Femeia de serviciu a unui muzeu a aruncat din greseala la gunoi o opera de arta. La Museion din Bolzano din Italia, o instalatie de arta contemporana a ajuns la gunoi dupa trecerea prin camera a personalului de serviciu. Pentru ca instalatia reprezenta mai multe sticle, pahare goale si articole de lenjerie aruncate pe jos, femeile de serviciu au crezut de cuviinta sa stranga "mizeria", scrie Agerpres. "In cursul acestei dimineti, personalul de serviciu a stricat instalatia numita 'Unde mergem sa dansam in seara asta?' a artistilor Goldschmied & Chiari, inaugurata recent", se arata intr-un comunicat de presa al muzeului. Acelasi comunicat adauga: "Opera, care infatisa resturile unei petreceri terminate, va fi refacuta de indata ce va fi posibil", scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Creatura bizara descoperita in apele unui rau din Paraguay. Oamenii spun ca este monstrul legendar Chupacabra. Trupul unei creaturi bizare a fost gasit in apele din Paraguay, alimentand superstitiile localnicilor legate de existenta monstrului vampir Chupacabra. Trupul creaturii, in stare de putrefactie, a fost descoperit in-un rau din Paraguay, iar localnicii spun ca au, in sfarsit, dovada ca Chupacabra exista. Despre animalul legendar, care ar trai in zone din America Latina, se spune ca s-ar hrani cu sangele animalelor domestice. In ultimii ani, creatura - care ar fi de marimea unui urs mic - ar fi terorizat zone din Puerto Rico, Chile si Mexic, localnicii venind in sprijinul afirmatiilor lor cu fotografii sau filmari, din pacate, neclare, relateaza The Mirror. Filmarea a fost facuta langa orasul Carmen del Parana, in sudul tarii. Cadavrul creaturii care are labe ce seamana cu mana unui om poate fi vazuta plutind la marginea unui rau, anuntaStirileProtv.ro.

In curand, soldatii americani vor lupta in costumul lui Iron Man. Vezi cum va fi posibil! Se pare ca Stark Industries are competitie serioasa. Peste aproximativ doi ani, Departamentul de Aparare al armatei SUA va incepe sa foloseasca un costum asemanator celui folosit de Tony Stark. Inventia cunoscuta sub numele de Talos va putea respinge gloante, va ajuta la ridicarea obiectelor grele si va oferi oxigenul necesar salvarii unei vieti. In costum va fi integrat un sistem audio 3D, unul de incalzire si racire si un calculator. Acesta va fi atat de futurist, incat presedintele Barack Obama a declarat anul trecut ca "il construiesc pe Iron Man". Departamentul de Aparare a fost inspirat sa creeze constumul in urma mortii unui soldat american care a intrat primul intr-o incapere in timpul unui raid in Afganistan, informeazaLibertatea.

S-au dezbracat si s-au dus intr-un parc de distractii. Motivul emotionant pentru care zeci de oameni au facut acest gest. Vizitatorii unui parc de distractii din orasul Southend au avut o surpriza cand au ajuns la rollercoaster. Zeci de oameni s-au dezbracat si au urcat goi in rollercoaster, insa totul a avut un scop caritabil. Parcul de distractii Adventure Island a fost luat cu asalt de zeci de oameni care au renuntat complet la haine, pentru o cauza nobila. Acestia au donat bani pentru o organizatie caritabila care strange fonduri pentru persoanele bolnave de cancer. Astfel, 57 de persoane care s-au dezbracat si s-au dat goi in rollercoaster, au strans 10000 de lire sterline (n.r - 13.000 euro), bani pe care i-au donat fundatiei caritabile, scrieStirileProtv.ro.

Un neamt a platit 8.500 de euro la bordel pentru ceva ce putea face gratis, acasa! Teapa de zile mari pentru un barbat din Germania care a cautat o noapte de distractie la un bordel din Germania. Neamtul, economist de profesie, si-a pierdut o parte din economii, plecand acasa mai mult nesatisfacut decat bucuros. Thomas V., un neamt din Duisburg, s-a distrat zilele trecute la Munchen, la celebra sarbatoare a berii, Oktoberfest, asa cum face de multi ani, dar nu va uita niciodata experienta de anul acesta. Incins de alcoolul consumat, barbatul a mers la un bordel unde a platit 245 de euro pentru o sticla de sampanie si inca 900 de euro pentru o jumatate de ora pe care urma sa o petreaca alaturi de doua femei intr-o camera privata. Dar, a doua zi, a constatat ca, atunci cand a cardul pentru a achita nota de plata de pe el au fost retrasi 8.500 de euro, lucru ce l-a determinat sa mearga la politie, acolo unde a povestit intamplarea, anuntaLibertatea.