In Emiratele Arabe Unite faci bani mergand pe jos. Asta da rasplata pentru cetateni! Dupa ce in anii trecuti ii recompensau in aur pe cei care slabeau, reprezentantii Autoritatii de Sanatate din Dubai vin anul acesta cu noi oferte: cu cat mergi mai mult pe jos cu atat iti creste contul din banca. In Emiratele Arabe Unite mersul pe jos a devenit de curand cea mai sigura afacere din lume. Dupa ce reprezentantii Autoritatii de Sanatate din Dubai au negociat cu mediul privat un pachet de recompensare a rezidentilor care duc un stil de viata sanatos, s-au umplut salile de gimnastica, relateaza Gulf News. Pe langa abonamentele gratuite la sala de forta si biletele de cinema, bancile private le ofera sansa celor care si-au depus banii sa isi mareasca dobanda... facand miscare. Cum functioneaza? Fiecare client al bancii isi instaleaza pe telefonul mobil inteligent o aplicatie care numara pasii, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A sarit suta pentru ca i-a tinut pe barbati la distanta. Jessie Gallan, o femeie din Scotia, care a ajuns la venerabila varsta de 109 ani, sustine ca secretul longevitatii sale e faptul ca mananca zilnic un castronel de terci de ovaz cald si ca a stat la distanta de barbati. "Secretul unei vieti lungi e sa stai departe de barbati. Ei provoaca mai multe probleme decat valoreaza. Asadar, am grija in fiecare zi sa fac cateva exercitii, sa mananc un bol de terci de ovaz in fiecare dimineata si... nu m-am maritat niciodata", a declarat centenara, anuntaLibertatea.

Gafe de Ziua Nationala: Un oficiu postal a arborat tricolorul cu stema comunista. De ziua nationala a Romaniei se mai fac si gafe. S-a intamplat chiar la o institutie publica din Oradea. Oficiul Postal numarul 9 a arborat vechiul steag al Romaniei, cel cu stema comunista, in pregatirea Zilei Nationale. Mai multi localnici au semnalat situatia. Oamenilor nu le-a venit sa creada ca vad drapelul cu o cununa de spice inconjurand o sonda, brazii si muntii Carpati sub o stea rosie in cinci colturi. In cele din urma steagul comunist a fost inlocuit de autoritati, informeazaB1tv.ro.

Povestea cutremuratoare a canibalului din Muntii Stancosi: "Pieptul de om este cea mai dulce carne pe care am gustat-o vreodata". In 1874, fapta unui barbat a ingrozit Statele Unite ale Americii, iar povestea sa continua sa ii cutremure si astazi pe cei care o descopera. Alfred Packer, un vanator de comori din Vestul Salbatic, si-a mancat cei cinci camarazi cu care plecase in cautarea aurului din Muntii Stancosi, dupa ce i-a asasinat cu sange rece. Vreme de 60 de zile, barbatul a trait cu carne de om. Pe 9 februarie 1874, sase barbati au parasit o tabara din apropierea orasului Montrose, din Colorado, Statele Unite, si au plecat in cautarea norocului in Muntii Stancosi. S-au "inarmat" cu provizii si s-au indreptat spre oraselul Gunnison in cautare de aur. Doar unul din cei sase barbati s-a intors in viata, scrieAdevarul.

A intarziat trei ore la serviciu si s-a produs un miracol! O femeie a fost salvata intr-un mod miraculos, dupa ce a cazut intr-un lac inghetat, langa Rezervorul Mantua, din Utah (SUA), duminica dimineata (29 noiembrie). Unul dintre angajatii care se ocupa cu irigatii a intarziat trei ore la serviciu, motiv pentru care a ajuns chiar in momentul in care s-a produs nefericitul eveniment. Barbatul a observat ca cineva a cazut in apa si fugit sa dea o mana de ajutor. Thomas Braithwain este un operator de irigatii care verifica zona Mantua in fiecare zi, la ora 6 dimineata. Cu toate acestea, duminica (29 noiembrie), barbatul a ajuns cu trei ore mai tarziu si a observat o femeie care cazuse in lac. Aceasta incerca sa isi salveze cainii, insa a cazut si ea in apa. A avut un noroc incredibil ca Thomas Braithwain a intarziat, altfel s-ar fi putut produce o tragedie, anuntaClick.