Scandalos! Anunturi cu continut explicit sexual intr-o aplicatie pentru copii. Aplicatia "My Talking Tom" a starnit un val de reactii negative dupa ce anunturi care au continut sexual explicit au fost plasate in aplicatie, desi ea este destinata minorilor. Anunturile care au continut sexual au fost observate de un copil de sapte ani si de unul de doar trei ani, acestia urmarind reclame cu femei goale sau mesaje cu caracter sexual. Parintii revoltati au apelat la autoritati, explicand ca nu este posibil ca reclamele ce contin mesaje sexual sa poata fi urmarite de copii de trei sau sapte ani, insa dupa cercetari s-a demonstrate ca a fost vorba de o eroare izolata, provocata de o persoana care a dorit sa viruseze aplicatia si sa aduca prejudicii de imagine firmei care detine aplicatia "My Talking Tom". Totusi, firma care se ocupa de plasarea reclamelor a fost sanctionata, urmand ca la urmatoarea abatere sa riste inchiderea, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Trupul unui episcop, care a trait in urma cu 400 de ani, a uimit oamenii de stiinta. Ce au descoperit cand au deschis sicriul. Trupul episcopului Peder Winstrup, care a trait acum 400 de ani in Lund, Suedia, a fost gasit intr-o stare extrem de bine conservata. Episcopul a murit in anul 1679 din cauza unei pneumonii, dupa o perioada lunga de agonie, si a fost ingropat in Catedrala Lund. Uimiti de starea in care se afla corpul, oamenii de stiinta i-au examinat corpul, in incercarea de a deslusi misterul conservarii impecabile. Episcopul a fost ingropat pe un pat de ierburi aromatice, printre care se numara ienupar si pelin, au remarcat acestia, iar capul i-a fost sprijinit pe o "perna" din hamei - acestea ar fi ajutat la conservarea corpului si la mascarea mirosurilor, anuntaStirileProtv.ro.

A venit inundatia! Mi-am facut piscina in bucatarie. Furtuna Desmond a facut recent prapad in comitatul Cumbria, din nord-vestul Angliei. Pensionarul Peter Clarkson, de 72 de ani, din Kendal, s-a trezit cu bucataria inundata, asa ca, pentru a face haz de necaz, si-a pus costumul de baie si a inceput sa inoate printre farfurii, ceainice si alte obiecte de uz casnic ce pluteau in jurul sau. Daca haosul apelor i-a pus stapanire pe casa, cel putin s-a distrat in bucataria transformata in piscina, informeazaClick.

Miliardarul Donald Trump, atacat de vultur. Regele pasarilor, fata in fata cu regele capitalistilor. Ironia sortii a facut ca Donald Trump sa fie atacat de cel mai cunoscut simbol al Statelor Unite. Un vultur plesuv i-a aratat miliardarului american cine-i seful, dupa ce amandoi au fost pusi sa apara in aceeasi fotografie pentru publicatia Time. Numele lui este Sam si are 27 de ani. Imensa pasare nu prea a stat cuminte in timpul shooting-ului, fluturand din aripi si incercand sa-l muste si sa-l zgarie pe candidatul republicanilor la fotoliul de presedinte al Americii. Se spune ca animalele simt oamenii. Din ce se observa, nu prea il place pe Donald Trump. Nici macar nu-l lasa sa foloseasca telefonul, repezindu-se sa-i inhate mana in momentul in care acesta incearca sa-l ridice, scrieLibertatea.

Yoga l-a ajutat sa slabeasca 133 de kg in 15 luni. Transformarea spectaculoasa a unui american. Un american care suferea de obezitate sustine ca a reusit sa slabeasca intr-un mod impresionant doar cu ajutorul yoga, relateaza Mirror. In varsta de 40 de ani, Jared Mollenkopf, a povestit ca in cel mai rau moment al vietii sale cantarea 234 de kilograme. Barbatul din Salt Lake City sustine insa ca a reusit sa slabeasca 133 de kilograme in 15 luni doar facand un anumit tip yoga. DPP Yoga imbina elemente traditionale de yoga, fitness, terapie sportiva si rezistenta dinamica, anuntaStirileProtv.ro.