Cel mai ciudat calendar. Modele topless si crapi vii. Foarte putine femei inteleg dragostea barbatilor pentru pescuit si de ce acestia stau uneori si zile intregi pe malul apei in asteptarea unei capturi demne de o fotografie. Ce se intampla insa cand femeile renunta la haine pentru a imbratisa un crap ce depaseste 20 de kilograme? Se scoate pe piata un calendar super-sexy ce cu siguranta va "prinde" la pescari. Un calendar bizar face furori in Germania, inregistrand vanzari incredibil de bune. Raphael Faraggi are 3 ani de cand realizeaza acest proiect inedit si se pare ca in fiecare an e din ce in ce mai bine primit de catre public si mai cumparat. Ideea de a asocia pestii vii cu modele topless este una de succes aparent, acesta fiind cel mai bine vandut calendar sportiv din germania si va fi lansat si la nivel mondial, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Nu vezi dublu! Preoti gemeni au oficiat casatoria a gemeni cu gemene. In orasul Thrissur din sudul Indiei, doi preoti au oficiat o casatorie intre doi frati gemeni si doua surori gemene. Evenimentul a facut inconjurul lumii. Dilraj si Dilker, frati gemeni, s-au casatorit in cea mai pura traditie catolica indiana cu surorile gemene Reema si Reena, cu binecuvantarea preotilor Reji si Roji, si ei gemeni. Cei patru tineri au fost imbracati la fel, iar miresele au avut aceleasi coafuri. Slujba de la biserica St. Xavier a impresionat pe toata lumea, iar evenimentul a devenit stire. Cele doua cupluri au declarat ca se inteleg de minune si formeaza o mare familie. Ba mai mult, toti au aceleasi gusturi, anuntaLibertatea.

Isi coloreaza ochii si-si baga LED-uri sub piele. A innebunit lumea! Din ce in ce mai multi australieni isi coloreaza albul ochilor in galben, albastru, verde, sau chiar in rosu si negru. Alti teribilisti isi baga LED-uri sub piele sa para roboti. Gata cu piercing-urile si cu tatuajele! Acum a aparut o noua moda, lansata in Australia. Desi pare incredibil, este vorba de vopsirea albului ochiului (n.r. invelisul exterior, netransparent al globului ocular, care consta dintr-o membrana fibroasa cu functie protectoare de culoare alba, numita stiintific sclerotica) in diverse culori. Desi medicii din intreaga lume au inceput sa atraga atentia asupra gravitatii acestei practici, adeptii noii mode nici nu vor sa auda. A-ti face albul ochilor albastru, verde sau galben, a devenit deja ultima fita. Moda a fost lansata de un specialist american in modificari corporale care se prezinta sub numele Luna Cobra. El s-a inspirat dupa puscariasul american Jason Barnum, care a aparut la un tribunal din Alaska cu un ochi complet innegrit, informeazaClick.

Cat costa cel mai scump ceas de mana vandut vreodata? Un ceas unicat Patek Philippe a fost vandut la o licitatie Only Watch in Elvetia pentru 7,26 milioane de dolari. Initial, ceasul a fost estimat cu o suma cuprinsa intre 698.000 si 898.000 de dolari, dar pretul final la care a fost adjudecat a fost de 7,26 milioane de dolari, devenind astfel cel mai scump ceas de mana vandut vreodata. Licitatia Only Watch se desfasoara in fiecare an la Geneva, in Elvetia si anul acesta au fost scoase la licitatie 44 de ceasuri si au fost obtinute, in total, 11.2 milioane de dolari. Ceasurile Patek Phillipe domina listele celor mai scumpe ceasuri vandute vreodata si sunt foarte cautate, scrieLibertatea.

Pui creioanele astea in pamant si se fac plante. O companie daneza vinde creioane din care ies plante, daca le bagi in pamant. Dupa ce nu le mai folosesti, le plantezi si iti cresc din ele legume, flori sau condimente. Confectionate din lemn de cedru, creioanele realizate de Sprout World nu contin plumb, ci un amestec de argila si grafit. In capatul acestora este incorporata o capsula cu seminte din care iese planta. Dupa ce isi incheie misiunea de a scrie, creioanele ecologice se pun intr-un sol umed pentru ca semintele din el sa germineze. Plantele rezultate pot fi cultivate in gradina sau in ghivece. Compania Sprout World a exportat creioanele-minune in intreaga Europa. O cutie cu 8 bucati costa 19,95 dolari, anuntaClick.