Facebook se va razboi in instanta cu mii de utilizatori. O curte de apel din Austria a apreciat miercuri drept admisibila o plangere a juristului austriac Max Schrems impotriva retelei sociale Facebook, deschizand astfel calea unui prim proces civil privind utilizarea datelor personale. Curtea de apel din Viena a contrazis hotararea unui tribunal al primei instante, care considerase in vara plangerea drept neadmisibila pe forma si se declarase incompetent pe fond. Schrems, angajat de mai multi ani intr-o disputa cu Facebook pe tema protectiei datelor personale, depusese in fata justitiei austriece un recurs colectiv al unui numar de 25.000 de utilizatori din lumea intreaga in august 2014, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Doua tinere s-au dezbracat intr-un club din Rusia, ca sa castige un iPhone. Imaginile provocatoare au ajuns pe internet. Clientii unui club din Rusia au avut parte de un spectacol interzis minorilor provocat de doua tinere. Femeile s-au urcat pe scena si s-au dezbracat ca sa castige un Iphone. Insa, era vorba de un concurs de dans, iar castigatorul primea cadou un Iphone. Ca sa isi "asigure" premiul, cele doua femei, una dintre ele maritata, au renuntat de tot la haine. Clipul cu cele doua a starnit indignare pe internet, unde utilizatorii au scris ca cele doua s-au facut de rusine. "Se chinuie atat pentru un amarat de iPhone, este stupid. Atat fetele, car si organizatorul acestui concurs nu gandes" a scris o utlizatoare. Altii au comentat ca cele doua au un comportament iresponsabil si ca s-au expus pericolelor intr-un mod nesabuit, anuntaStirileProtv.ro.

Au pus semafor pentru ca strada e prea stramta. Chiar daca nu poate trece nici o masina de-a lungul ei, la intrarea si iesirea de pe cea mai ingusta strada din Praga au fost instalate semafoare. S-a luat aceasta decizie fiindca straduta Vinarna Certovka are latimea de numai 49,7 de centimetri si nu poate sa incapa decat un singur om printre zidurile ce o marginesc. In timp ce o persoana o traverseaza, semaforul se face rosu. Alti trecatori sunt obligati sa astepte sa se faca verde, deoarece nu pot sa o parcurga decat cate unul, informeazaClick.

Ea este singura girafa din Romania. Gradina Zoologica din Targu Mures se lauda cu singura girafa din Romania. Aceasta a ajuns aici recent, de la gradina zoologica din Roma si este o femela de 10 ani, botezata Camerun. Dorin Florea, primarul din Targu Mures, a anuntat insa ca institutia face demersuri sa-i aduca lui Camerun si o partenera sau un partener, ca sa nu sufere de singuratate. Edilul a mai precizat ca animalele detinute de zoo Targu Mures au cele mai bune conditii din tara, nu sunt stresate, o dovada fiind si numarul mare de pui nascuti in randul tigrilor si leilor, scrieLibertatea.

Cum arata tanara care se plange ca oamenii nu o iau in serios pentru ca este prea frumoasa. Jenny Gabris, o tanara in varsta de 23 de ani din Marea Britanie, sustine ca frumusetea ei este un mare dezavantaj in lumea oamenilor de afaceri si ca ii creeaza probleme. Femeia s-a plans in presa din Anglia ca angajatorii se uita numai la aspectul ei si niciodata la ce talent are sau la ce se pricepe. "Este mai greu pentru o femeie frumoasa in lumea afacerilor, pentru ca oamenii nu te iau in serios", a declarat tanara. Jenny s-a inscris chiar si la emisiunea "Ucenicul", insa nu a ajuns prea departe, fiind al treilea om eliminat din concurs, anuntaStirileProtv.ro.