Are 100 kg, dar danseaza la bara. Laura Moore, in varsta de 35 de ani, din Newcastle, Marea Britanie, de profesie vanzatoare, este foarte pasionata de dansul la bara. Desi are 100 de kilograme, a devenit as la acrobatii. Este o minune insa ca bara nu se rupe sub greutatea ei mare. Grasunica pune poze cu performantele sale de dans erotic pe retelele de socializare, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A fost ales drept cel mai urat barbat din Zimbabwe. Motivul pentru care a fost acuzat ca a castigat pe nedrept. Juratii celei de-a patra editie de "Mister Uratenie" din Zimbabwe au incoronat castigatorul de anul acesta. Competitia s-a terminat insa cu scandal, dupa ce un alt favorit al titlului a sustinut ca el merita, de fapt, sa fie marele invingator. Mison Sere a castigat titlul de cel mai urat barbat din Zimbabwe datorita dintilor lipsa si a expresiilor faciale grotesti. El a reusit sa-l depaseasca pe William Masvinu, cel care a detinut titlul inca din 2012. Sustinatorii celui din urma s-au revoltat dupa ce au auzit rezultatele competitiei si le-au reprosat juratilor ca marele castigator este de fapt "prea frumos" sa castige si ca uratenia lui nu este naturala, din moment ce se bazeaza pe niste dinti lipsa, anuntaStirileProtv.ro.

O pagina din Noul Testament, veche de 2000 de ani, scoasa la vanzare pe eBay. Un manuscris rar, care s-a dovedit a fi o pagina din Evanghelia lui Ioan de acum 2.000 de ani, a fost scos la licitatie pe eBay contra unei sume initiale de 99 de dolari. Papirusul grecesc dateaza din anii 250-350 d. Hr. si este un fragment din Evanghelia lui Ioan. Conform Daily Mail, fragmentul din Noul Testament include sase linii de text scrise in greaca de la Ioan 1:50-51, pe o parte, si un text crestin inca neidentificat pe partea opusa. "Fragmentul de papirus, de dimensiunea unui card bancar, nu este, in prezent, catalogat in lista oficiala de manuscrise ale Noului Testament", afirma expertul Brice C. Jones conform Mediafax. Initial fragmentul a fost scos la licitatie pe eBay contra unei sume initiale de 99 de dolari. Licitatia a ajuns la 1000 de dolari cand Geoffrey Smith a contactat vanzatorul si i-a cerut acestuia sa opreasca licitatia, informeazaLibertatea.

Aplicatia care te plateste sa faci miscare. O aplicatie pe telefon numara si verifica pasii userilor, acestia castigand aproximativ 1 BW$ pentru 10.000 de pasi. La inceput, userii vor avea sansa sa cheltuiasca intr-un magazin online ceea ce castiga sau sa schimbe in bani. Fondatorii proiectului, Nissan Bahar si Franky Imbesi au primit finantare de mai mult de 10 milioane de dolari in special de la investitori japonezi pentru a lansa moneda si pentru a crea banca prin care vor fi verificate transferurile si pasii utilizatorilor. Dolarii Bitwalk vor putea fi castigati prin miscare, spre deosebire de alte valute, precum Bitcoin. Gigantul japonez Murata lucreaza la o bratara, ca alternativa a utilizarii unui smartphone, care va arata cati dolari Bitwalk a strans persoana care o poarta. Producatorii de incaltaminte sunt gata sa accepte moneda, iar o mare banca britanica este in negocieri pentru a intra intr-un parteneriat cu unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Marea Britanie de anul viitor, scrieGandul.

Scene XXX in fata barului. Ce a urmat e scandalos. Doua femei au starnit un adevarat scandal dupa ce s-au dezbracat in fata unui bar si au simulat acte sexuale pe mesele de pe terasa localului. Incidentul a avut loc in timpul zilei, in jurul orei 5 dupa-amiaza, in Irlanda. Intr-un top negru si o pereche de chiloti roz deschis, una dintre femei si-a aratat sutienul inainte de a le arata fundul celor adunati in fata barului. In acest timp, prietena ei si-a dat jos topul, iar cele doua s-au urcat pe o masa. Acolo, ele au inceput sa mimeze acte sexuale. Incidentul a avut loc in orasul Comber, din Irlanda si a fost filmat de un barbat care se afla la bar in acel moment, conform mirror.co.uk. In clip se aude cum o femeie tipa la cele doua: "Puneti-va pantalonii pe voi, e 5 dupa amiaza", anuntaClick.