Au chemat politia cand au vazut cum si-a decorat casa de Craciun. O familie de americani a intrat in spiritul sarbatorilor de Craciun, insa gestul lor i-a socat pe vecini. Acestia au decis sa sfideze gruparea terorista ISIS intr-un mod neobisnuit: au decorat casa pe exterior cu un Mos Craciun luminat, care urineaza pe o pancarda pe care scrie cu luminite ISIS, scrie Nydailynews. Gestul lor n-a trecut neobservat de catre vecini,care s-au aratat foarte deranajati si au chemat politia, temandu-se ca niste simpatizanti ISIS s-au mutat langa ei cand au vazut semnul mare cu initialele gruparii teroriste. Doar ca vecinii n-au observat si restul aranjamentului, care nu este deloc un gest de simpatizare, ci dimpotriva, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Noua schimbare la fata a lui Iisus. Specialistii au simulat 3D adevaratul chip al Mantuitorului. Uita de chipul actorului Robert Powell din filmul "Iisus din Nazaret". Un grup de experti in medicina s-au reunit pentru a recreea, asa cum au considerat ei, fata Mantuitorul, studiind craniile popoarelor semitice. Richard Neave, medic pensionat, a prezentat o ilustratie in care il infatiseaza pe Iisus cu o figura lata, tenul bronzat si parul negru si carliontat. Se crede ca Iisus avea mai multe trasaturi comune cu evreii din Orientul Mijlociu, spre deosebire de constitutia actuala a israelienilor din nord. Pentru un rezultat cat mai exact, doctorul Neave a folosit antropologia forensica si informatii preluate din scrierile biblice. De asemenea, s-a folosit tehnologia 3D pentru a recreea bucati din craniu, tesut muscular si pentru a calcula cum ar fi aratat textura pielii. Ceea ce schimba tot conceptul iconografiei crestine este lungimea parului. Specialistii cred ca Iisus nu avea parul lung, acest aspect fiind considerat rusinos pentru traditia din acele vremuri, anunaLibertatea.

Rusii sustin ca au dezlegat unul dintre cele mai mari mistere ale lumii. Explicatia disparitiilor din Triunghiul Bermudelor. De-a lungul timpului, vapoare, ambarcatiuni usoare si chiar avioane au disparut fara urma in Oceanul Atlantic, intr-o zona cuprinsa intre Insulele Bermude, Porto Rico si Fort Lauderdale cunoscuta drept Triunghiul Bermudelor. O echipa de oameni de stiinta din Rusia sustine ca a descifrat misterul acestor disparitii, care ar fi provocate de acelasi fenomen geofizic care se afla la originea giganticelor cratere aparute brusc in Siberia in perioada verii, scrie Agerpres. Expertii sunt de parere ca, la fel ca in cazul fenomenelor de tip "pingo" sau hidrolacolit din Siberia, in subsolul marin din Triunghiul Bermudelor exista mari pungi de gaz metan care la un moment dat se sparg violent, iar gazele degajate urca spre suprafata oceanului si produc pierderea flotabilitatii ambarcatiunilor aflate in trecere prin zona respectiva. De asemenea, cand ajung in atmosfera, aceste gaze pot produce pierderea portantei aeronavelor care zboara pe acolo, informeazaStirileProtv.ro.

S-a deschis scoala unde inveti sa bati cu tocul. Tocurile inalte pot fi o arma redutabila! A observat acest lucru fosta balerina americana Avital Zeisler, care a deschis o scoala speciala de bataie ce le foloseste ca mijloace de lupta in New York. Dupa succesul imens inregistrat de stilul de lupta "bati si te filmezi cu batul", promovat indeosebi in Moscova, in randul femeilor, se lanseaza un nou stil de lupta de strada: bataia cu tocurile. Inventatoarea stilului de lupta e fosta balerina Avital Zeisler, in varsta de 26 de ani. Atentie, barbati, pe 0,5 centimetri patrati de toc de minimum 9 centimetri lungime se exercita o forta de 200 de ori mai mare decat pe talpa de barbat! Avital se dovedeste o instructoare de mare talent, care a pus la punct o gama larga de lovituri cu ajutorul tocurilor inalte si ascutite. Femeile s-au inghesuit sa se inscrie la cursuri, dar in prima serie nu a acceptat decat 34 de eleve. Antrenamentele au loc intr-o sala de fitness din Manhattan. "Femeile invata repede sa-si foloseasca tocurile drept arma de lupta. Sunt cele mai bune mijloace de a se apara in caz ca sunt agresate", a explicat Avital Zeisler, scrieClick.

Cum se antreneaza tinerii care doresc sa devina toreadori. Mai multi tineri toreadori aspiranti sunt revoltati dupa ce guvernul spaniol a taiat fondurile alocate acestui sport ce are o adevarata traditie in aceasta tara. O multime de tineri spanioli viseaza sa devina toreadori. Corida reprezinta un vis pentru ei si nu sunt dispusi sa renunte la ea. "Este un vis. Tot efortul si tot antrenamentul meu zilnic este pentru a-mi indeplini acest vis", a spus unul dintre tineri. "Suntem inconjurati de legende ale coridei, e un privilegiu pentru noi", a mai spus un alt tanar. Acum tinerii au insa o problema, pentru ca guvernul le-a taiat fondurile alocate acestui sport, in urma numeroselor proteste care au avut loc in ultima perioade. Numerose organizatii si sustinatori ai dreptului animalelor sustin ca luptele cu tauri ar trebui interzise, anuntaLibertatea.