Si-a scos sase coaste pentru o talie de 35 de cm. Obsesia unei tinere de a semana cu Jessica Rabbit O tanara suedeza s-a suspus unei serii de operatii incredibile pentru a semana cu celebrul pesonaj de desen animat Jessica Rabbit, relateaza Daily Mail. Pixee Fox, in varsta de 25 de ani, a cheltuit 120.000 de dolari pe 15 operatii estetice printre care si una prin care si-a scos SASE coaste, TOTUL pentru a semana cu un personaj de desene animat, faimos pentru bustul generos si talia ireal de subtire. Pixee era electrician in Suedia, insa a devenit model dupa ce s-a mutat in SUA. Tanara are acum o talie ce masoara 35 de cm. Si-a pus implanturi in fese, sani, buze si aproape ca si-a modificat complet structura fetei, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

La 83 de ani, o romanca e Miss Holocaust O romanca supravietuitoare a Holocaustului a castigat un concurs de Miss in Israel, chiar daca are deja 83 de ani. Rita Berkowitz, care a emigrat din Romania in anul 1951, este mama unui copil, are sase nepoti si cinci stranepoti, dar asta nu a impiedicat-o sa participe la concursul de frumusete organizat la Haifa, pentru supravietuitoarele Holocaustului. Rita s-a simtit foarte bine in timpul competitiei, mai ales ca a fost rasfatata de tinerii care au machiat-o, au coafat-o, asa ca premiul a fost ca un bonus, anunta Libertatea.

Reactia amuzanta a pisicilor cand dau nas in nas cu cel mai mare "dusman": un castravete In ultimele zile, o compilatie video cu pisici face furori pe retelele de socializare, fiind vizualizata de milioane de utilizatori. Videoclipul arata reactia amuzanta a felinelor in momentul in care dau nas in nas cu cel mai mare "dusman": castravetele. O serie de imagini cu pisici au devenit extreme de populare printre internauti. Desi curajoase si mandre, felinele sunt, se pare, foarte speriate de castraveti. Teama lor a starnit amuzamentul utilizatorilor de retele de socializare, care au distribuit videoclipul de zeci de mii de ori. Filmuletul, publicat pe canalul YouTube a devenit viral in doar cateva zile, fiind vizualizat pe peste un million utilizatori, scrie Adevarul.

Sunt identice, dar nu-s gemene Irlandeza Niamh Geaney a avut curiozitatea sa afle daca exista in lume vreo persoana care sa-i semene leit. Dupa ce si-a pus poza pe Internet, s-a trezit ca o conationala e "geamana" ei. Si-a zis Niamh Geaney, de 26 de ani, cand a descoperit ca Irene Adams, in varsta tot de 26 de ani, arata exact ca ea. Culmea este ca locuiau la numai o ora distanta, in Dublin, dar nu stiau nimic una de alta. Numai ideea lui Niamh de a vedea daca ii semana cineva din intreaga lume a facut ca sa se bucure impreuna de asemanarea extraordinara. Cele doua par gemene identice, desi nu au nici un grad de rudenie. Mai mult decat atat, Niamh are doua surori care nu ii seamana absolut deloc, scrie Click.

Are doar 24 de ani, dar arata de trei ori mai batrana. Transformarea incredibila a unei culturiste din Rusia Aleksandra Rudenko s-a pregatit intens pentru Campionatul Mondial de Fitness. Desi este o culturista de top, tanara si-a socat fanii cu imaginile postate pe Facebook, care o critica pentru faptul ca si-a distrus corpul. La un an dupa ce a inceput sa se antreneze, Aleksandra pare vizibil mai imbatranita - tenul si parul confirma acest lucru. Fanii ei, care nu s-au abtinut sa comenteze, au acuzat-o ca isi distruge corpul pentru faima. In urma cu doar 2 ani, tanara arata extrem de diferit fata de cum arata in prezent, informeaza Stirile ProTv.