Au facut sex in tramvai la ora 11! Au fost fotografiati! Doi cetateni incinsi de aburii alcoolului nu au mai asteptat sa ajunga acasa pentru a da frau liber dorintelor sexuale si au facut amor chiar in tramvai. Un cuplu a fost fotografiat facand sex ziua in amiaza mare, la ora 11, intr-un tramvai din orasul Hanovra, din Germania. Conform martorilor, cei doi consumasera in ultima ora o sticla de alcool la un targ de Craciun, iar apoi s-au urcat in tramvaiul care urma sa ii duca spre casa. Doar ca, spun cei care au asistat la scena, cei doi amorezi incinsi de alcool nu au mai asteptat sa ajunga in cuibulorul lor de nebunii pentru a da frau liber pasiunii, incepand sa faca sex in vazul tuturor, in mijlocul de transport. Au fost fotografiati, iar imaginea a devenit virala pe retelele de socializare, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un calugar a castigat Vocea Rusiei! Cum a cantat in finala. "Aparitia mea pe scena a entuziasmat si agitat oamenii. Cand te uiti la televizor, nu te astepti sa vezi asa ceva. Vrei sa te relaxezi si sa te distrezi. Si, dintr-o data, vezi un preot. Se pare ca prezenta mea la acest concurs le-au reamintit de existeta constiintei, a sufletului si a pacatelor. Oamenii mi-au scris si imi spun ca, dupa ce m-au vazut la televizor, vor sa mearga la biserica", a declarat Fotiy, citat de ortodox.md. In urma concursului, calugarul a obtinut titlul de Vocea Rusiei, un contract cu Universal Music Russia si un automobil marca Lada XRay, anuntaClick.

Acest copil isi roteste capul la 180 de grade! Uite ce se intampla cu gatul lui cand face asta. Imaginile au socat mii de oameni din intreaga lume si au starnit dezbateri aprinse. Filmuletul surprinde un baietel de culoare care poate sa faca un lucru iesit din comun, aparent imposibil. In timp ce un barbat ii tine capul cu mainile, el isi roteste corpul complet, intorcandu-si practic gatul la 180 de grade. Desi in mod normal o astfel de miscare ar lasa urmari grave, baietelul din imagini nu are absolut nimic si chiar se bucura de spectacolul pe care il ofera, informeazaKanalD.

Nevoiti sa se mute din cauza colectiei uriase de obiecte "Star Wars". Jason Buxton (46 de ani) si sotia lui, Maria Buxton (38 de ani), doi fani infocati ai seriei "Star Wars", au colectionat atat de multe obiecte cu personaje sau costume din celebrul film, incat nu mai au loc de ele in casa lor cu trei camere si sunt nevoiti sa se mute. Cei doi au reusit sa adune din 1978, cand au vazut prima data filmul, nu mai putin de 20.000 de obiecte si cum nu au de gand sa se opreasca aici, se gandesc serios sa se mute, pentru a avea unde sa-si depozite si viitoare achizitii. Pe de alta parte, ultimul film al seriei, "Trezirea fortei", a inregistrat incasari-record, depasind pragul de un miliard de dolari in box office la doar doua saptamani de la lansare, scrieLibertatea.

Noua descoperiri socante din curtile oamenilor. Bombe, dinozauri si oase. Te-ai gandit vreodata ca in curtea ta se pot ascunde lucruri nebanuite? Unii oameni au facut descoperiri bizare in gradina lor, de la comori pana la cimitire, aceste ciudatenii pe care anumite persoane le-au gasit pe propritetatea lor sunt extrem de valoroase. Si in curtea ta poti gasi fosile de balena sau un Ferarri ingropat, insa asta nu inseamna ca merita sa sapi in fiecare colt al gospodariei. De-a lungul anilor, oamenii au gasit comori nepretuite in curtile lor. De la milioane de dolari in aur la mitraliere, toate aceste ciudatenii sunt extrem de valoroase. Iata 9 descoperiri socante din gospodariile oamenilor, anuntaClick.