Ce se intampla daca iti pui felii de ceapa in sosete si le lasi peste noapte. Trucul bizar care a devenit viral pe internet Potrivit internetului, poti scapa de simptomele de raceala si de febra daca dormi cu felii de ceapa in sosete. Trucul a devenit viral pe retelele de socializare, unde cei care l-au incercat spun ca functioneaza cu adevarat. Jennifer Thompson, o bloggerita din Asheville, Carolina de Nord, a decis sa incerce si ea acest truc, apoi a scris despre experienta ei. "90% din guturai si simptomele de alergie mi-au disparut peste noapte", a declarat ea pe blog. Evident, fanii ei au incercat la randul lor trucul si au povestit pe Twitter cum le-a schimbat viata, anunta Stirile ProTv.

Incredibil, dar adevarat! Gemeni nascuti in ani diferiti Desi sunt gemeni si au venit pe lume la o diferenta de doar doua minute , doi frati din SUA vor figura in acte cu ani de nastere diferiti pentru ca unul s-a nascut la ora 23.59 in ultima zi a lui 2015, iar celalalt la 00.02, in prima zi a lui 2016. Bebelusii, o fetita si un baietel, s-au nascut la o diferenta de doar doua minute, insa in ani diferiti. Ca atare, exact asa vor fi inregistrati. Fetita, Jaelyn Valencia, va figura in acte ca fiind nascuta in 2015, iar fratiorul ei, Luis Valencia Jr., in anul 2016, potrivit "ABC News", scrie Libertatea.

Imaginea virala cu cei mai mari betivi a innebunit internetul O imagine surprinsa in Ajunul Anului nou, in Manchaster, a ajuns virala pe toate retelele de socializare. Fotografia a fost comparata cu o pictura din perioada Renasterii. Presa internationala a preluat aceasta poza, si l-au descris drept "tabloul" unui Revelion petrecut in Marea Britanie. Protagonistii sunt niste britanici care au facut abuz de alcool in noaptea dintre ani. In imagine apare un barbat in varsta, tolanit pe asflatul rece, care incearca sa ajunga la berea lui. In dreapta pozei, politistii fac "wrestling" cu un barbat care a baut prea mult, in timp ce trecatorii curiosi se opresc sa asiste la cearta, potrivit The Guardian. Batranelul turmentat, imbracat in albastru, a devenit peste noapte o vedeta internationala, scrie Click.

Un cuplu britanic a pierdut un pot de 35 de milioane de lire la loteria britanica din cauza unei aplicatii pe telefon Un cuplu din orasul Leicester probabil nu va mai recurge niciodata la aplicatii electronice pentru a participa la extragerile loteriei, dupa ce din cauza unei astfel de aplicatii a pierdut un castig de 35 de milioane de lire, in ciuda faptului ca cei doi ghicisera toate numerele, relateaza The Independent. Edwina si David Nylan din Leicester au folosit o aplicatie pentru loterie speciala pentru smartphone-uri dezvoltata de firma Camelot, care inregistreaza tranzactia online si alege numere aleatorii pentru extragerea respectiva. Aplicatia a ghicit corect toate cele sase numere care au fost extrase la editia de Anul Nou a loteriei britanice, ce avea un pot de 35 de milioane de lire (aprox. 47,6 milioane de euro). Cei doi soti au crezut ca sunt marii castigatori ai extragerii, insa totul a fost anulat de un detaliu minor - atunci cand au folosit aplicatia, sotii Nylan aveau mai putin de o lira sterlina in contul online atasat, anunta Adevarul.

A renuntat la job, iar intr-un an viata ei s-a schimbat. Metoda prin care aceasta tanara calatoreste gratis in jurul lumii Monica Lynn, o tanara de 25 de ani din Alabama, SUA, a gasit metoda de a calatori gratis in jurul lumii. Aceasta a dezvaluit si metoda ei: agata barbati pe internet, apoi ii convinge sa ii finanteze excursiile in jurul lumii. Ea spune ca nu exista presiune si ca nu le ofera servicii sexuale in schimb. Intr-un an, aceasta a ajuns in Barbados, Italia sau Filipine, dar pana atunci nici nu parasise SUA vreodata. Acum, ea a vazut deja noua tari straine si a incercat de toate: a mers pe camile in Dubai si a facut cumparaturi de lux in Hong Kong, iar toate aceastea au fost platite de barbatii pe care ii cunoaste online. Inainte de a calatori in jurul lumii, Monica era consultant financiar, si spune ca daca nu ar fi renuntat la fostul job, i-ar fi luat un deceniu sa economiseasca bani pentru a putea calatori asa cum a facut-o deja intr-un singur an, informeaza Stirile ProTv.