Tot Internetul râde de ei! Cele mai penibile photoshop-uri pe care o să le vezi vreodată. Unii vor să pară că au vizitat Parisul, chiar dacă nici măcar nu au ieșit din casă. Alții vor să-și arate mușchii pe care nu îi au. Există o soluție: Photoshop! Dar dacă nu ai habar cum se folosește, mai bine te abții, scrie Libertatea.

Și-au pozat fundurile în semn de protest față de noile reguli Playboy. Recent, renumita revistă Playboy a anunțat că nu va mai publica fotografii cu femei goale printre paginile publicației. Această decizie a stârnit multe controverse, fanii revistei fiind revoltați. Totuși, cea mai interesantă reacție a fost cea a concurentelor de la concursul Miss Bumbum din Brazilia, anunta Click.

A tinut politia la usa sase ore, ca sa faca sex cu iubita lui. De ce era cautat barbatul de autoritati. Politistii americani, veniti dupa un suspect la domiciliul sau din Florida, au fost nevoiti sa astepte ore bune pana sa-l poata aresta. Omul s-a baricadat cu partenera lui ca sa faca amor pentru ultima oara, a explicat, intr-un comunicat, biroul serifului din localitatea Jacksonville, potrivit StirileProTv.

Femeia care i-a terorizat pe soldaţii lui Hitler. La începutul anului 1941, Liudmila Pavlicenko studia la Universitatea din Kiev, dar în mai puţin de un an a devenit unul dintre cei mai buni lunetişti din istorie, cu 309 ucideri confirmate, dintre care 36 au fost lunetişti germani. Pavlicenko s-a născut în 1916, într-un mic oraş din Ucraina. În copilărie, era văzută mai degrabă ca un baieţoi independent, încăpăţânat şi "indisciplinat în clasă", după cum arată cel mai mare institut de cercetare din lume, Smithsonian, scrie Gandul.

Şi-a injunghiat iubitul pentru că a dat cu pisica de perete. Bărbatul a murit. O rusoaică ar putea fi condamnată la 15 ani de închisoare, după ce şi-a înjunghiat fatal iubitul. Motivul crimei: bărbatul i-ar fi maltratat pisica. Victima se mutase recent impreuna cu iubita sa, in orasul Kungur, din muntii Ural, relateaza The Moscow Times. Barbatul a incercat timp de trei zile sa repare un televizor stricat, inainte ca o cearta sa izbucneasca intre el si iubita sa, potrivit RomaniaTv.net.

Ce este in neregula cu aceasta eleva. Oamenii raman uimiti cand afla secretul din spatele acestei imagini. Doi graficieni din Japonia, experti in arta 3D, au realizat o imagine atat de clara, incat oamenii au crezut ca este reala. Acestia au creat in 3D portretul unei scolarite, Saya, iar imaginea a impanzit internetul. Multi au crezut ca este vorba despre o eleva reala, pentru ca imaginea este incredibil de realist facuta, noteaza StirileProTv.ro.