Politist atacat de bufnita Lance Benjamin, un politist din Louisiana, SUA, a fost la un pas sa-si loveasca masina dupa ce s-a trezit in timp ce conducea cu o bufnita in autoturism. Aceasta a intrat pe geamul care era deschis si s-a napustit asupra lui, incepand sa il ciuguleasca in cap. Surprins de atacul brusc, omul legii a tras de volan si a iesit de pe carosabil. Insa, din fericire, acesta a reusit sa evite copacii si sa opreasca masina in siguranta si a iesit imediat din autoturism. Cu toate acestea, bufnita a mai poposit cateva minute in masina, Benjamin reusind chiar sa ii faca si o poza, iar apoi si-a luat zborul. Astfel, politistul, care s-a ales cu cateva zgarieturi pe cap, a putut sa-si continue drumul spre casa, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Doi britanici au luat o hotarare radicala, dupa ce au ramas fara cainele pe care il adorau. Au decis sa il cloneze Procedura revolutionara a avut loc intr-o clinica din Coreea de Sud si a costat aproape 90 de mii de euro. Britanicii au hotarat sa isi creeze singuri un alt Dylan cand au aflat ca boxerul lor sufera de cancer pe creier incurabil. Inainte ca patrupedul sa se stinga, au trimis celule laboratorului, iar cateva luni mai tarziu a venit pe lume micul Chance. Desi stiu ca Dylan a fost unic, cei doi britanici spera ca macar asemanarea izbitoare sa le ofere consolare, informeaza Stirile ProTv.

Magarii-ambulanta cu centuri de siguranta: cum vor fi transportate gravidele la spital in Afganistan si Etiopia O asociatie de caritate din Marea Britanie se ocupa de "echiparea" magarilor din Afganistan si Etiopia, folositi pentru transportarea femeilor aflate in pragul nasterii, cu centuri de siguranta. n tarile din Lumea a treia, magarii sunt folositi adesea pentru transportarea femeilor insarcinate spre spital, multi dintre oameni fiind prea saraci sa isi permita o masina. Potrivit "Daily Mirror", saua creata de fundatia de caritate SaddleAid din comitatul Walles, Marea Britanie, va reduce numarul accidentelor care se produc din cauza ca femeile cad de pe magar. Aceasta a fost testata deja in Afganistan, anul viitor urmand sa fie introdusa si in Etiopia, anunta Adevarul.

Doi roboti fac cea mai buna supa din lume Cand se apuca de gatit Koya si Kona, toata lumea din restaurantul de pe Damning Road, din cartierul Hongkou, din Shanghai, China, amuteste. De ce? Simplu pentru ca cei doi "chefi" cibernetici sunt mai buni decat 100 de bucatari umani, la un loc. Cel putin asa sustine patronul localului, Liu Jin. Chiar daca a cheltuit pe cele doua "jucarii" peste un milion de yuani (635.327 lei), acesta crede ca in sase ani "toti bucatarii din lume vor fi inlocuiti de roboti". Cum functioneaza? Clientul plaseaza comanda la un panou digital mentionand cum isi doreste supa cu taitei grosi (n.n. ramen), cum prefera bucatile de pui sau cat de fiert trebuie sa fie oul sau ciupercile "urechi de lemn". Robotii respecta cu sfintenie ordinele si "aproape ca isi calculeaza fiecare bobita de piper sau sare" pentru a nu face rabat de la solicitarea clientului, scrie Click.

De la matura a ajuns afacerist! Un roman le-a dat peste nas britanicilor, care l-au crezut cersetor La 1 ianuarie 2014, un roman ajungea in Marea Britanie ca sa munceasca, dupa ridicarea restrictiilor. Oficial era primul imigrant ajuns pe taram britanic dupa aceasta decizie. O armata de ziaristi, dar si de reprezentanti ai Parlamentului britanic, care venisera atunci sa intampine un presupus val de imigranti din Romania, l-au gasit insa doar pe Victor Spirescu, singurul roman care le "invadase" tara. oti s-au hazardat sa creada ca romanul a ajuns acolo ca sa cerseasca, nicidecum sa munceasca. Subestimat de britanici, pentru o scurta perioada, el a stat fara slujba si a trait la limita cu banii pe care- i adunase in Romania din meseria de spalator de masini. Acelasi lucru l-a facut si in Londra pentru inceput. Dupa mai multe joburi esuate, tanarul nu a asteptat sa-l loveasca vreun noroc, ci a cautat solutii, iar intr-un final a reusit o miscare de succes, anunta Libertatea.