Povestea singurului om care a reusit sa inghete timpul. Dupa prima demonstratie a disparut cu tot cu familie. Capacitatea de a schimba trecutul si de a influenta decisiv viitorul a reprezentat inca din cele mai fragede timpuri puterea absoluta, in cautarea careia omul a alergat necontenit. Numeroase au fost cazurile in care diversi cercetatori au incercat sa creeze un aparat cu ajutorul caruia sa calatoreasca in timp. Este posibil ca unii dintre ei sa fi reusit, dar cu toate acestea informatiile nu au fost niciodata furnizate publicului larg, potrivit RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Motivul pentru care chipsurile au fost interzise de Biserica Ortodoxa dintr-o tara europeana. "O lingurita de smoala din iad". Initiativa controversata a ierarhilor celei mai mari biserici ortodoxe autocefale, care au inceput sa elaboreze o lista a alimentelor interzise credinciosilor. Purtatorul de cuvant adjunct al Patriarhiei de la Moscova a anuntat duminica o interdictie privind consumul chipsurilor si al alimentelor "facute de producatori corupti" pentru toti credinciosii ortodocsi, anunta StirileProTv.ro.

Marturii cutremuratoare ale omului care a fost rapit de extraterestri. Pe data de 17 mai 1967, Stephen Michalak a a ajuns de urgenta intr-un spital din Canada avand arsuri si rani grave. Acesta a povestit tuturor, inspaimantat, cum a ajuns in aceasta stare. Astfel, Michalak se agla in apropierea lacului Falcon din Canada cand a vazut doua aparate de zbor care se apropiau de lac. Michalak a crezut ca este un aparat de zbor militar si nu a avut nicio ezitare sa se apropie. Continuarea in EVZ.

Ii baga in cosciug ca sa nu se mai omoare. Se sinucid pe capete! Din aceasta cauza, la Seul a fost deschis un centru unde parintii isi duc odraslele care au ganduri autodistructive. Aici sunt bagate in cosciuge sa vada cum e sa fii mort! "Falsa inmormantare" se dovedeste cel mai bun leac pentru cei care vor sa se omoare. Dat fiind ca 40 de oameni se sinucid zilnic in Coreea de Sud si numarul sinucigasilor este in crestere, in capitala s-a deschis Centrul Hyowon, destinat celor obsedati sa-si ia viata, scrie Click.

Cum arata biletul care ar fi fost scris de diavol in persoana. Nimeni nu l-a putut descifra. Diavolul poate lua multe forme pentru a-si putea duce la indeplinire lucrarile. Adevarata fata a lui nimeni nu a vazut-o. O ilustratie a lui Lucifer apare intr-un manuscris francez din secolul al XV-lea. Diavolul sta in centrul imaginii inconjurat de catre uneltele raului: oameni cu fete de porci, pisici, ingeri si dragoni, potrivit RTV.net.