Au furat corpul unei moarte din cimitir! Ce voiau sa faca cu el. Trei barbati din China au fost arestati dupa ce au furat dintr-un mormant cadavrul unei femei. Acestia intentionau sa vanda trupei moartei, pentru a fi folosit in cadrul unei ''casatorii fantoma'' (n.r. ritual stravechi din China). Cele trei persoane au fost retinute dupa ce localnicii au gasit mormantul devastat si au anuntat politia. Potrivit The Mirror, barbatii au fost acuzati de profanare de morminte si cadavre. Principalul suspect este un barbat pe nume Hou, in varsta de 27 de ani, care si-a recunoscut fapta. El a marturisit anchetatorilor ca a furat cadavrul femeii, dupa ce a auzit ca aceasta a murit de la o ruda apropiata. Socant este faptul ca el gasise deja un cumparator pentru trupul femeii si urma sa primeasca 25.000 de yuani, in jur de 2.500 de lire, adica 125 de milioane de lei, informeaza Click.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un "oras plutitor" a aparut pe cer, in China. Ce este, de fapt, fenomenul bizar vazut de sute de oameni. Imagini bizare, surprinse pe cer in China. Mai multi localnici au raportat unui post de televiziune ca au observat un fenomen straniu. Un post tv chinezesc a transmis imagini in care pare ca un oras plutitor a aparut pe cer. Sute de persoane au trimis mesaje in care spuneau ca vad un oras care pluteste pe cer. Desigur, este vorba de o iluzie optica, insa imaginile surprinse de un localnic sunt intr-adevar spectaculoase. Prima data, fenomenul bizar a fost observat in provincia Guangdong, iar la cateva zile si locuitorii din Jiangxi au vazut acelasi nor cu "orasul plutitor". Insa, specialistii au declarat ca este vorba de o "fata morgana", un miraj care se vede deasupra liniei orizontului, informeaza stirileprotv.ro.

Masini zburatoare: cu ele nu iti mai pasa daca ai sau nu autostrazi. Visul masinilor zburatoare ne-a fermecat de multa vreme, iar inovatorii moderni nu au de gand sa se lase pana cand masinile zburatoare nu vor ajunge din filmele SF in garajele noastre. Cand eram copil, mereu imi imaginam ca pana ce voi implini varsta majoratului voi putea sa ma uit spre cer si sa vad masini zburatoare. Asta insemna viitorul pentru mine si eram convins ca in aceasta directie vor evolua lucrurile. Ei bine, in 2015, la cativa ani dupa ce am implinit varsta legala pentru a conduce, nu avem nici macar masini care se conduc singure, daramite care sa pluteasca deasupra strazilor. Totusi, se pare ca o mana de ingineri nu au de gand sa renunte atat de usor la visul de a zbura cu masina din punctul A in punctul B. Acestia spera ca prin munca lor vom putea sa ne urcam la bordul masinii personale si sa decolam spre un trafic mai "aerisit", scrie Playtech.ro.

Si albinele pot dezvolta dependenta pentru cofeina, nu doar oamenii. O doza de cofeina la prima ora a zilei este ceva ce multi dintre noi consideram irezistibila, iar recente studii efectuate asupra albinelor au demonstrat ca si acestea pot dezvolta o dependenta similara. Exista multe specii de plante care produc cafeina in nectarul lor, deoarece gustul amarui al acesteia descurajeaza insectele devoratoare precum omizile. Un experiment efectuat asupra albinelor, folosind nectar artificial care continea si cofeina, a demonstrat ca albinele sunt atrase si devin chiar dependente de aceste substante. Profesorul Francis Ratnieks de la Universitatea din Sussex, Anglia, membru al echipei de cercetare, a explicat ca albinele retin locurile unde se afla florile ce produc cofeina si revin destul de des la ele, acestea fiind printre primele flori pe care le vor vizita in ziua restectiva. Astfel, cofeina le va oferi mai multa energie pentru drumurile pe care le are de facut, noteaza Descopera.ro.

Si-a taiat urechile ca sa semene cu un papagal! Un barbat in varsta de 56 de ani s-a atasat atat de mult de prietenii lui inaripati incat si-a dorit foarte mult sa semene cu ei. S-a tatuat, si-a facut diverse modificari la nivel facial, iar cea mai recenta interventie a constat in taierea urechilor. Ted Richards este obsedat de Ellie, Teaka, Timneh, Jake si Bubi, cei cinci papagali ai lui. Barbatul si-a tatuat pana si globurile oculare pentru a le semana si are, in total, 110 tatuaje si 50 de piercinguri. Mai mult, acesta si-a despicat limba si si-a taiat loburile urechilor, scrie Libertatea.ro.