Si-a ucis prietenul pentru ca se transforma intr-un zombie. Un fan al serialului de succes "The Walking Dead", din Prewitt, statul New Mexico, si-a ucis un prieten deoarece a crezut ca acesta "se va transforma intr-un zombie", tanarul reusind astfel sa socheze intreaga tara. O seara distractiva pe care Damon Perry (23 de ani) o planuise alaturi de un amic al sau, Christopher Paquin (23 de ani), s-a sfarsit tragic. Cei doi au consumat cantitati uriase de alcool, in timp ce s-au uitat la mai multe episoade ale serialului, unul dupa altul. Insa imediat dupa ce au terminat vizionarea, Damon si-a omorat prietenul in bataie, lovindu- l cu o chitara si un cuptor cu microunde. El le-a declarat politistilor ca Paquin incepuse sa-l muste si sa se transforme in zombie, asa ca l-a atacat pentru ca transformarea sa nu fie completa. Agresorul a fost retinut si este cercetat pentru crima, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Motivul pentru care chipsurile au fost interzise de Biserica Ortodoxa dintr-o tara europeana. "O lingurita de smoala din iad". Initiativa controversata a ierarhilor celei mai mari biserici ortodoxe autocefale, care au inceput sa elaboreze o lista a alimentelor interzise credinciosilor. Purtatorul de cuvant adjunct al Patriarhiei de la Moscova a anuntat duminica o interdictie privind consumul chipsurilor si al alimentelor "facute de producatori corupti" pentru toti credinciosii ortodocsi. Potrivit Moscow Times, este vorba de un raspus al Bisericii la initiativa Camerei Civice, o institutie de stat cu rol de control al autoritatilor. Aceasta a solicitat un punct de vedere privind ideea introducerii unui echivalent ortodox al catalogarii alimentelor drept halal sau kosher . In replica, Roman Bogdasarov a precizat ca Biserica este impotriva tuturor alimentelor care contin grasimi trans, a "bauturilor alcoolice de proasta calitate", a chipsurilor din cartofi, a energizantelor, a organismelor modificate genetic si in general a tuturor produselor care pot afecta negativ sanatatea. "Biserica a stabilit o regula clara: pacat este orice afecteaza sanatatea oamenilor", a spus purtatorul de cuvant al Patriarhiei de la Moscova, anuntaStirileProtv.ro.

Sapte sinucideri in masa socante. Povestile sunt incredibile. De-a lungul istoriei au existat cazuri complet socante de sinucideri in masa. Grupuri de sute de oameni au decis sa isi puna capat zilelor, fie de teama unor invazii inamice, fie din loialitate fata de un lider sau de o secta. Iata sapte astfel de povesti incredibile de sinucideri in masa. Membrii sectei Templul Poporului s-au sinucis pentru a scapa de fascism. Incidentul a avut loc in Guyana, America de Sud, in 1978. Secta Tempul Poporului avea o comunitate numita Jonestwon acolo, iar pe 18 noiembrie, pastorul Jim Jones, liderul organizatiei, a cerut celo 909 membrii sa bea un lichid cu concentratie mare de cianuri. Cu cateva ore inainte, pastorul si alti sectanti au ucis un membru al guvernului american si cativa jurnalisti. Jones le-a cerut membrilor congregatiei sa se sinucida in semn de revolta, pentru a nu fi convertiti la fascism si pentru a demonstra ca vor saf refuze capitalismul si sa sprijine socialismul, informeazaClick.

Ce faceau acesti tineri intr-o gara! Camerele de supraveghere au inregistrat partida de sex! Politia din Anglia face apel catre cetatenii care pot da detalii despre un grup de tineri care au fost surprinsi facand sex intr-o gara. Presa din Anglia scrie ca politia din Malton, Marea Britanie, cauta un grup de patru tineri care au facut sex intr-o gara, dupa ce inainte urinasera pe peroanele statiei. Tinerii, care se pare ca se aflau cel putin sub influenta bauturilor alcoolice au intrat in gara si au urinat in mai multe locuri, chiar sub privirile altor persoane care asteptau trenul. Apoi, incinsi probabil dupa ce consumasera alcool, spun martorii, doi dintre ei au mers intr-un spatiu destinat depozitarii bicicletelor si au incins o partida rapida de sex, nepasandu-le ca orice ii poate vedea, scrieLibertatea.

Un personaj din Star Wars a fost ales consilier local in Odessa. Unde este angajat ca "imparat". Alegerile locale care au avut loc in Ucraina duminica aceasta au adus si victoria unui candidat mai neobisnuit. Este vorba despre imparatul Palpatine, unul dintre personajele negative din seria "Star Wars" (Razboiul Stelelor). Un ucrainean si-a asumat identitatea acestuia pentru a candida la alegerile locale, pe listele Partidului Internetului pentru consiliul local din Odessa - si a castigat, cu 54,4% din voturile din circumscriptia Kotovski, un cartier muncitoresc din nordul orasului. Candidatul se prezinta drept Dmitrii Palpatin, angajat ca "imparat" la compania "Palpatine Finance Group". De altfel, Partidul Internetului a reusit sa se faca remarcat la scrutinul de duminica. Desi candidatul sau la primarie, Darth Vader, a pierdut, unul dintre liderii miscarii, deghizat in Chewbacca, a ajuns in presa internationala dupa ce a fost retinut de politie. De asemenea, in campania electorala Partidul Internetului a transformat o statuie comunista a lui Lenin intr-una a lui vader, cu un router wi-fi care da Internet gratuit montat in interiorul castii, anuntaStirileProtv.ro.