O jurnalista se dezbraca in timpul interviului cu primarul. Reactia de milioane a edilului. Lori Welbourne, gazda unei emisiuni radio, si-a dat bluza jos in timp ce-l intervieva pe Walter Gray, primarul din Kelowna, un orasel din Canada, scrie New York Daily News. Jurnalista l-a abordat pe edil sub pretextul unui material legat de Ziua Topless, a egalitatii pentru femei, iar in timpul interviului femeia l-a intrebat pe edil ce s-ar intampla daca ar iesi pe strada in bustul gol. Imediat, femeia l-a rugat pe politician sa-i tina microfonul timp in care si-a dat bluza jos, ramanand in sanii goi. Dupa ce a trecut de socul initial, primarul a continuat: "Cineva, probabil, ar suna la politie, crezand ca asa ceva ar fi ilegal". "Si este?", a continuat ziarista. "Nu, nu este", a afirmat edilul, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Calendarul care starneste controverse pe internet. In ce ipostaze apar tineri imbracati in vesminte preotesti. Un "calendar ortodox" face valva pe internet in aceste zile. Si asta pentru ca infatiseaza preoti sexy in ipostaze tandre cu alti barbati. Conform Huffington Post, calendarul ar fi fost realizat in Romania, de un grup care incearca sa combata homofobia si sa schimbe parerile conservatoare ale Bisericii Ortodoxe. Mai multi barbati imbracati in preoti apar langa alti barbati semi-dezbracati si in ipostaze pe care multi crestini ortodocsi le-ar gasi defaimatoare. Cu toate astea cei care au initiat acest calendar spun ca este vorba de o cauza nobila si ca vor prin acest fel sa atraga atentia asupra discriminarii prin care trece comunitatea LGBT. Calendarul se numeste "Sancta Paraphilia", care inseamna "dorinte sfinte sau dorinte sexuale care sunt diferite de cele traditionale", scriu britanicii de la Metro, conformStirileProtv.ro.

Studente bete pe trotuarele din Marea Britanie, rezultatul unui festival al bauturii. Mai multe tabloide britanice au prezentat imagini cu tinere aflate in situatii penibile dupa ce au consumat cantitati enorme de alcool. Fete care lesina sau persoane care vomita pe strada sunt doar cateva dintre ingredientele unui spectacol ingrijorator care se repeta din ce in ce mai des in Regatul Unit. Se pare ca inceputul vietii de student este marcat de astfel de scene, tinerii pierzandu-si constiinta pe strazi si fiind ajutati de prieteni sa se deplaseze. "Carnagiu" este un eveniment care promoveaza consumul excesiv de alcool intr-o tara in care se stie ca femeile au sanse mult mai mari decat barbatii sa ajunga in stare de ebrietate. Este organizat in 36 de orase, avand ca slogan "Dezlantuie animalul din tine!", motto care pare sa prinda foarte bine in randul tinerilor teribilisti, informeazaLibertatea.

Surpriza uriasa a unor muncitori care renovau o casa. Ce au descoperit cand au spart podeaua de beton. Muncitorii care lucrau la renovarea unei case din Brazilia au avut parte de o surpriza uriasa atunci cand au vrut sa inlature vechea podea de beton. Dupa ce au spart bucati din beton si le-au inlaturat una cate una, sute de sobolani au iesit in graba de sub ele, spre uimirea oamenilor. Pe masura ce ridicau placile, tot mai multi sobolani ieseau la suprafata, iar intregul moment a fost filmat, scrieStirileProtv.ro.

Un neamt a adus la Dresda o spanzuratoare pentru Merkel. Procurorii din germania au demarat marti o investigatie, dupa ce un protestatar a adus o spanzuratoare de lemn, cu un streang pentru cancelarul Angela Merkel. Spanzuratoarea cu pricina prezent la un protest contra imigratiei avea doua streanguri: unul pentru Angela Merkel si altul pentru vicecancelarul Sigmar Gabriel. Prezenta spanzuratorii la manifestatie ar putea constitui infractiunea de tulburare a ordinii publice prin amenintarea unei crime si incitare publica la comiterea de infractiuni, a declarat Jan Hille, procurorul din Dresda. Peste 10.000 de oameni au protestat la Dresa din pricina numarului record de imigranti care cer azi in Germania. Doar anul acesta, nemtii vor primi 800.000 de cereri, anuntaLibertatea.