Probabil unul dintre cei mai prosti hoti filmati in ultima vreme de camerele de supraveghere. Cum incearca sa fure un Porsche Scotland Yard a facut publice imagini realmente senzationale surprinse de camerele de supraveghere. Un hot pune ochii pe un Porsche 911 parcat in centrul Londrei. Pentru ca nu il poate deschide altfel, foloseste un cutit cu ajutorul caruia taie prin plafonul masinii decapotabile. Odata ajuns inauntru, hotul realizeaza insa cat de mare i-a fost prostia. Si asta pentru ca nu reuseste sa porneasca masina, motiv pentru care iese pe unde a intrat si isi vede de drum. Pe baza inregistrarilor realizate de camerele de supraveghere, suspectul este acum cautat de politisti, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Politistii de la "Urmariri" din IGP au pe lista lor escroci si criminali octogenari.Bunicuta care la 86 de ani este in urmarire generala In baza de date a Politiei Romane sunt tot felul de infractori cautati pentru talharii, inselaciuni, crime si violuri. Printre cei urmariti pe intregul mapamond este si Ala Nicodim care, la cei 86 de ani ai sai, si-a castigat pozitia de cel mai batran infractor cautat de politistii romani. Veterana a fost reperata in SUA. Nascuta intr-o localitate de la marginea Romaniei, la inceputul secolului XX, in anul 1929, Ala Nicodim s-a aciuat in Bucuresti, unde s-a gandit ca ar putea sa-si faca un rost. Daca si l-a facut, nu mai ea stie. Insa la batranete, romanca, nascuta intr- un sat pe care istoria l-a aruncat in Ucraina, s-a decis sa se rupa de anonimatul in care pana atunci isi traise viata si s-a gandit ca e timpul sa dea marea lovitura. Asa se face ca Ala s-a apucat, in particular, de afaceri imobiliare din postura, chipurile, de angajat al DAFI, institutie care, in perioada anilor '90, preluase defunctul ICRAL, scrie Libertatea.

Experiment social in Hong Kong. O tanara s-a plimbat goala prin Hong Kong fara ca nimeni sa se prinda Un artist din Hong Kong a facut un experiment social, pictand pantaloni pe o tanara care s-a plimbat apoi goala prin oras. Tanara blonda a purtat doar un tricou, un ghiozdan si cizme, fara pantaloni sau lenjerie intima. In locul lor, o pereche de "jeansi" atent pictati. Intreaga plimbare prin centrul Hong Kong-ului a fost filmata, fara ca nimeni sa se prinda de lipsa pantalonilor, informeaza Stirile ProTv.

Fiica lui Putin e mai bogata decat tatal ei Potrivit unei investigatii a jurnalistilor de la Reuters, Ekaterina, fosta dansatoare acrobatica, a reusit la doar 29 de ani sa detina impreuna cu sotul ei, politicianul rus Kirill Shamalov, o avere de doua miliarde de dolari. Ea este astfel mult mai bogata decat liderul de la Kremlin, ce sustine ca are o avere de doar 7,65 milioane de ruble, echivalentul a 119.000 $ si doua apartamente. Cu toate ca presedintele rus este unul dintre cei mai secretosi sefi de stat si nu prea se stiau multe lucruri despre cele doua fete ale sale, Maria si Ekaterina, in ultimul an au inceput sa iasa la iveala tot mai multe detalii despre acestea. Asadar, Ekaterina este casatorita cu fiul unui prieten de-al lui Vladimir Putin, Nicolai Shamalov, coproprietar al Bancii Rossia. Astfel, ea si sotul ei detin, printre altele, si unul dintre cele mai importante combinate petrochimice din Rusia, Sibur, dar si o vila de lux in orasul Biarritz, din sud-vestul Frantei, a carei valoare imobiliara se ridica la 3,7 milioane de dolari, anunta Libertatea.

Iata halba care iti zice ca esti beat Foarte tare! S-a inventat halba care lumineaza cand simte ca ti s-a facut sete, cand se incalzeste berea si cand e timpul... sa te duci acasa. Recipientul se conecteaza la telefonul mobil inteligent prin Bluetooth. Fiecare dintre noi avem prieteni care ne incurajeaza sa mai bem o bericica, desi ne-am facut plinul. Mai de rusine, mai din vitejie, cedam ispitei si ne alegem cu dureri de cap si mahmureala. Halba-minune ne poate scoate din incurcatura. Echipata cu senzori, aceasta lumineaza in rosu atunci cand esti deja beat si chiar iti cheama un taxi. Recipientul inteligent lumineaza in verde cand e gol si te informeaza, astfel, ca iti este sete, anunta Click.