ca femeia spune ca le incercase pe toate in decursul timpului si nimic nu avusese efect. A slabit insa datorita "sexercitiilor", cum le spune ea, adica a facut sex cu iubitul ei de cate 3 ori pe zi, anuntaStirileProtv.ro.

Mos Craciun candideaza pentru un post de consilier la Polul Nord. Se pare ca Mos Craciun exista! E cat se poate de real si locuieste la Polul Nord. Nu va entuziasmati prea tare insa. North Pole (Polul Nord n.r) este o suburbie din Fairbanks, in Alaska. Santa Claus, in traducere- Mos Craciun, este numele unuia dintre rezidentii acestui cartier si chiar arata ca batranelul care aduce cadouri in Ajun. La Polul Nord, atmosfera este una festiva tot anul. Strazile sunt decorate in spiritul Craciunului si au nume precum Aleea Omului de Zapada sau Strada Sfantului Nicolae, iar felinarele arata ca niste bombonele, potrivit thedailystar.net. Era si normal ca in acest cartier sa locuiasca un Mos Craciun. Potrivit paginii lui de Facebook, Santa Claus este unicul om cu acest nume din Polul Nord, Alaska. Barbatul a avut parte de cateva minute de celebritate si a aparut la stiri, iar acum s-a decis sa candideze pentru postul de consilier local, informeazaClick.

Un sediu de partid din Moldova a fost manjit cu tone de fecale. Caz desprins din filmele de comedie in Moldova, acolo un peste trei tone de fecale au fost descarcate pe scarile sediului Partidului Liberal Democrat. Operatiunea a fost filmata in miez de noapte si postata pe site-ul Youtube, alaturi de mesajul: "Trei tone si jumatate de fecale au fost descarcate in fata sediului PLDM din Chisinau. Este doar inceputul. Vrem miliardul inapoi". Liderul "Partidului Nostru", Renato Usatii, il acuza pe Vlad Filat, membru fondator al Partidului Liberal Democrat din Moldova, ca a pus la cale intreaga operatiune pentru a fi in centrul atentiei. "Macar cumva doreste sa atraga atentia asupra partidului sau", a spus Renato Usatii, scrieLibertatea.

Cum si-au decorat niste americani casele de Halloween, inspirati de ISIS. "Noua, in casa asta, nu ne place Statul Islamic". Cand vine vorba de Halloween, costumele si decoratiunile la care se gandesc americanii nu sunt intotdeauna de bun gust. Drept dovada sta casa unei familii din Butler, New Jersey. Membrii familiei s-au gandit ca anul acesta decoratiunile de Halloween sa aiba o tematica "anti-ISIS" si au folosit imagini destul de grafice. La intrarea in curte, oamenii au pus un manechin al presedintelui Obama, care tine in mana o sabie insangerata. In spatele lui, se afla si "victima": un alt manechin, care reprezinta un jihadist, decapitat. De parca aceste imagini nu ar fi fost de ajuns, langa casa exista si o cusca in care se afla un detinut al Statului Islamic, imbracat in portocaliu, inainte sa fie ars de viu, anuntaStirileProtv.ro.