1. Un chinez transpiră verde. Cheng Shunguo a mers la un spital după ce transpiraţia sa a început să se coloreze în verde, la începutul lunii noiembrie, scrie Click.

2. Plantaţie de canabis la mănăstire. O mănăstire de maici din Grecia a fost transformată într-o plantaţie de canabis, de către doi bărbaţi care s-au prefăcut a fi grădinari, dornici să dea o mână de ajutor călugăriţelor, scrie Click.

3. Rujul favorizeaza cancerul. Cercetatorii americani au descoperit ca substantele chimice din ruj sunt extrem de toxice pentru organism si duc la aparitia cancerului la san si a infertilitatii, relateaza Cancan.

4. Andreea Marin si Nicolae Guta, modele pentru copii. Vedetele apreciate de copii provin din randul prezentatorilor - Andreea Marin si Andreea Esca, al actorilor - Adela Popescu, sau al vedetelor de muzica - Nicolae Guta si Andra, scrie EvZ.

5. Are 19 kg la 8 luni. Un baietel de opt luni din Jilin, China, cantareste peste 19 kg, la inaltimea de 78 de cm. Din cauza faptului ca este obez, bebelusul nu poate sa stea in fund sau sa mearga de-a busilea, asa cum fac ceilalti copii de varsta lui imformeaza Libertatea.

6. Prostituata cu datorii-record: 300.000 de lei. O tanara prostituata din localitatea vranceana Tamboiesti a adunat pana acum amenzi de 317.000 de lei, scrie EvZ.

7. Un copil de doi ani vinde tablouri şi este invitat la expoziţii, informeaza Antena 3.

8. Compania Toyota a creat un robot special, care canta la vioara. Muzicianul electronic, inalt de 1,52 metri, isi poate misca degetele pentru a ciupi coardele si, in acelasi timp, isi coordoneaza perfect miscarile, scrie Cancan.

9. Elefanţii muzicieni.Orchestra elefanţilor, o formaţie din Thailanda, celebră în întreaga lume pentru faptul că printre componenţi se află şi mai multe pachiderme, va scoate în curând cel de-al treilea album. CD-ul va conţine Pastorala lui Beethoven, scrie Click.

10. Moş Crăciun, concediat pentru că a jignit femeile.„Ho ho ho”, aşa îi întâmpină în mod obişnuit Moş Crăciun pe micuţi. Cum în limba engleză „ho” este prescurtarea pentru „femeie uşoară”, moşii îmbrăcaţi în alb şi roşu trebuie să fie atenţi cu sentimentele doamnelor şi domnişoarelor, informeaza Antena 3.