O stire falsa i-a distrus viata. Drama prin care a trecut acest model din Taiwan dupa ce a devenit meme pe internet O poza cu modelul Heidi Yeh a devenit virala dupa ce internautii au folosit-o pentru a sublinia ca efectele operatiilor estetice iti schimba infatisarea, insa nu se genele, iar copiii vor fi urati. Femeia a pozat impreuna cu un barbat si trei copii pentru o reclama menita sa apara intr-o clinica de chirurgie plastica, fara sa stie cum va fi folosita imaginea. Din pacate pentru ea, poza a devenit virala pe internet cu mesajul urmator: "Singura ta grija dupa o operatie estetica este explicatia pe care va trebui sa o dai copiilor. Cu alte cuvinte, se sugera ca ea si "sotul ei" au reusit, cu ajutorul cutitului, sa isi infrumuseteze chipul, insa copii au iesit urati. Toate acestea in ciuda faptului ca ea, in realitate, nu isi facuse nicio operatie estetica si nici nu avea copii, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un site porno si-a lansat primul clip publicitar de Craciun. Personajul principal este un bunic Site-ul pornhub.com, dedicat adultilor, a lansat un clip publicitar, care va fi difuzat foarte probabil la televizor, in care promoveaza un card cadou pentru serviciul sau premium contra-cost, informeaza independent.co.uk. Mesajul clipului publicitar este "This holiday season, give the most touching gift of all!", care, intr-o traducere aproximativa, ar spune "De Sarbatori, ofera cadoul care aduce cele mai multe atingeri". Personajul principal este bunicul unei familii, scrie Adevarul.

A alergat la 60 de maratoane in 60 de zile consecutive Tu cat ai mers pe jos in ultimele zile? Britanica Alice Burch, de 34 de ani, din Ashurst, Hampshire, a parcurs de-a lungul a 60 de zile consecutiv distanta incredibila de 2.510 km. Alice a vrut sa intre in Marina Regala, dar a fost respinsa pentru ca era prea plapanda. Dupa ce a nascut-o pe Louis (3 ani) s-a inscris la mai multe competitii. Recent, ea a intrat in Cartea Recordurilor Guinness dupa ce a reusit o performanta incredibila. A alergat in 60 de zile distanta de la Gibraltar la Londra, anunta Click.

Putin si cainele sau, vedete la un festival din Sankt Petersburg. Un sculptor le-a ridicat o statuie din ciocolata Vladimir Putin si cainele sau, Connie, sunt prezenti zilele acestea la un festival de ciocolata din Sankt Petersburg. Este vorba despre o statuie de ciocolata in marime naturala, care il intruchipeaza pe presedintele Rusiei si pe cainele acestuia. Sculptorul a avut nevoie de 90 de kilograme de ciocolata pentru a construi copia fidela a acestuia si a animalului ce il insoteste. In figurina sculptata, Putin zambeste si arata semnul "ok", in timp ce cainele sau pare in culmea fericirii, are una dintre labe ridicata, semn ca ii saluta pe cei prezenti. Organizatorii au luat masuri de precautie impotriva celor pofticiosi, astfel ca au interzis vizitatorilor sa atinga sau sa muste statuia. Patrick Roger, cel care a realizat macheta, spera sa intre in cartea recordurilor, anunta Stirile ProTv.

Cel mai tanar fotograf are 5 ani Talentul si dragostea pentru arta nu tin cont de varsta. Hawkeye Huey, un baietel in varsta de cinci ani din SUA, este cel mai tanar fotograf din lume. cesta are deja propriul album, iar operele lui sunt urmarite zilnic pe Instagram de 160.000 de fani. Pasiunea pentru fotografie e mostenita, se pare, de la tatal lui, Aaron Huey, fotograf pentru National Geographic. Acesta a inceput sa se plimbe pe coasta de vest din Statele Unite, impreuna cu fiul lui, caruia i-a cumparat un aparat foto si a fost surprins de pozele realizate de micut, acesta reusind in scurt timp sa devina celebru in intreaga lume. Revista Rolling Stone l-a inclus in topul celor mai bune 40 de conturi Instagram si e cel mai tanar fotograf care publica imagini in National Geographic, scrie Libertatea.