Vorbeste 3 limbi straine si studiaza Psihologia, insa se plange ca e subestimata din cauza aspectului. Cum arata tanara Ashton Clarke, o tanara in varsta de 22 de ani din SUA, vorbeste trei limbi straine, este studenta la Psihologie si planuieste sa isi ia doctoratul. Cu toate acestea, se plange ca oamenii nu o iau in serios din cauza aspectului sau de "papusa". La 16 ani, Ashton arata ca o adolescenta obisnuita. Apoi insa, tanara a decis sa isi schimbe total look-ul, pentru a arata ca o papusa Barbie, scrie Daily Mail. Si-a vopsit parul blond, si-a facut operatie de marire a buzelor si poarta mereu extensii si gene false. Lunar, pentru a arata asa, cheltuie 1.000 de dolari. Cu toate acestea, se plange ca oamenii nu o iau in serios si o subestimeaza din cauza aspectului. "Poate ca nu este totul natural, dar sunt eu! Oamenii isi fac o impresie proasta despre mine cand ma vad, se asteapta sa fiu superficiala si prostuta", povesteste Ashton, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Student prins ca spiona fetele cu peria de WC Un student britanic, Kyle Walker, in varsta de 22 de ani, a ascuns o camera video spion, care se activeaza sonor, intr-o perie de spalat WC-ul, din toaleta folosita de colegele sale de camin de la Universitatea Aberystwyth. Modalitatea acestuia de a urmari fetele in timp ce faceau baie a fost insa descoperita, iar faptasul le-a declarat senin politistilor: "Eu am fost. Filmam fetele. Sunt un pervers", noteaza publicatia "The Sun". Procurorul Steven Davies a explicat ca una dintre studente a gasit camera video minuscula in timp ce facea curat in baie. Politia a descoperit in calculatorul tanarului filmari in care colegele apareau goale, unul de 12 minute si un altul de sase minute, scrie Adevarul.

A castigat 10.001.000 $ de 2 ori in aceeasi zi la loz Americanul Rodney Meadows a castigat recent, la loz, de doua ori in aceeasi zi, dupa ce timp de 30 de ani a jucat degeaba. S-a frecat la ochi de teama sa nu viseze cand a vazut ce mare noroc a dat peste el. A intrat intamplator in magazinul Fast Mart, de unde obisnuia de-o viata sa-si ia lozuri, fara succes. A cumparat un bilet si a plecat imediat, convins ca nici de asta-data norocul nu avea sa-i surada. Ajuns afara, l-a razuit ca sa scape de grija si mare i-a fost mirarea cand a constatat ca scria pe el suma de 1.000 $. "S-a intors repede si mi-a spus ca a castigat mult si mai vrea alte lozuri. I-am spus ca mai am doar trei si le-a luat pe toate", a povestit vanzatorul de la Fast Mart. Rodney Meadows a cumparat toate cele trei bilete si le-a razuit pe loc. A scos un tipat de bucurie cand a descoperit ca unul dintre ele ii aducea marele castig de 10 milioane $, scrie Click.

Experti in "Stapanul inelelor" vor decide daca un medic turc l-a insultat pe presedinte prin comparatia cu Gollum Medicul turc Bilgin Ciftci si-a pierdut locul de munca si este in prezent judecat pentru o gluma pe care a facut-o pe Facebook. Totusi, doctorul ar putea scapa dupa ce o instanta judecatoreasca a decis ca este nevoie de experti in "Stapanul inelelor" care sa stabileasca daca Gollum este un personaj pozitiv sau negativ. Astfel, au fost solicitati cinci experti pentru a stabili daca acel meme cu Gollum reprezinta o insulta la adresa presedintelui Erdogan. Iar medicul este la mana acestora. Cazul se va judeca in luna februarie a anului viitor. Bilgin Ciftci a fost exclus din Ministerul Sanatatii Publice din Turcia, in octombrie, dupa ce a postat pe pagina sa de Facebook imaginea cu pricina. In Turcia, insultarea sefului statului reprezinta o infractiune care se pedepseste cu doi ani de inchisoare in Turcia. Bilgin Ciftci a negat acuzatiile, anunta Libertatea.

Toata lumea il credea mort, dar dupa 11 ani a fost descoperit de politia rusa. De ce sora lui refuza sa il recunoasca Potrivit Siberian Times, Leonid Durkin, un tanar din Taganrog (sudul Rusiei) a disparut inexplicabil acum 11 ani, in timp ce isi facea stagiul militar. A fost chiar declarat oficial decedat, dupa ce tatal sau a identificat gresit un cadavru ca fiind cel al lui Leonid. "Ne-au spus ca a fost lovit in cap si aruncat intr-o padure unde a murit din cauza frigului", relateaza sora sa vitrega. "Au gasit si cadavrul, tatal meu vitreg l-a recunoscut intr-o poza. A fost inmormantat". In acesti 11 ani, Leonid, care de fapt dezertase, a trait ca un pustnic la celalalt capat al tarii, in peninsula Kamceatka din Extremul Orient al Rusiei. Si-a facut o coliba la marginea orasuluI Petropavlovsk, a mancat fructe de padure si a pescuit somon. Ca sa mai faca un ban, a lucrat la negru la o ferma de porci si a strans fier vechi. Nu a incercat nicio clipa sa isi contacteze familia, care intre timp s-a stins din viata, cu exceptia surorii vitrege, informeaza Stirile ProTv.