-Presedintele filialei din Croatia a Comitetului Helsinki a fost pus intr-o situatie extrem de stanjenitoare marti - Ivan Zvonimir Cicak s-a trezit cu pantalonii cazuti chiar in timpul unei ceremonii de primire a unei diplome din partea sefei statului, Kolinda Grabar Kitarovic, potrivit Agerpres.

I-au cazut pantaloniiFoto: abc.net.au

Usor corpolent, cu parul alb si imbracat intr-un costum negru, Ivan Zvonimir Cicak, in varsta de 68 de ani, era prea concentrat in a-si arata cu mandrie diploma in fata presei, alaturi de presedinta Kolinda Grabar Kitarovic, pentru a mai avea reflexul de a reactiona si de a opri caderea pantalonilor, comenteaza AFP.

Intr-o serie de imagini difuzate de televiziunea nationala, Cicak apare extrem de surprins si stanjenit de situatie. Cu un baston intr-o mana si cu diploma in cealalta mana, el arunca mai intai o privire resemnata spre picioare, dupa care isi ridica pantalonii.

Dupa ce si ea a aruncat o scurta privire spre picioarele barbatului de langa ea, zambind usor jenata, sefa statului croat a parut sa fi reusit sa-si controleze reactiile.

Apoi, cele 12 persoane - consilieri prezidentiali si invitati - din spatele presedintei si a sefului Comitetului Helsinki, organizatie de aparare a drepturilor omului, au inceput sa rada sau pareau extrem de stanjenite de situatie.

Cicak si colegii sai din Comitetul Helsinki au fost decorati de sefa statului pentru activitatea lor, cu doua zile inainte de ziua mondiala a drepturilor omului, celebrata la 10 decembrie.