1. Privitul la sanii femeilor "ii face pe barbati mai sanatosi", potrivit unei cercetari publicate in The New England Journal of Medicine si in Weekly World News, citate de Romantica. Doar 10 minute de privit la sanii unei femei dotate unt echivalente cu 30 de minute de aerobic.

2. Liderul PRM, C.V. Tudor, a criticat amplasarea bradului din Piaţa Unirii, despre care a spus că este "un monument de prost gust" şi caruia i-a închinat distihurile "O, brad de fier! O, kitsch nebun! L-ai curentat pe Moş Crăciun" şi "Nu-i carte ca internetul/ Nici beteală ca magnetul". (Adevarul)

3. Elevii nu o mai vor pe profesoara acuzata ca a facut sex oral in fata lor, scrie Cancan. Profesoara de engleza Andreea Elena Catrina este acuzata ca a facut sex oral chiar sub privirile copiilor, in clubul "Jou-Jou" din Filiasi.

4. Fecale de rinocer, cadou de Craciun. Fundatia internationala a iubitorilor de rinoceri s-a gandit sa puna la dispozitia cumparatorilor un cadou neobisnuit, scrie Libertatea. Ei au organizat o licitatie online, obiectele de 'valoare' puse la bataie fiind fecale uscate de rinocer.

5, Un bebelus chinez are 19 kilograme la numai 8 luni, scrie Daily Mail, citati de Antena 3. Vinovaţi de această situaţie se fac părinţii, care l-au hrănit pe copil de 20 de ori pe zi, din cauză că băieţelului îi era foame încontinuu,.

6. Amenzi pentru acvariile fara perdelute, scrie Gardianul. Consilierii din iasi au decis ca orice iesean care detine un acvariu transparent risca o amenda cuprinsa între 50 si 300 de lei, în functie de numarul de pesti.

7. Pensionarii vaduvi care nu s-au recasatorit vor primi bani in plus in 2008, scrie Cancan. Pensionarii vaduvi de la oras vor primi in plus la pensie 90 de lei (900.000 de lei vechi) pe luna, iar cei de la tara, cate 35 de lei (350.000 de lei vechi) pe luna.

8. Trouble, cateaua miliardarei americane Leona Helmsley, care a mostenit 12 milioane de dolari dupa moartea stapanei si a devenit unul dintre cele mai bogate patrupede din lume, are avion personal, scrie Libertatea.

9. Britney o ameninţă pe Paris cu o casetă XXX. Cu femei... Hilton în ipostaze indecente alături de o femeie, asta promite Spears publicului, în cazul în care fosta deţinută nu renunţă la atitudinea nepoliticoasă, scrie The Sun citat de Antena 3.

10. Majoritatea românilor sunt împotriva homosexualilor, prostituatelor şi ... datornicilor la Fisc, potrivit Barometrului de Opinie Publică al Fundaţiei Soros si citat de Gandul.