"Iute si Furios" in viata reala. Cum a reusit un tanar fara permis din Australia sa fuga de politistii care-l urmareau Un adolescent de 17 ani i-a purtat pe politistii australieni intr-o urmarire nebuneasca pe soselele din statul Queensland. Baiatul nu avea permis de conducere, iar agentii voiau sa il aresteze pentru furt. Elicopterul politiei l-a filmat pe tanar in timp ce goneste printre masini, intorcand prin locuri interzise si urcand pe trotuar. La un moment dat, a incercat sa se strecoare printre doua tiruri, dar a fost lovit de unul dintre ele, iar automobilul lui s-a rotit necontrolat. Soferul de ocazie a reusit totusi sa porneasca iar la drum si a fost prins abia cand a trecut peste un sir de tepi care i-au spart cauciucurile. Politistii l-au arestat pentru furt si pentru ca a condus fara carnet, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

La 15 ani, masoara 2,29 m! Robert Bobroczky e cel mai inalt copil din Romania Un tanar aradean se poate lauda cu o performanta uluitoare. La doar 15 ani, a ajuns la incredibila inaltime de 2 metri si 29 de centimetri! Robert Bobroczky este cu doar doi centimetri mai mic decat celebrul Ghita Muresan si, de asemenea, este baschetbalist. Aradeanul a fost remarcat de mai multe cluburi celebre din Europa. Numele sau apare si pe lista celor mai inalti oameni din istorie, cu doar cateva pozitii sub Muresan, iar in istoria NBA, pana acum, doar 20 de jucatori au fost mai inalti de 2,21 metri. Robert joaca, in acest moment, la clubul Stella Azzura Roma din Italia, el remarcandu- se meci de meci, inscriind printre cele mai multe puncte si fiind dorit si de reprezentantii clubului Real Madrid, care l-au remarcat la un turneu de baschet desfasurat recent.Tatal lui Robert, care a fost, la randul sau, baschetbalist, nu doreste sa vorbeasca public despre fiul sau, scrie Libertatea.

Descoperirea care poate rescrie istoria. Unde s-ar afla in realitate mormantul celebrei Nefertiti si in ce consta ritualul ''Deschiderii gurii'' Desi viata reginei Nefertiti (1370-1330 i.Hr.) este atat de cunoscuta publicului, nu se cunoaste, cu exactitate, locatia unde aceasta a fost inmormantata. Pana in momentul de fata, arheologii sunt de parere ca locul de veci se afla intr-una dintre incaperile mormantului lui Tutankhamon, iar ultimele cercetari par sa confirme acest lucru. Locatia mormantului faraonului egiptean a fost descoperita in anul 1922, de catre echipa condusa de arheologul englez Howard Carter. Au fost, astfel, scoase la lumina aproape 2000 de artefacte, depuse in cinstea fiului lui Nefertiti. Noile cercetari au fost efectuate cu ajutorul unor scannere cu infrarosu, care au produs imagini ce pun in evidenta ceea ce par a fi usile a doua incaperi secrete. Una dintre acestea, cred cercetatorii, ar adaposti mormantul reginei Nefertiti. In acest sens, au fost descoperite indicii care i-au condus pe arheologi spre formularea acestei ipoteze. Este vorba despre o scena pictata pe una dintre laturile interioare ale sarcofagului lui Tutankhamon, conform careia faraonul si mama sa iau parte la ritualul "Deschiderii gurii", performat la scurt timp dupa ce conducatorul a decedat. Procesiunea este condusa de Nefertiti si consta in parcurgerea primelor etape ale imbalsamarii defunctului, scrie Descopera.ro.

Datele de nastere ale rudelor l-au imbogatit Fost agronom, Gheorghe C., 61 de ani, a castigat o suma uriasa la Loto 5/40, dupa ce a nimerit numerele extrase in data de 8 noiembrie. In plus, barbatul a marturisit ca numerele norocoase sunt, de fapt, datele de nastere ale membrilor familiei, insa cand s-a dus sa-si ridice premiul, nici nu banuia ca ar fi vorba de o suma asa mare: 339.400,72 de lei. Si asta, pentru ca pana acum castiga doar sume mici, de 20 sau 30 de lei. Botosaneanul a povestit ca banii castigati ii va investi in familie si in educatia nepotilor. "Imi voi lua o masina mai buna, in rest, banii ii voi pastra pentru nepoti", a mai spus barbatul, anunta Libertatea.

Traficanta si politista au pozat impreuna in pielea goala Ieri dusmance de moarte, astazi imbratisate! Traficanta Ana Pacheco a primit oferta de a poza in pielea goala impreuna cu politista Isabel Londonoa, care a arestat-o. Cele doua apar astfel intr-o revista. In urma cu 9 ani, nici in cele mai negre vise nu s-ar fi gandit ca o va avea pe dusmanca ei in pielea goala deasupra sa. Politista Isabel Londonoa, de 35 de ani, a acceptat totusi, recent, sa se pozeze in lenjerie intima impreuna cu traficanta Ana Pacheco (26 de ani). Si aceasta din urma a ezitat cand i s-a propus sa faca asa o sedinta foto, goala pusca, alaturi de fosta dusmanca. In cele din urma, la insistentele sefilor de la revista "Soho", cele doua frumoase au ingropat securea razboiului. Isabel Londonoa avut o cariera exemplara in cadrul Departamentului Administrativ de Securitate din Columbia (DAS). Ea a arestat numerosi traficanti de droguri, intre care si pe Pacheco. La vremea aceea, Ana era o temuta membra a Fortelelor Armate Revolutionare din Columbia (FARC), grupare paramilitara care, pe langa traficul de droguri, se lupta de ani de zile sa rastoarne guvernul, scrie Click.