S-au plans ca aud sunete bizare din cimitir si au instalat camere. Oamenii, terifiati cand au vazut imagine filmate noaptea. Oamenii care locuiesc in apropierea unei biserici vechi de 175 de ani, care are si cimitir, au relatat in repetate randuri ca au auzit sunete asemenea unui scancet, iar asta le-a starnit interesul "vanatorilor" de fantome. Patru investigatori paranormali de la Sydney South West Paranormal au supravegheat cimitirul St.Bartholomew din vestul orasului Sydney, Australia. Au capturat nenumarate imagini care le-au dezvaluit surprize de proportii, informeaza Stirile ProTV.

faze tariFoto: Colaj foto

Si-a facut un selfie in avion si a fost socata cand a vazut poza. Ce se afla in spatele ei, la doar cateva scaune distanta. O femeie din Rusia si-a facut un selfie in timpul unui zbor si a publicat imaginea pe retelele de socializare. Cateva minute mai tarziu, prietenii au inceput sa-i trimita mesaje de avertizare. Olesya Podkorytov, o tanara din Rusia, a observat apoi ca in poza ei apare... o creatura bizara ce seamana cu un cap de extraterestru,scrie Stirile ProTV.

Profesoara s-a imprietenit cu parintii ca sa faca sex cu elevul. O profesoara care avea o relatie cu un elev a mers mai intai cu familia lui in vacanta, iar apoi cei doi au inceput idila. Haeli Wey, care preda la un liceu din Austin, Texas, a fost arestata dupa ce s-a aflat ca a avut relatii cu doi liceeni de 17 ani,potrivit Click.

Acest barbat a bagat mana intr-o pestera si a scos afara cel mai infiorator cosmar. Acest barbat, aparent tatal copiilor curiosi, scoate din scorbura stancoasa un manunchi de ”daddy longlegs” - nume colocvial atribuit aproape la 6.000 de specii de arahnide din ordinul Opiliones. Comportamentul normal al acestor opilioni ar putea sa va ingozeasca. Ei obisnuiesc sa se adune in comunitati mai mari pentru a se incalzi mai usor in pesteri racoroase si intunecate, dar si pentru a se apara de pradatori, mentioneaza Descopera.ro

O echipa de cercetatori l-au descoperit in Brazilia pe Smeagol. Oamenii de stiinta au numit noua specie de arahnida, care traieste in pestere - landumoema Smeagol. Acest paianjen a fost gasit numai intr-o retea de pesteri din statul Minas Gerais, Brazilia. Paianjenii din aceasta specie sunt orbi, ceea ce sporeste si mai mult sansa de a se intalni cu un arahnofob. Paianjenul landumoema Smeagol are picioare lungi si subtiri si e de culoare galben-auriu,scrie Descopera.ro