Perfectiune sau Maladie: Rasa umana va suferi modificari drastice. Peste 1000 de ani vom ajunge mutanti. Oamenii vor fi foarte diferiti peste 1.000 de ani. Cercetatori canadieni sustin ca schimbarile climatice, inteligenta artificiala si mutatiile genetice vor conduce la modificari drastice in privinta aspectului si conduitei. Potrivit expertilor de la AsapScience, citati de Daily Mail, omul ar putea sa aiba ochii rosii din cauza mutatiilor pe care este posibil sa le sufere ADN-ul nostru, iar pielea va fi mult mai inchisa la culoare ca o consecinta a incalzirii globale, scrie EVZ.

Faze tariFoto: Colaj foto

Triunghi amoros la Iasi. Un barbat recunoaste ca e casatorit cu doua surori si are 14 copii cu ele. Caz incredibil la Iasi, unde un barbat recunoaste cu dezinvoltura ca este casatorit cu doua surori. La 41 de ani, George Chirila este casatorit cu Nicoleta Moldoveanu, de 39 de ani, si sora ei mai mare, Mariana. Cei trei au impreuna 14 copii. George si Nicoleta s-au casatorit dupa cinci ani de relatie, insa dupa ce femeia a ramas insarcinata cu primul copil, in viata lor a aparut sora mai mare a acesteia, Mariana. In timp, ea a devenit a doua sotie a barbatului, caruia i-a daruit sapte copii, anunta StirileProTV.

E incredibil ce a facut mireasa asta la nunta pentru a demonstra ca inca e virgina! Uite ce a facut de fata cu toata lumea! Toti au fost socati de gestul ei. Tanara a socat o multime de oameni dupa ce a facut un gest deplasat chiar la propria nunta. Brelyn Bowman si-a socat toti invitatii in momentul in care, de fata cu toata lumea, i-a inmanat tatalui ei un certificat care atesta faptul ca inca este virgina. Desi pare ciudat, fata si-a motivst gestul spunand ca aceasta este o dovada de iubire si de apreciere pentru parintele ei, care este de profesie pastor, potrivit KanalD.ro.

Socant. Un tanar a asistat la propria inmormantare, din cauza iubitei. Cum s-a ajuns la evenimentul macabru. Dupa 18 luni in care tanarul indragostit nu le-a raspuns la telefoane, mesaje sau emailuri, prietenii acestuia i-au organizat o inmormantare falsa. I-au scris chiar si un elogiu. Din momentul in care Keiran Cable, 20 ani, din South Wales, a intalnit-o pe Jess Ferguson, 19 ani, prietenii spun ca acesta a disparut din viata lor. Preocupat de iubita lui, Keiran nu mai avea timp deloc pentru activitatile pe care le facea alaturi de prietenii lui, inainte ca acesta sa se cupleze. Continuarea in EVZ.

Misterul bebelusului nascut cu "ranile" lui Iisus Hristos. Imaginile au facut inconjurul lumii. Un bebelus nascut in Filipine a creat in ultimul timp multe controverse. Copilul a fost considerat de multi oameni o minune dupa ce au vazut pe internet ca pe frunte baiatul avea un semn precum coroana de spini cu care Iisus Hristos a fost crucificat, iar in palme avea, de asemenea, semne asemanatoare ranilor facute de piroane pe mainile Mantuitorului, anunta RTV.net.

Voci inexplicabile si lumini ciudate, la un muzeu "bantuit" din Texas. "Am simtit ca ma trage cineva de tricou". La un muzeu din Texas este Halloween in fiecare noapte. Si asta pentru ca, spun angajatii, dupa lasarea intunericului, acolo se intampla lucruri stranii. Mai multi paznici spun ca au auzit voci, ba chiar au vazut fantome. Unii au incercat chiar sa demonstreze, cu inregistrari audio si de pe camerele de supraveghere, potrivit StirileProTv.