Avea jumatate de kilogram la nastere si medicii nu i-au dat nicio sansa de supravietuire. Ce s-a intamplat cu bebelusul Caz uluitor in Marea Britanie, unde un bebelus nascut prematur a invins toate pronosticurile doctorilor. Faith Snell s-a nascut la 25 de saptamani, cantarind jumatate de kilogram, potrivit The Sun. Mai mult, in timpul cezarienei de urgenta prin care a fost adusa pe lume, micuta a suferit o hemoragie cerebrala. Si-a petrecut primele 6 saptamani de viata la terapie intensiva, iar in aceasta perioada medicii le-au recomandat de doua ori parintilor sa o deconecteze de la aparate, fiindca nu are sanse de supravietuire. Insa bebelusul s-a incapatat sa traiasca si acum, la 3 ani, a invatat sa mearga si sa vorbeasca, in conditiile in care medicii spuneau ca aceste lucruri ii vor fi imposibile. Are mana dreapta paralizata si probabil nu va putea sa o miste niciodata dar, cu ajutorul fizioterapetului, a invatat sa merga inca de la 2 ani. "Se joaca, deseneaza si socoteste foarte bine", spun parintii, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

In Statele Unite au aparut chilotii cu aroma de sunca O companie din Seattle a lansat pe piata lenjeria intima cu aroma de sunca, iar produsul se bucura de un succes teribil. Lenjeria intima cu miros de sunca este creatie a companiei J&D's Down Home Enterprises si este recomandata pentru un cadou de sarbatori. Echipa care a conceput acest produs a mai lansat pe piata sare cu miros de sunca, floricele de porumb cu miros de sunca, crutoane cu miros de sunca si chiar maioneza cu miros de sunca (Baconnaise). Pretul unei perechi de chiloti cu aroma de sunca este de 20 de dolari, scrie Libertatea.

Ai ramas in pana? Te trage el 3,5 km Nou record mondial Paramedicul Ross Filby (37 de ani), din Norfolk, Marea Britanie, a reusit sambata sa intre in Guinness Book. El a tras un Audi A6, de 2,1 tone, pe distanta de 3.511 de metri, depasind cu brio perfomanta anterioara de 3.200 de metri. Filby, care e angajat de 6 ani la serviciul de descarcerari din Norfolk, a facut acest pas pentru a strange 5.000 de lire sterline pentru o cauza nobila. "Ma dor salele, nu-mi mai simt picioarele si abia mai merg, dar a meritat. O sa fac un dus de doua ore si imi iau liber trei luni", a glumit proaspatul recordman. El a precizat ca prin meseria sa, e gata sa repete experienta "ori de cate ori va fi nevoie sa salveze un cetatean", scrie Click.

Miss Criminala: concursul de frumusete desfasurat intr-o inchisoare braziliana In inchisoarea pentru femei Talavera Bruce din Rio de Janeiro, Brazilia, se organizeaza anual un concurs de frumusete. Anul acesta, titlul Miss Criminala a fost castigat de o tanara in varsta de 27 de ani, Michelle Neri Rangel (foto - in centru), inchisa pentru furt in 2010 si condamnata la inca sase ani pentru prostitutie in inchisoare. Sub privirile atente ale paznicilor inarmatti, concurentele au defilat, coafate si machiate, in tinute extravagante. Juriul a fost format din zece responsabili ai inchisorii. Evenimentul organizat anual in una din cele mai dure inchisori pentru femei e sponsorizat de comunitatea locala si de grupurile religioase, si are menirea de a creste stima de sine a prizonierelor, anunta Adevarul.

Te duci la magazin sa... vinzi haine Magazinul deschis la Oradea are rafturile pline cu haine pentru femei, barbati, copii, dar si obiecte de arta facute de studenti. Oricine poate intra sa isi cumpere ceva sau chiar sa vanda din propriile haine. "Unele persoane au dulapul plin de haine pe care poate le-au purtat o data sau de doua ori. De ce n-ar vrea sa le vanda si cu banii obtinuti sa-si cumpere altceva. Facem un contract de consignatie cu persoana care le aduce", spune Geta Pop, proprietara buticului. De altfel, multe dintre obiectele vestimentare de pe rafturi sunt in stare buna si poarta etichete ale unor designeri celebri, anunta Libertatea.