S-a insurat cu papusa gonflabila ca sa nu-l boceasca nevasta. A facut sa planga intreaga planeta! Un chinez care sufera de cancer in faza terminala si-a implinit ultima dorinta: sa se insoare. El a facut o nunta de pomina cu o gonflabila, ca sa nu lase vaduva o femeie. Nu vrea sa faca pe nimeni sa sufere! Un tanar de 28 de ani din Beijing, care nu doreste ca numele sau sa fie dat publicitatii, este condamnat la moarte de o boala necrutatoare. Stie ca are zilele numarate, dar nu vrea sa vorbeasca despre cancerul care ii mistuie trupul sau sa imparta durerea cu altcineva. Si-a dorit nespus sa moara insurat si, pentru ca viitoarea sotie sa nu sufere o trauma, a preferat sa aleaga una artificiala. Si-a comandat o papusa sexuala exact pe gustul lui, care l-a costat 11.800 de yuani (7.676 de lei). Arata ca o femeie superba, cu inaltimea de 1,52 metri si greutatea de 40 de kilograme, cu piele din silicon aidoma celei de om la pipaire, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum a facut un japonez o testoasa uriasa animal de companie. Un barbat din Japonia atrage toate privirile atunci cand iese la plimbare cu animalul sau de companie, o testoasa uriasa. Povestea lor a devenit virala, dupa ce mai multe fotografii cu animalul plimbat pe strazile unui cartier din Tokyo au ajuns pe internet. Bon-chan are 20 de ani si este o testoasa uriasa. Animalul este deja vedeta in cartierul din Tokyo unde stapanul sau il scoate la plimbare in fiecare zi. Barbatul, care detine un magazin de pompe funebre, este de nedespartit de testoasa, pe care o ia cu el la munca. "Cand oamenii vin suparati la noi in magazin si apoi il vad pe Bon-chan, incep sa zambeasca. Este un lucru frumos", spune Hisao Mitani, stapanul testoasei. Merele, morcovii si salata se numara printre felurile preferate de mancare ale lui Bon-chan. In Japonia, testoasele sunt simbolul longevitatii, iar miturile locale spun ca acestea pot trai pana la 10.000 de ani, anuntaEVZ.

Un studiu a dovedit! Femeile sunt lesbiene sau bisexuale, nu heterosexuale. O cercetare vizand sexualitatea femeilor intreprinsa recent a avut niste rezultate uimitoare. Se pare ca persoanele de sex feminin sunt excitate in egala masura de imagini cu femei sau barbati goi, ceea ce duce la concluzia ca acestea ar fi, de fapt, bisexuale, nu heterosexuale cum se credea pana acum. Asadar, chiar daca nu toate femeile constientizeaza aceasta atractie, studiul a aratat ca pupilele lor raspund prin dilatare la anumiti stimuli sexuali care implica atat nuditate masculina, cat si feminina. Mai exact, la 75% dintre participantele heterosexuale, s-a observat o activitate de acest fel a pupilelor in timpul proiectiei unor imagini explicite, informeazaLibertatea.

Petrecerea studentilor s-a transformat in orgie. Scene socante. O petrecere la un club de studenti s-a transformat intr-un adevarat show erotic. Participantii au mimat acte sexuale pe scena, dupa ce li s-a promis sansa de a castiga o excursie gratuita. Mai mult, studentii au fost incurajati de DJ, o fosta vedeta de reality-show, Lee Watson, sa numeasca o femeie "C***a". Incidentul a avut loc la Universitatea Hull, din estul Yorkshire, in cadrul unei petreceri date de Uniunea Studentilor. In cadrul petrecerii organizate la clubul Asylum, studentiilor li s-a promis o excursie in Croatia, asa cum se mai intamplase la alte astfel de evenimente. Insa ce a urmat a socat pe toata lumea. La inceput, DJ-ul, Lee Watson, le-a dat bauturi gratis studentilor, iar apoi le-a spus sa se dezbrace pe scena. Apoi el a pus muzica si le-a cerut participantilor sa formeze cupluri. Cand melodia se oprea, ei trebuia sa ramana intr-o pozitie sexuala, conform mirror.co.uk. Unii martori au mai spus ca Watson a avut un comportament misogin si chiar a strigat: "Aplaudati daca vreti sa va culcati cu fata aia. Ea e dornica, formati o coada, eu sunt primul", scrieClick.

Un cuplu a gasit o solutie inedita pentru tipetele copiilor vecinilor, dar acum risca o amenda de 2.500 de lire. Pentru ca nu mai suportau zgomotul facut de copiii vecinilor, Michael si Kathryn Mitchell au cumparat un dispozitiv care emite anumite semnale ce pot auzite doar de cei tineri. Reactia nu a intarziat, astfel ca patru copii galagiosi si cu varste sub 10 ani au intrat in casa cand a fost activat dispozitivul. Conform dailymail.co.uk, Michael Mitchell si sotia sa Kathryn spera ca tehnologia ii va ajuta in lupta cu tipetele produse de copiii care se joaca in gradina vecina. Setat pentru a fi auzit doar de tineri, aparatul si-a dovedit eficienta pana acum: micutii au intrat in casa de fiecare data cand dispozitivul a fost activat. Linistea si pacea lor este acum in pericol, dupa ce vecinul s-a plans autoritatilor, iar cuplul a fost avertizat ca poate suporta consecintele legii pentru ca afecteaza calitatea vietii altor persoane. Chiar daca in cele din urma a ajuns si in fata instantei, familia Mitchell a promis ca va folosi dispozitivul de cate ori le va fi deranjata linistea, in ciuda riscului de a primi o amenda de 2.500 de lire, anuntaEVZ.