Vecine, vezi ca-ti atarna copilul pe balcon! Imagini de groaza in fata unui bloc din orasul chinez Shenzhen, din provincia Guangdong. Micutul Kaikai, de 3 ani, a reusit sa panicheze intreg cartierul dupa ce a escaladat balconul si a ramas cu capul blocat intre zabrele la etajul doi, la exact 12 metri deasupra solului. Micutul nazdravan iesise din casa la ora 8:00 pentru a-si cauta parintii, care il lasasera singur. Norocul lui a fost ca un vecin l-a vazut si l-a eliberat la timp. Copilul lesinase, era vanat in zona unde se fixase de zabrele, dar dupa cateva ore si-a revenit la spital. Pana sa vina pompierii, un barbat care locuia la etajul trei s-a suit pe zabrele si l-a eliberat pe nazdravan, anunta Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Imagini apocaliptice in Australia. Un nor urias a intunecat cerul de pe o plaja din Sydney La Sydney, in Australia, o furtuna cu ploi torentiale, grindina si vant puternic a fost precedata de un fenomen neobisnuit, botezat: "tsunami de nori". Meteorologii spun, ca norii s-au format, din amestecarea aerului umed si cald, cu vantul foarte rece. Oamenii au inceput sa alerge si sa se panicheze, crezand ca norul urias este de fapt un val de dimensiuni cum n-au mai vazut. "Era o dimineata frumoasa si brusc oceanul a dobandit o culoare de un albastru clar, care contrasta puternic cu cerul, care incepea sa devina negru", relateaza o martora. Imediat, vantul care sufla pe plaja a inceput sa fie cald, iar oamenii au fugit spre casele lor, informeaza Stirile ProTv.

Bate din palme si vine avionul cu burgeri In ciuda imaginii de despot pe care si-a format- o dupa ce a ordonat inclusiv executarea unor rude de-ale sale, Kim Jong-un (foto) are pasiuni cat se poate de copilaresti. Recent, o sursa apropiata de la Pyongyang a dezvaluit ca liderul Coreei de Nord are o pasiune pentru mancarea de tip fast food de la diverse lanturi de restaurante care insa sunt interzise in tara sa. Si cum moare de dorul unui burger asa cum manca pe vremea cand studia la facultate in Elvetia, trimite frecvent un avion care sa ii cumpere din cel mai apropiat oras din tara vecina, China. Mai mult, se pare ca pilotii aveau aceeasi sarcina si cand erau in serviciul tatalui sau, Kim Jong-il, conform Libertatea.

N-a mai pus apa in gura de 1.283 zile Cand si-a anuntat prietenii, profesorii de la facultatea din Seattle si parintii ce vrea sa faca, toti i-au spus ca e nebun. Insa Peter Filak s-a incapatanat si a ajuns sa traiasca tinand o dieta de doar 1.000 de calorii pe zi. 5 mai 2012. Ora 17:00. Peter Filak da pe gat ultimul pahar cu apa. Din acel moment, a inceput o dieta nebuneasca menita sa ii prelungeasca viata pana la 150 de ani. El mananca aproape 15 mere in fiecare zi, infuleca pe nemestecate pepeni, ananas, portocale, castraveti si se simte excelent. Nu a mai pus in gura nici o picatura de apa de exact 1.283 de zile. Singurele lichide pe care le mai consuma totusi sunt ori ciocolata cu lapte ori cacao cu lapte. El a facut acest pas pentru a scapa de dependenta de mancarea procesata si de tip fast-food. Alearga in fiecare zi intre 10 si 15 kilometri si inainte de a face sport mananca trei banane si doua mere, anunta Click.

Printul Charles, fata-n fata cu luptatorii maori Printul Charles si sotia sa, Camilla, se afla zilele acestea in Noua Zeelanda, unde par sa fi fost usor intimidati de razboinicii maori, dar si de blanurile grele care le-au fost atarnate de gat. Cuplul a fost primit cu un dans traditional la Turangawaewae Marae, asa ca ei au fost nevoiti sa zambeasca politicos in timp ce un maor defila in fata lor aproape dezbracat.In acest timp, in Statele Unite ale Americii noi probleme par sa se nasca pentru familia regala britanica. Un american a anuntat ca scoate la licitatie 64 de scrisori intime pe care printesa Diana le-ar fi trimis instructorului ei de calarie, cu care a avut o aventura, scrie Libertatea.