A nascut in avion, la 9000 de metri altitudine. Momentul incredibil a fost filmat. Pasagerii unui zbor de ruta Bali-Los Angeles au avut parte de un moment pe care, cu siguranta, nu il vor uita prea usor. Asta, deoarece una dintre pasagere a fost apucata de chinurile facerii chiar in timpul zborului, cu cateva ore inainte de a ajunge la destinatie. Femeia a fost ajutata de personalul medical sa nasca, dar si de catre ceilalti calatori, printre care se afla si un doctor. In cele din urma, copilasul a venit pe lume, iar momentul deosebit de emotionant a fost filmat de unul dintre pasagerii. Pentru ca sanatatea celor doi sa nu fie pusa in pericol, pilotul a aterizat la Alaska, iar mama si copilul au fost internati in spital. Acum, ramane de vazut ce nationalitate va avea cel mic, dat fiind faptul ca s-a nascut in spatiul aerian american, intr-un avion ce apartine unei companii chineze, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A vrut sa faca acasa un experiment invatat la ora de chimie. Peste 100 de persoane au fost evacuate din bloc. Un baiat de 14 ani din Statele Unite a dat foc la mai multe apartamente, din blocul in care locuia cu mama lui. Copilul a incercat sa refaca un experiment chimic invatat la scoala. Din pacate pentru el, experimentul nu a decurs la fel ca la ore si camera lui s-a umplut de fum. Speriat, baiatul a deschis geamul pentru ca mama lui sa nu isi dea seama ce se intampla, si a fugit afara. In urma lui insa, focul s-a aprins, iar alarma de incendiu a pornit. Peste 100 de persoane au fost evacuate din imobil. Copilul si-a recunoscut fapta in fata judecatorului si a explicat ca totul a fost un experiment, pe care il invatase la scoala. Nu a fost data o sentinta pana acum, anuntaStirileProtv.ro.

Sute de persoane au urlat la luna. Care a fost motivul lor. Un numar de 464 de persoane, dintre care cele mai multe erau deghizate in varcolaci, au urlat la Luna timp de peste un minut, sambata seara, in comitatul Bedfordshire din Marea Britanie, cu scopul de a stabili astfel un nou record mondial Guinness. Cei 464 de "urlatori la Luna" s-au reunit la Mead Open Farm, un parc de distractii ce are ca tema centrala Halloween-ul, si au reusit sa stabileasca un nou record mondial. Precedentul record - 296 de persoane care au urlat la Luna timp de 1 minut - fusese stabilit in Statele Unite de studentii de la Universitatea St. Cloude din Minnesota, in anul 2013. "Motivul pentru care am ales tema urletului de varcolac este evident, pentru ca principala noastra atractie se numeste "The Howl" (urletul, n.r.)", a declarat Matt Heast, directorul parcului de distractii Mead Open Farm, informeazaLibertatea.

Descoperire bizara, la 4 ani de la tsunamiul care a lovit Japonia. Ce creatura misterioasa a aparut la malul oceanului. O creatura misterioasa a fost descoperita la tarm, in Japonia. Localnicii care au gasit-o au si filmat animalul bizar. O creatura ciudata, asemanatoare unei balene, a aparut la tarmul apelor, in Japonia. Localnicii cred ca aceasta este urmarea tsunamiului devastator din 2011, care a ucis 18.000 de oameni. Descoperirea a fost facuta de un supravietuitor al dezastrului natural petrecut cu patru ani in urma, iar imaginile surprinse de el i-au lasat fara cuvinte pe toti. Desi are forma unei balene, arata ca o bucata mare de stanca. In clip, barbatul se fereste sa o atinga, preferand sa indice cu degetul spre ea. Este inca un mister ce descoperire a facut, de fapt, barbatul si ce animal este cel din imagini, scrieStirileProtv.ro.

Nu s-a mai tuns de 35 de ani. Ce lungime are parul acestei femei de 59 de ani. O femeie din China nu s-a mai tuns de peste 35 de ani si are mari sanse sa intre in Cartea Reacordurilor cu podoaba ei capilara. Gu Meiying are acum 59 de ani si nu s-a mai tuns de peste 35 de ani. Parul femeii masoara acum nu mai putin de 2,5 metri, dar aceasta tot nu se gandeste sa se tunda. Femeia este convinsa ca parul lung o ajuta sa se mentina sanatoasa si tot ce-si doreste este sa intre in Cartea Recordurilor. Chiar daca parul i se usuca intr-o saptamana, dupa ce este spalat, iar din cauza greutatii e nevoita sa si-l infasoare la brau, femeia e foarte mandra de podoaba capilara. De-a lungul timpului, ei i s-au oferit sume destul de mari pentru a se tunde, dar a refuzat de fiecare data. In prezent, recordul la categoria "Cel mai lung par din lume" este detinut de Xie Qiuping, o femeie cu o podoaba capilara de 5,6 metri, anuntaLibertatea.