​​Vladimir Putin este nemuritor? "Dovada" că are de fapt aproape 100 de ani. O fotografie recent publicată pe internet în care sunt prezentate trei portrete ale lui Vladimir Putin (63 de ani) a devenit virală. Motivul uimitor pentru care acest lucru s-a întâmplat îl reprezintă anii în care acel bărbat a fost fotografiat. Prima fotografie a fost realizată în 1920, iar cea de-a doua dintre ele a fost făcută în 1941. Pe internet circulă o teorie conform căreia, actualul preşedinte rus Vladimir Putin ar fi participat activ la primele două conflagraţii mondiale desfăşurate între 1914-1918 şi 1939-1945. Fotografiile publicate de disclose.tv înfăţişează doi tineri soldaţi care seamănă izbitor de mult cu preşedintele rus. Pozele sunt datate 1920 (stânga), 1941 (centru), respectiv 2015 (dreapta). Este Vladimir Putin nemuritor? Răspunsul la această întrebare este fără îndoială nu, dar opera de mai jos poate fi admirată pentru precizia cu care a fost executată, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Chinezii au inceput sa cumpere din Canada aer curat imbuteliat. Compania care s-a imbogatit datorita unei glume. O companie din Canada care a inceput sa imbutelieze aer curat din Muntii Stancosi ca o gluma pe Ebay a dat lovitura din cauza valului de poluare ce s-a abatut recent asupra Chinei. Vitality Air a fost fondata in 2014 in Edmonton de doi oameni de afaceri care au vandut pe Internet, cu 50 de centi, o punga cu aer. A doua punga s-a vandut insa cu 160 de dolari si cei doi au realizat ca exista o piata pentru "aerul imbuteliat". In ultimul an, Vitality Air a vandut bine in America de Nord si in Orientul Mijlociu, dar compania canadiana a cunoscut cu adevarat succesul in ultimele 2 luni - dupa ce nord-estul si sudul Chinei, in principal metropolele Beijing si Shanghai, au fost acoperite de un nor de smog. Desi aerul din muntii Stancosi este un produs de lux, in fiecare zi se vand sute de cutii, anuntaStirileProtv.ro.

Asa prima sa tot iei! Angajatii unei companii au primit bonus de sarbatori 100.000 de dolari. Mos Craciun se pare ca exista cu adevarat in Texas! Cel putin aceasta e parerea angajatilor unei mari companii de petrol, Hilcorp, dupa ce seful lor le-a facut Sarbatorile de iarna mai frumoase, anuntandu-i ca vor incasa o prima de 100.000 de dolari fiecare. "Acesta chiar este un cadou adevarat. Am plans toti de fericire si neam imbratisat. E de necrezut. A fost o zi incredibila, e ca un vis care a devenit realitate", a declarat Amanda Thompson, una dintre angajate, imediat dupa ce seful a anuntat ca va plati la finalul anului circa 100.000 de dolari fiecaruia dintre cei 1.381 de angajati, indiferent de pozitia pe care o ocupa, ca urmare a castigurilor inregistrate in acest an. Proprietarul companiei, miliardarul Jeffery Hildebrand, a pus la bataie in acest scop peste 100 de milioane de dolari, precizand ca in acest fel isi motiveaza forta de munca, informeazaLibertatea.

O brad frumos, cu sticle sau din rable! Angajatii de la un cimitir de masini din Hamburg au gasit un mod inedit de a sarbatori Craciunul. Ei s-au folosit de numeroasele epave pentru a improviza un arbore cu totul neobisnuit. Cu ajutorul unei macarale, nemtii au facut un imens morman din masinile vechi, in varful caruia au pus un brad adevarat. Si asa au reusit sa ridice un pom de Craciun unic. In Marea Britanie, "betivii" de la crasma The Ragleth Inn, din Church Stretton, Shropshire, au pus mana de la mana si au golit 200 de sticle de vin. Cu ajutorul unor colegi otelari au facut un schelet si... gata bradul de Craciun, scrieClick.

Jaf dublu, in direct, la o televiziune din SUA. Imaginile surprinse de cameraman la o banca. Jaf dublu in direct, la o televiziune americana. Hotul care a jefuit o banca s-a intors la locul faptei, sa vada daca mai poate sa fure niste bani. Cele doua spargeri au avut loc in orasul Rochester, din statul Philadelphia. Suspectul a incercat sa fuga, insa a fost prins in scurt timp de politisti, care l-au retinut, anuntaStirileProtv.ro.